Self Publishing: Ressourcer Tips

Lærerig oplevelse

Der er en forskel mellem selv-udgivelse og "forfængelighed" udgivelse. Med forfængelighed presser, du betaler penge op foran for din bog, der skal offentliggøres. Og du normalt ikke se nogen royalties.

Med selv-udgivelse du måske eller måske ikke betale op foran gebyrer for at få din bog udgivet. Og de er bedre til at give dig royalties. Her er nogle links til andre folks erfaringer med Virtual Bookworm:

http://www.absolutewrite.com/forums/showthread.php?p=186124
http://www.writers.net/forum/read/13/687/687Vf
http://leegoldberg.typepad.com/a_writers_life/2005/03/virtual_bookwor.html

100.000 Power sætninger

Vil du selv udgive dit arbejde? Må ikke gå om det blindt! Det er en rigtig god idé at få nogle bøger om markedsføring af din egen offentliggjorte arbejde. En bog, der kommer meget anbefalede kaldes 100.000 Power sætninger (det er skrevet af Bob Johnson). Hvis du kan lide denne bog, kan du også ønsker at se nærmere Johnsons anden bog, forlagsvirksomhed Basics.

* Ikke alene er disse bøger gode til at tænke op marketingmateriale, de kan også hjælpe dig med at skrive din bog og dine reklamemateriale.

1001 måder at markedsføre din bog

En stor bog marketing tip, du kan se til hjælp med bog strategier for markedsføring er at hente en kopi af "1001 måder at markedsføre din bog" af John Kremer. Du kan finde denne bog ved at gøre en simpel søgning efter den på Google, eller i JustBookz.com (det sælger for omkring $ 20 og vil give dig masser af selvstændige udgivelse ideer til at hjælpe dig lære kunsten at bogen forfremmelse). Det vil også give dig et utal af ideer til, hvordan at markedsføre dig selv udgivet bog. Med over 700 sider, denne bog har noget for alle - fra forfatteren til udgivere og videre.

Abonner på Skrivning Magasiner

En anden støtte, når du begynder at skrive din manuskript er de mange skrivning magasiner, der kommer ud hver måned. "The Writer" og "Writers Digest" er to af de bedste, og de ofte indeholde månedlige artikler eller kolonner på, hvordan man selv udgive en bog samt generel skrivning hjælp.

* Et abonnement på en eller to af disse blade er uvurderlig.

Rådgivning om markedsføring din bog

Er du ny i selvstændige udgivelse og søger at markedsføre din bog og har brug for nogle gode råd? Prøv at udforske de mange ressourcer, der er let tilgængelige. Ther er mange bog og artikler om emnet tilgængelige online eller på dit lokale bibliotek. En stor en til at samle op er "1001 måder at markedsføre din bog".

Denne bog er meget dybe, og det er illustreret med virkelige eksempler, der viser, hvordan andre har med succes markedsført deres bøger. Desuden tilbyder gode råd om spørgsmål som: Redigering og designe dine bøger til slagkraft salgsfremmende, åbning af nye markeder, og at få national reklame for dine bøger (bare for at nævne nogle få).

* Det er en god ide at lære ved eksempel.

Lær om Self-Publishing

Hvis du overvejer selv-udgivelse, men ved ikke hvordan, kan du nemt lære.

Hele organisationer er til for at hjælpe en selv-udgiver komme i gang og maksimere fortjenesten. Såsom:

  • The Independent Book Publishers Association
  • Små Udgivere af Nordamerika

Enhver succesfuld lille eller selvstændig forlægger skriver og udgiver. Kollektivt de har dokumenteret hvert trin af selv-udgive en bog. De fleste mennesker begynde med at læse:

  • Komplet guide til Self Publishing af Tom og Marilyn Ross
  • Den selv-udgivelse Manual af Dan Poynter

Andre små eller selvstændige udgivere vil se dig som en samarbejdspartner, ikke en konkurrent. Den virkelige konkurrence er den lille forlag mod de store New York forlag. Så gå til en boghandel eller en udgivelse organisationens hjemmeside og begynde at lære nu!

Uddan dig selv

Kom i forlagsbranchen loop! Det er en god idé for enhver selvstændig udgiver at abonnere på Publishing Basics nyhedsbrev. Denne månedlige bog e-nyhedsbrev har selvstændig udgivelse artikler skrevet af myndighederne i alle faser af selvstændig bogforlag. I modsætning til de fleste andre ressourcer selvstændige udgivelse, går dette nyhedsbrev ikke betalt reklame, hvilket gør det nemt at holde den uafhængige forlag interesse den eneste fokus.

* Hvis du vil abonnere, besøg www.publishingbasics.com/

Ud over Bookstore: 101 måder at sælge din Self-Udgivet Book

Så du har besluttet at selv udgive og nu har problemer med at få dit kunstværk på boghandel hylder? Det kan være en kamp. Ingen bekymringer, men der er andre måder at sælge du bog i mellemtiden. Hvis du vil have nogle indsigtsfulde ideer til, hvordan du får din bog derude, afhente "Beyond the Bookstore: 101 måder at sælge din Self-Udgivet Book". Denne nyttige lille bog vil hjælpe dig til at fokusere på dit publikum og komme med gode ideer til, hvor du kan sælge din bog. Det vil hjælpe dig med at lære de reb, før du tackle de store boghandlere.

Publishing Basics - Guide til Small Presse og Independent Self Publisher

Vov at sammenligne! Denne nyttige bog er skrevet med kridt fuld af sammenligninger. Det handler om bogforlag basics og tager alle mysteriet ud af at markedsføre selvstændige udgivet bøger. Forfatterne giver svar på alle de oftest stillede redaktionelle album design ideer, bog markedsføring spørgsmål og meget mere.

Bogen selv fremstilles i fem 16-siders segmenter, eller underskrifter, ved hjælp af fem forskellige slags papir og fire forskellige grafiske processer. De samme fotografier og illustrationer er trykt med hvert af disse fem underskrifter, således at læseren kan sammenligne kvaliteten af ​​gengivelsen af ​​de forskellige trykmetoder. Det omfatter også en uvurderlig liste over selvstændige udgivelse ressourcer. Skrevet af Robert Bowie Johnson, Jr. & Ron Pramschufer. Self-Udgivet Paperback, ISBN, 0970074131.