Self Publishing: Distribution Tips

Går Engros

En engros bog distributør er forskellig fra en forhandler, fordi en grossist køber din bog, mens en distributør har det på forsendelsen. Med en distributør, kan usolgte bøger returneres, og du muligvis vente tre måneder til at der skal betales for eventuelle solgte eksemplarer. Grossister vil forvente en betydelig rabat rabat Pris på din bog og vil ønske at blive overbevist om, at du har en god markedsføring plan for at bidrage til at fremme bogen. Nogle af de store engros bog distributører er: Baker og Taylor, Ingram, Kvalitet Bøger og Bookpeople.

To Market, To Market

Book fordeling er ikke det samme som markedsføring. Selv hvis du har arrangeret at få din bog ind boghandlere, du stadig nødt til at fremme det, så folk rent faktisk vil købe bogen. Mange mennesker køber forfatteren snarere end bogen, så det er vigtigt at opbygge en profil gennem sådanne værktøjer som:

 • Et websted med boguddrag og forfatter bio
 • Tip ark med boguddrag som du kan sende til magasiner
 • Anmeldelse kopier til indflydelsesrige korrekturlæsere (nogle kan vælge at gennemgå din bog)
 • Pressemeddelelser til lokale og nationale medier, plukke en vinkel, der vil vække interesse.

Når folk allerede har hørt om forfatteren, er det meget lettere for dem at købe bogen.

Årsagen til bog Distribution

Book distribution er ideelle til selv-forlag, der udgiver store mængder bøger, men ikke har lagerfaciliteter. Bestil distributører vil gemme bøger for dig og vil distribuere dem, når ordrerne er lavet. Det betyder også, at du ikke behøver at koncentrere sig om påfyldning ordrer, men kan koncentrere sig om markedsføring og fremme i stedet. Det er også nyttigt at bruge bog distribution, hvis du bor i et andet land end det område, hvor du planlægger at gøre dit salg. Distribution er også nyttige til at få dine bøger i hænderne på detailhandlere, hvoraf mange ikke vil beskæftige sig med enkeltpersoner.

Book distributionsmuligheder

Self udgivere har flere muligheder for bog distribution. De kan bruge trykkerier med en opfyldelse service, der vil sende dine bøger som ordrerne er lavet. Andre muligheder er enkeltstående fulfillment virksomheder til at gøre det samme eller ved hjælp af en stor distributør lager. Mange store distributører har krav om antallet af titler et forlag skal have inden han handler med dem.

Vælge en bog Distributør

Du bør vælge en bog distribution service på samme måde, som du ville vælge et andet service - baseret på omdømme, udtalelser og anbefalinger. Det betyder kontrol rundt med printere at se, hvilke tjenester, de har vist sig at være effektiv og økonomisk.

Lokal Book Distribution

Hvis du ønsker at distribuere din bog lokalt, er det bedst at henvende sig til lokale grupper, der passer ind i din målgruppe. For eksempel kan du lave din egen udgivne roman rådighed for lokale læsegrupper med rabat. Dette vil hjælpe med at bygge bogsalg gennem ord i munden. Du kan også overveje at tilbyde at tale ved lokale begivenheder relateret til emnet for din bog. Dette vil skabe en mund til mund kampagne, der skal hjælpe dig til at sælge og distribuere din bog lokalt.

Amazon Distribution og notering

Kom noteret på Amazon er en central del af bogen distribution. For at få din bog noteret på Amazon, skal du bruge et ISBN og en stregkode. Du bliver også nødt til at melde sig til et af deres publisher programmer, såsom Advantage. Amazon kræver som regel to kopier (eller en elektronisk kopi) og et digitalt foto af dækslet. En anden måde at få din bog på Amazon er at gøre brug af "søg indenfor 'program. Dette vil give folk til at se uddrag af din bog baseret på søgeord, de bruger. Du kan også overveje at registrere som en Amazon Associate til at øge din andel af omslaget prisen af ​​en af ​​dine bøger, der sælges af denne metode.

Exploring Distribution for selvstændige udgivere

Selvstændige udgivelse virksomheder tilbyder en bred vifte af distribution. Disse kan omfatte:

 • Distribution gennem deres egen online boghandel.
 • Indsendelse til store online-boghandlere som Amazon, Barnes and Noble og andre.
 • Digital download.
 • Book opbevaring og orden opfyldelse.
 • Særtryk ordreudførelse.
 • Salget gennem en forfatters hjemmeside.

Alle disse metoder vil hjælpe dig med at fremme din egen bog udgivet.

