Self Publishing: Salg online Tips

Sælg din bog på Internettet

Hvis du planlægger at oprette en hjemmeside til at sælge din bog online, skal du vælge et domænenavn - eller internetadresse - meget omhyggeligt. Webadressen bør forholde sig til emnet for din bog og skal være let at stave og huske. Overvej at bruge korte uddrag af din bog som noget af indholdet. Hvis folk kan lide det, vil de ønsker at købe din bog. Gør det nemt for folk at købe din bog med en online indkøbskurv. Du skal have et link til dette på hver side. Bag kulisserne, skal du også adgang til webstatistik, så du kan se, hvad folk finder mest interessant. Dette vil hjælpe dig til at fokusere den fremtidige web site udvikling. Husk at indsende din hjemmeside til søgemaskinerne til at øge sin synlighed og dit bogsalg.

Keyword Research For Online Book Sales

Søgeord forskning er afgørende, hvis du er til at sælge din bog online. Dette skyldes, at søgemaskiner rang websider efter relevans og din webside indhold vil kun være relevant, hvis sidens indhold vedrører det produkt, du sælger. Hvis din bog handler om hunde avl, så kan du bruge en række gratis online værktøjer til at opdage de sætninger folk bruger til at finde ud af om dette emne. Disse værktøjer omfatter Overture, wordtracker og Google Keyword Analyzer. Disse værktøjer er beregnet til annoncører, men de fungerer lige så godt for web marketingfolk. Når du har identificeret dine søgeord, kan du bruge disse til at skrive salgsfremmende kopi til din bog. Når folk søger efter deres sætninger som sædvanlig, kan din bog komme op i resultaterne.

Online Salg - E-bog Way

E-bøger er en god måde at skabe interesse i din bog. Du kan vælge at få en kort version af din bog, prøve kapitler eller uddrag til at gøre læserne ønsker at få det fulde produkt. Der er flere steder, der tilbyder e-bog selv-udgivelse og gøre e-bøger til rådighed til en lav pris, der er attraktiv for potentielle købere. En anden måde at bruge en e-bog til at skabe en buzz om dig selv udgivet bogen er at give det væk gratis til nyhedsbrev abonnenter. Du kan også gøre det tilgængeligt for andre nyhedsbrev udgivere til at give væk til deres abonnenter, at nå et bredere publikum af mennesker, der kunne købe din bog.

Søgning inden i Self Udgivet Book

Som en selvstændig udgiver, kan du tilmelde dig Amazons Publisher Deltagelse program og forsyne dem med en kopi af din bog (enten fysisk eller elektronisk). De vil indeksere bogen og besøgende på Amazons hjemmeside vil være i stand til at se på udvalgte sider i din bog baseret på søgeord, de har indtastet i. Det er en glimrende måde at sælge din bog online som web-brugere vil være i stand til at se, hvordan relevant dit indhold er til deres søgning. Amazon har også et andet program kaldet Amazon Upgrade, der giver web-brugere digital adgang til en bog, som de allerede har købt. Det betyder, at de kan søge og kommentere bogen, men de skal have købt det først. Disse to programmer giver en måde at nå en ny online publikum for din bog.

Brug E-mail Hvis du vil sælge din bog online

En e-mail nyhedsbrev er en ideel måde at skabe en buzz om dig selv udgivet bog. Fordelene ved en e-mail nyhedsbrev er, at det er en nem måde at indsamle e-mail-adresser på folk, der allerede har vist, at de er interesseret i, hvad du har at sælge. Start en e-mail nyhedsbrev er meget let.

Der er flere online-tjenester, der tilbyder gratis e-mail nyhedsbreve op til et vist antal abonnenter. Disse websteder har normalt skabeloner til nyhedsbrev design og tracking mekanismer, så du kan se, hvad dine abonnenter har fundet interessant. At have en vellykket nyhedsbrev, du nødt til at have indhold, som folk finder interessant. Hvis du er fremme din bog, kan du relatere dette indhold til emnet for din bog og link tilbage til en side, hvor din bog er til salg.

Denne metode til forfremmelse fungerer godt med både niche og almene fag. Hvis du kender en anden forfatter med en bog til at fremme, at tilbyde nævne, at bogen til dine abonnenter til gengæld for en omtale i den anden forfatters nyhedsbrev. Det betyder ord i din bog vil nå et nyt publikum af potentielle købere.

