Self Publishing: Magasiner Tips

Sådan Self Publishing dit magasin

Af Randall C

Self udgivelse, den handling at aflede kunstneriske talenter omkring agenter og traditionelle udgivelse møller, er steget til et næsten uhørt grad af popularitet. Mange kunstnere vælger at bevare kreativ kontrol og påtage sig en større del af den finansielle byrde for at lettere at få deres arbejde derude. Dette kan siges om bøger, tegneserier og endda magasiner.

Der er et par måder at selv udgive dit magasin:

Er, at selvstændige udgivelse er en forretningsmæssig beslutning, må man sikre konstant opmærksomhed på, hvad deres valg til selv at udgive vil koste. Ved at forske i de forskellige selvstændige udgivelse muligheder i området, og online, skal du være i stand til at få en idé om den slags investering, du vil blive krævet, når du laver din første ordre.

Når du har besluttet hvor du vil selv udgive, skal du træffe beslutning om størrelsen af ​​din selvstændige udgivelse ordre. For mange første gang udgivere de har tendens til over estimere, hvad de har brug for. Under en realistisk opgørelse over antallet af blade du sandsynligvis til at sælge kan spare hundredvis af dollars på bagenden. Det er altid bedre at bestille flere magasiner som efterspørgslen stiger, end blive hængende smide gamle.

Den sidste ting du skal være opmærksom på, når selvstændige udgivelse er, at du også er eneforhandler. Du har ikke opbakning fra et agentur eller forlag for at få dit navn derude. På grund af dette, vil du være den, der transportere magasinerne over hele byen, forsøger at få ordet ud.

Med den rette tankegang selvstændige udgivelse kan være det rigtige valg for dig!