Tid til at flyve

Distribution af dine bøger gennem lufthavnene gør det muligt at nå både lokale og nationale markeder. Mange lufthavne lager bøger af lokale forfattere og bøger om bestemte lande og regioner, som er destinationer for flyvninger, der forlader lufthavnen. For at blive solgt i en lufthavn din bog har brug for en ISBN og stregkode. For at starte processen med at få din bog ind i lufthavnens boghandlere, sende en kopi af din bog, med anmeldelser og salg historie til bogen distributører. Du bør også omfatte en markedsføringsplan og dine salgsbetingelser.

Sælg på indsamlingsaktioner

Hvis du vil have en stor bog marketing tip, prøv fundraising salg. Ikke alle non-profit grupper kræver gratis donationer. Mange vil have særlige begivenheder, hvor de beder lokale leverandører til at deltage og give en procentdel af deres salg til almennyttige eller velgørende.

* Fundraising salgsarrangementer er ofte meget populære hos køberne, fordi de kender deres penge går til en god sag.

Kom ind i Ingram

Har du prøvet at bruge en bog grossist? Måske skulle du. Ingram er en af ​​de største bog grossister i landet. Der er kun to måder at få din bog i Ingram:

 • Gennem en bog distributør
 • Gennem POD printer de ejer

Der er bøger programmer for uddeling, der udnytter tjenesteydelser af Ingram printer til en god rabat. Ikke-kunder kan forhandle direkte med Lightning Source, Ingram trykpresse, men en øget pris.

At få din bog i Gave Stores

Vil du have en stor bog markedsføring tip? Opsøge gave butikker på hospitaler, gymnasier og universiteter, små kort forretninger, mor og pop butikker, forlystelsesparker, restauranter, museer og andre turistattraktioner. Din selv udgivet bogen kan sælges gennem bogen handel og gennem gave handel.

* De fleste af de 150.000 gave butikker i USA er mom-and-pop uafhængige. Udfordringen er at få din bog ind i disse uafhængige forretninger.

Salg POD til Grænser

Hvad er en anden god markedsføring tip til nutidens bogsalg? Grænser vil ikke købe din POD bog fra Ingram. Hvis en person beder om din Ingram POD titel, vil Grænser mere end sandsynligt fortælle kunderne dig selv udgivet bogen ikke engang eksisterer. I virkeligheden, de ikke ønsker at købe POD eller ikke-returemballage bøger.

* Det er en god idé at overveje andre bog strategier for markedsføring så godt.

Sælger via Barnes & Noble

En bog markedsføring idé at tænke over: De fleste selvstændige udgivere drømmer om at få en bog for at en karton af bøger på alle Barnes & Noble butik. Vær forsigtig med, hvad du ønsker. En 10.000 kopi bog ordre fra B & N (eller enhver kæde for den sags skyld) kan nemt ende som en 8.000 afkast tre måneder senere. Du vil stadig have den anden pant, du plejede at have, men nu har du en garage fuld af bøger, også.

* En bedre ide er at markedsføre gennem grossister eller distributører, i stedet for direkte til en stor kæde boghandler

Lille bog Distributører

Distribution er vigtig. Biblio.com er en af ​​de få traditionelle bog forhandlere, der specialiserer sig i små, uafhængige og selvstændige udgivere. En traditionel bog distributør er perfekt, så længe din markedsføringsplan og budget vil resultere i boghandel salg på over flere tusinde eksemplarer om året. Traditionel bog fordeling normalt noget, uafhængige forlag vokse ind, ikke starte med.

* Enhver selvstændig forlægger med en begrænset promotion og marketing budget bør starte med en af ​​de nyttige bog markedsføring tjenester som Biblio.com eller Thor Distribution.

Ud over Boghandel

Ikke alle bøger sælges i boghandlere! Når selv-udgivelse, så sørg for at udforske andre steder at sælge dine bøger, foruden boghandlere. Hvis du har brug for hjælp, kan du prøve at kigge på en bog som Beyond the boghandel af Brian Jud. Den indeholder oplysninger om ikke-boghandel markedet for multi-milliard dollar, inklusive en cd-rom med ekstra oplysninger, du kan bruge til at fremme og markedsføre din bog til en bred vifte af alternative kilder.

* Der er flere markeder, end du sikkert klar så ikke sanktionere din bog til en! Få bøger på forskellige markeder og surfe på internettet for ideer.

Glem ikke Kunst & Håndværk Sales

Mange bøger held kan markedsføres på lokal kunst & håndværk messer, eller messer med speciale i din specifikke emne. Hvis du har en rejseguide, for eksempel, kan du sælge det til særlige begivenheder, der trækker besøgende og lokale, ligesom kunstmesser, Cinco de Mayo festlighederne, ferie håndværk messer og meget mere.

* At skrive en bog er en kreativ bestræbelse, og så markedsfører en bog-look til enhver lejlighed til at få din bog foran offentligheden.