Din bog I anmeldelse

Online anmeldelser kan hjælpe nogen beslutte, om at købe din bog eller ej. Når de har fundet din bog, mange webbrugere se på, hvad andre købere har sagt om det. Du kan indstille bolden op ved at gennemgå din egen bog på bog salg steder såsom Amazon, Barnes and Noble og andre. Du kan også skrive anmeldelser på forbrugernes vurderinger steder såsom Epinions og du kan bidrage udtalelser om den bog til bog blogs og fora. Men du behøver ikke at gøre det hele alene. Opmuntre dine venner og familie til at indsende ærlige anmeldelser af din bog, også. Jo flere anmeldelser, der vises, jo mere populær din bog synes, med en tilsvarende stigning i salget.

Online bogsalg med bog Previews

Online bog forhåndsvisning videoer kan være en effektiv måde at få din bog foran mennesker, som måske normalt ikke se det. En bog forhåndsvisning video kan koste i området på $ 4.000 til at producere, hvis du hyre en professionel. Men nogle mennesker reducere omkostningerne ved at gøre preview selv med hjælp fra venner. Når din video bog forhåndsvisning er foretaget, vil du så være i stand til at nå et verdensomspændende publikum ved at distribuere det gennem sites som Google Video, iTunes og YouTube. Nogle mennesker sende bogeksempelvisninger til bloggere, så de kan blive præsenteret på deres blogs. Dette er en anden måde at nå en anden online publikum.

En Teasing Trailer

Book Trailers er digitale bogeksempelvisninger vist i flytte teatre før den vigtigste film. De er mini-film, der bruger fortælling fra bogen og live action til at skabe interesse i bogen. Book Teasers, baseret på samme princip, som er vist på tv og internettet. Andre typer af bogen forhåndsvisning kan funktionen forfatter interviews, forfatter narration og Tegneserie stil grafik til at bringe en bog til livet. Dette er en innovativ måde at markedsføre dig selv udgivet bog online og offline.

Online bogsalg med artikel Marketing

Web marketing er et populært marketing værktøj, som bruges til at fremme produkter eller oprette links til bestemte hjemmesider. For at bruge det effektivt, skrive et par artikler relateret til emnet for din self udgivet bog. Husk at bruge de søgeord, du vil have folk til at bruge til at finde dig. Artiklen skal være kort; ikke mere end 500 ord. I slutningen af ​​artiklen, skrive en bio boks som siger lidt om dig og bruger dine valgte søgeord med et link til din salgsfremmende websted eller webside.

Indsend artiklen til online artiklen mapper, idet man vælge dem med den bredeste rækkevidde. Artiklerne vil blive genoptrykt på snesevis eller hundredvis af websteder, alle med et link til din salgsfremmende side. Dette vil hjælpe din bog hjemmeside til at være mere fremtrædende i søgeresultaterne, og vil også få nye potentielle købere til din hjemmeside.

Nøglen til Online Book Sales

En ISBN er et vigtigt redskab til at sælge din bog online. ISBN er en unik identifikator for din bog og nogle online boghandlere vil ikke sælge en bog uden. De fleste selvstændige udgivelse virksomheder tilbyder ISBN når du udgiver gennem dem. Det er vigtigt at fastslå, om ISBN tilhører dem eller dig. Du kan også få dine egne ISBN-numre, som kan være nyttigt, hvis du har til hensigt at udgive mere end en bog. ISBN-numre sælges i blokke gennem kontorer i forskellige lande. Du kan besøge ISBN hjemmeside for at finde ud af hvor du kan få dem.

Web Site Design

Ingen forfatter eller selvstændig udgiver skal være uden en personlig hjemmeside for hans eller hendes bog. Det er et af de få områder i markedsføring af din bog, hvor du konkurrerer om de millioner af Internet surfere på lige vilkår med "Big Guys". Der er mange virksomheder, der tilbyder overkommelige web sites, og din egen Internet Service Provider (ISP), kan tilbyde personlige hjemmesider, hvor du kan fremme din bog og link til boghandlere, der bærer det.

Self Publishing Med Amazon

Så længe en bog eller e-bog har et ISBN, kan være noteret på Amazon. Den online forhandler har en række programmer at vælge imellem. For folk, der søger stadig en udgiver, Amazon selvstændig udgivelse tjenester via Booksurge. Booksurge inkluderer håndskrevne udvikling tjenester, markedsføring og forlagsvirksomhed. Udgivelse gennem Booksurge gør det nemt at sælge dine selv-udgivet bog gennem Amazon og andre store online forhandlere.

Download af en bog via internettet

Anden smart bog markedsføring tip er at udnytte internettet. Internettet er en vidunderlig kommunikationskanal og et vidunderligt markedsføringsredskab. Udgivere bruger ofte internettet til at vise deres katalog over bøger og sælge disse bøger i både papirudgaverne og i elektroniske udgaver online.

