Self Publishing: Software Tips

Tips og metoder til selv-udgivelse af softwaren

Af Nicole M

Du har lige oprettet en fantastisk ny stykke software, og du ønsker at dele det med verden. I stedet for at forlade sig på de traditionelle former for offentliggørelse, såsom virksomheder og organisationer selv, du ønsker at tage sig af opgaven selv. Dette giver dig mere kontrol over dine kreative input, det endelige resultat, samt distribution.

Før du går i selv-udgivelse rute, tage følgende skridt for at sikre, at din software har de største chancer for at lykkes.

1. Få ophavsretlig beskyttelse - Ligesom du skal patentere en rigtig god idé, at du har et produkt, når du rent faktisk gøre dette produkt, er du nødt til at få ophavsretsbeskyttelse. Dette garanterer, at ingen andre kan tage din software og hævder det som deres egen.

2. Tilbyde en gratis demo til brugerne - At samle opmærksomhed til din software, kan du altid tilbyde en gratis demo prøveperiode til interesserede brugere. Det giver dem mulighed for at bruge produktet i en vis mængde tid, som du angiver. Derefter kan de betale for den fulde version for fortsat brug.

3. Offer freeware - Freeware, som det lyder, er gratis software. Det kan ikke være muligt eller ønskeligt for dig, men hvis du ønsker at tilbyde gratis software, så kan du bare oprette en hjemmeside til at huse dit produkt og derefter tilbyde det til download til eventuelle interesserede enkeltpersoner.

4. Fremme din software - Hvis du beslutter at opkræve betaling for din hardware, så er det så meget mere vigtigt, at du har en hjemmeside og andre midler til forfremmelse. En god marketingstrategi giver dig mulighed for at nå et større publikum og trække i nye kunder.