Self Publishing: Self Publishing Events Tips

Indtast Skrivning Konkurrencer at markedsføre din Self-Udgivet Book

Af Wendy T

Så du har endelig udgivet din bog, og nu du vil nogle bekræftelse af dine færdigheder. Hvorfor ikke deltage i en konkurrence for selvstændige offentliggjorte forfattere? Du har en chance for at fremme din bog, få nogle positive tilbagemeldinger, og bedst af alt, kan du vinde!

Når du indsender en bog til en selvstændig udgivelse konkurrence, er der et par vigtige ting at huske.

1. Kontroller, at Bogen er redigeret godt og fejlfrit. Disse konkurrencer er meget konkurrencedygtige. Spild ikke dine penge at indsende en bog, der ikke er klar.

2. Pas på hvor du sender dit manuskript. Der er mange konkurrencer derude - ikke alle er legitime. Konkurrencer sponsoreret af de store, velkendte organisationer, store akademiske institutioner og ikke-for-profit tendens til at være legitime. Nogle stater har endda gode selvstændige udgivelse konkurrencer. Hvis konkurrencen kræver enorme gebyrer, der tilbydes af en marketing bureau, eller kræver omfattende personlige oplysninger, bakke ud.

3. Find den konkurrence, der passer til dig og din bog. Her er nogle gode steder at indsende dit arbejde:

Writers Digest har en prestigefyldt konkurrence med mange kategorier for selvstændige offentliggjorte forfattere, selv om de specifikt kræver papirkopier. Den bedste del af denne konkurrence er, selvom du ikke vinder, får du en grundig korrekturlæser evaluering.

The Next Generation Indie Book Awards er til rådighed for selvstændige offentliggjorte forfattere til at komme ind. Dette ikke-for-profit-programmet har over 60 kategorier til rådighed, herunder e-bog fiktion og e-bog faglitterære. For at indtaste gå til deres hjemmeside og revidere reglerne omhyggeligt.

Eric Hoffer Award hædrer "den uafhængige ånd af små forlag," herunder selv-forlag. Denne organisation fremmer selv-offentliggjorte forfattere at indsende senest to år efter offentliggørelsen.

Husk, at vinde eller endda placere i disse konkurrencer er fantastisk reklame for din bog!

Hvordan at finde den bedste Self-Publishing Uddannelse Online

Af Marilyn K

En verden af ​​selv-udgivelse har åbnet muligheder for millioner af forfattere over hele verden. Da der ikke forlaget gatekeeper, og adgangsbarriererne er lave, kan næsten enhver få deres bog udgivet i enten elektroniske eller trykte formater. Dog skal du måske en lille smule hjælp til at komme i gang, så en online klasse eller webinar kan være nyttigt, praktisk, og giver den helt rigtige oplysninger, som du har brug for at få din fiktion eller non-fiktion bog udgivet.

Gå direkte til Publishing Platforms

Du kan næsten ikke tænke på selv-udgivelse uden at tænke på de platforme og værktøjer, som Amazon giver med CreateSpace og Kindle Direct Publishing. Du kan bruge CreateSpace at udgive fysiske bøger, der kan udskrives på efterspørgslen. KDP er for udgivere, der ønsker at sælge elektroniske udgaver af deres bøger på Amazon.

Begge disse platforme giver nyttige online guider med alle de grundlæggende oplysninger, som du bliver nødt til at vende dit dokument til en bog, og du kan få adgang til dem gratis. Naturligvis andre selv-udgivelse platforme giver også gode online klasser og vejledninger, men Amazon er den travleste udbyder i denne niche.

Writers Market Publications

Writer markedsmæssige guider som Writer Digest hjælp forfattere finde et marked for deres bøger. I fortiden, det meste bestod af notering udgivere, som interesserede sig udgive bøger og artikler. Imidlertid har Writers Digest udvidet med den boomende selv-udgivelse marked. Selskabet leverer mange forskellige online klasser for forfattere, der ønsker at vide, hvordan man skaber og markedsføre deres arbejde.

Hvordan at finde de bedste Self-Publishing konventioner

De siger, at for at lykkes i enhver bestræbelse, at du skal omgive dig med kyndige eksperter, der gør ting, der ligner det, du ønsker at gøre, og som kan være hjælpsom og opmuntrende og giver samtidig konstruktiv feedback.

Du kan møde disse mennesker og opretholde livslange venskaber med dem, der er i det felt, du ønsker at gå ind i ved at forbinde med dem på selv-udgivelse og skrivning konferencer. Her er nogle fantastiske selvstændig udgivelse konferencer, som du ikke ønsker at gå glip af.

London Forfatter Fair

Afholdt på Hospital Club i Convent Garden London, London Forfatter Fair værter over 400- forfattere fra hele til workshops, seminarer og en-til-en samarbejdspartner hubs.

Publicering til digitale Minds

Afholdt på Queen Elizabeth II Conference Centre i Westminster, vil denne begivenhed være vigtigt for dem, der mener det alvorligt med at udnytte teknologi og ind i den nye verden af ​​digital publicering.

Hvad virker? Uddannelse Conference

Den Hvad virker? konference i London vil være et sted for de store hjerner til at komme sammen og diskutere, hvordan teknologi kan bedst gennemføres på innovative måder at hjælpe uddannelse at blive mere effektive.

PubSmart-Con

Afholdt i Charleston, South Carolina, vil PubSmart-Con være en indsamling af nogle af de største hjerner på området, vil denne begivenhed hjælpe dig med at holde på forkant med nogle af de mest innovative fremgangsmåder og ændringer foregår i forlagsverdenen .

Grub Street The Muse og Marketplace-konferencen

Dette Boston-baserede konference foregår i tre hele dage. Få Klar til forbløffende seminarer og møder under ledelse af de bedste forfattere, redaktører og agenter fra hele landet.