* Kunderne kan også låse op og adgang til en online udgave med det samme efter at have betalt et sæt gebyr.

Det er i numrene på Amazon

Amazon har altid arbejdet med små, uafhængige forlag og selvstændige udgivere til at hjælpe dig med at fremme og markedsføre din bog. Det eneste problem er, at de ønsker at gøre alle pengene. Arbejde direkte med Amazon

 • Du skal betale shipping
 • Du er nødt til at tilbyde en bog rabat på 60%
 • Du skal betale for enhver bog returnerer

* I stedet for at bruge Amazon, prøv partnering med BooksJustBooks.com Thor fordeling program. På den måde betaler du kun Amazon 50% rabat, ingen afkast og de betaler shipping.

Bowker Bøger

Få en hjælpende hånd. En bog marketing service, der er ekstremt nyttigt er Bowker. Det er en rigtig god idé at sørge for, at din self udgivet bog titel er opført i Bowker "Bøger i Print" database, fordi mange online boghandlere, herunder BN.com stole på denne database til deres bestilling og søge efter tilgængelige bøger.

* Du kan nemt indsende din bog til databasen på Bowker.com.

Sample kapitler på Amazon

Giv dem en smag! Indsendelse en prøve kapitel eller et par prøve sider til Amazon kan hjælpe med din bog markedsføring på mange måder.

 • Hvis du sender de rigtige sider, kan det gøre læserne ønsker at vide mere, og så de vil købe din bog.
 • Det hjælper også læserne beslutte, om din bog er rigtigt for dem. Intet er værre, at købe en bog fra anmeldelser og mund-til-mund, og finde det er virkelig ikke, hvad du ønskede på alle.

* Lad læserne se et par af dine sider og lave deres eget sind.

Deltag BooksJustBooks.com online boghandel

Gå til den eksklusive online boghandel for kunder BooksJustBooks.com eller Readers radionetværk.

 • Dette websted sælger bøger til 53% mindre end Amazon.com eller B & N.com
 • De specialiserer sig i uafhængige bøger til uafhængige læsere
 • BooksJustBooks.com tilbyder specielle "købe mig" knapper, der giver dig mulighed for at behandle salget fra din hjemmeside
 • De har søgeordsmarkedsføring rådighed for individuelle titler Marketing en bog har aldrig været lettere!

Sælg Two Ways gennem Amazon

Et godt alternativ måde at sælge dine selvstændige udgivet bøger gennem Amazon.com er at tilbyde dine let beskadigede bøger som "brugt". Dette hjælper med at fremme bogen, selvom du kommer til at konkurrere med dig selv (der er en anden rabatstruktur involveret, så du gør stort set den samme mængde penge).

* Dette er en god måde at få dig selv udgivet bog distribueres ved at fremme din bog online.

Thor Distribution Program

Den nemmeste måde at fremme og markedsføre din egen bog er at få dig selv udgivet bog noteret på Barnes og Noble.com. En god måde at gøre dette på er ved at slutte BooksJustBooks.com Thor Distribution program. Gennem denne bog marketing service, er bøger til rådighed for BN.com på 50% rabat, ikke-retur og omfatter ingen forsendelsesomkostninger.

* Der er andre distributionsmuligheder samt-sørg for at kigge efter programmer for uddeling, der specialiserer sig i små forlag og selvstændige udgivere for den bedste dækning for din bog.

Self Publishing Årsager

Her er nogle gode selvstændige udgivelse råd: Du kan få distributionen til din bog gennem Amazon.com og Barnesandnoble.com lige så let som Dell og Random House kan for deres bøger. Internettet er den ultimative lige vilkår, og som kan være en af ​​de vigtigste selvstændige udgivelse fordele / ulemper du kan tænke over, når du vælger at self udgive din egen bog. Selv om det er rigtigt, at de store huse har adgang til disse websteder, så gør du (konkurrencen er hård selv).

Indsendelse til Amazon

Forvirrede om, hvordan du får din bogens titel derude? Amazon er et godt sted at starte. Følg disse trin med Amazon:

 • Trin 1: Få din titel anført i Amazon.com databasen.
 • Trin 2: Indsend titel information (indholdsfortegnelse, beskrivelse, dækning jakke, anmeldelser, etc.)
 • Trin 3: Fremme dine forfattere og læsere til at gennemgå dine titler på Amazon.

* Det er nogle af de bedste skridt at tage, når der begynder din bog markedsføringsstrategi.