Self Publishing: bogbinding. Tips

Bindende afgørelser

En bog bindende selskab normalt tilbyder en bred vifte af muligheder bindende. Den slags bogindbinding du vælger, vil afhænge af den type bog, du er selv-udgivelse og den måde, det skal bruges.

Den første store beslutning om at gå til hardcover eller paperback. Hæftede tendens til at være dyrere at producere, men ofte ser mere professionelle og royalt. Paperback eller soft cover binding er billigere og kan være en god mulighed for folk på et budget eller folk, der planlægger en begrænset udbredelse, som til familie og venner.

Når du har besluttet på den type binding, skal du også vælge den relevante bindende metode til din bog. Manualer og kogebøger kan have gavn af spiral eller wire bindende, så du kan lægge dem fladt på et bord, når der henvises til dem. Smythe syet binding består af sømmen de grupper af sider, inden de limes i dækslet, som giver bogen en holdbar finish. Imidlertid er den mest populære bindende metode er den, der anvendes på massemarkedet paperbacks og andre. Dette er perfekt binding, hvor siderne samles og limes med en cover tilføjet til lim. Denne type binding er normalt tilbydes af selv-udgivelse og bogbinding selskaber.

Hold optælling af kopierne

Når bøgerne ankommer fra printeren, tælle antallet af kartoner og multipliceres med antallet af bøger pr karton for at sikre, at du har modtaget alle de bøger, du har betalt for. Det er også værd at gøre en stikprøve for at sikre dine bøger er i den stand du forventer. Sørg for at være opmærksom på bogbinding. Nogle bøger kan bindes på hovedet eller tilbage til fronten. Det er værd at spotte disse tidligt, så du kan returnere dem til printeren og få dem udskrevet igen.

En fortælling om Skabeloner

De fleste selvstændige forlag giver en skabelon, som vil hjælpe dig med at lægge ud din bog, så det er egnet til binding. Hvis skabelonen findes i Word, vil det omfatte et dokument med den korrekte sidestørrelse (f.eks og 5 1/2 med 8 1/2 inches) med de margener, indsatte med mindst en halv tomme. Al tekst skal være inden for disse margener. Dette vil give en standard paperback størrelse, når trimmet. Den indvendige margin vil normalt være bredere for at give plads til bogbinding. Dette vil sikre, at ingen af ​​din tekst er skjult efter at bogen er blevet bundet.

I en standard skabelon, vil den bredere margin være til højre for selv nummererede sider og til venstre for ulige sider. Sidetal vil enten være til venstre for selv nummererede sider og retten til ulige sider eller centreret inden for trykområdet. Selv hvis din selvstændige udgivelse selskab ikke giver en skabelon, kan du bruge disse retningslinjer for at lægge din bog ud på den korrekte måde.

Paper Chase

ISO standarden er den mest almindelige papirformat, der anvendes i Europa. Højden til bredde svarer til kvadratroden af ​​2. Dette betyder, at hver størrelse, når det er skåret i halve, gør to af mindre størrelse.
A0 måler en kvadratmeter. Almindelige typer papir i A-serien er:

  • A3 (bruges til tabloid størrelse dagblade)
  • A4 (bruges til breve, og til udskrivning af tidsskrifter og nyhedsbreve)
  • A5 (bruges til notesblokke og små bøger).

Der er også B-serien og C seriestørrelser, der supplerer en serie. Printere har også adgang til RA og SRA-serien, som giver mulighed for trim og bløder, når der udskrives. Dette er nyttigt at vide, hvis du bruger en bogbinding selskab i udlandet.

Tid til Split

En split run er, hvor oplaget (antallet af kopier, der udskrives) er delt mellem paperback og hardcover. Dette er nyttigt, hvis du ikke er sikker på hvilken bog binding til at vælge eller hvilken version af din bog vil være mest populære. For eksempel kan du vælge at udskrive et par hardcover eksemplarer til at sende anmeldere og resten i paperback. Du kan også vælge at lade nogle af dine kopier ubundet, indtil du ser hvilken bog binding er populær blandt køberne. En fordel ved moderne print-on-demand processer er, at køberen kan vælge bindingen han eller hun foretrækker. Men, skal du måske til at betale for to versioner af din bog.

DIY Book Binding

Hvis du er selvstændig udgivelse et lille antal bøger og er på et stramt budget, laver din egen binding kan spare dig penge. Heldigvis behøver du ikke at gå til en bog bindende virksomhed. En japansk bogbinding teknik kan du foretage eller reparation paperback bøger med en nål, tråd og en syl (hvis bogen er tyk).

Saml dine ark papir sammen, klippe dem sammen og punch fire huller i dem. Disse bør fastsættes jævnt i en linje en fjerdedel af en tomme fra rygsøjlen, toppen og bunden. Få en længde på tråd, der er otte gange højden af ​​bogen. Nylon tråd, garn tæpper og voksbehandlet tandtråd er stærkest. Start med at trykke på den med gevind nål (med en knude i slutningen) gennem omkring 20 sider, ved hjælp af lavere midterste hul. Derefter bringe tråden ud til forsiden. Gå omkring tilbage til og Stik nålen igennem, hvor du startede, kommer tilbage til det øverste hul. Gentag dette indtil du har brugt det meste af tråden derefter binde det.

Metric Paper

Hvis du planlægger at bruge et trykkeri eller en bog bindende selskab uden for Nordamerika, er det nyttigt at vide, hvordan din bog vil oversætte til de europæiske papirformater. Der er en masse information til rådighed online, så du kan sammenligne nordamerikanske og europæiske papirstørrelser. Disse oplysninger kan være nyttige, hvis du planlægger at udgive en bog til distribution på det europæiske marked. Nordamerikanske størrelser (anvendt i USA, Canada og Mexico) er ikke-metriske, mens Europa, Japan og store dele af resten af ​​verden brug metricated papirstørrelser baseret på ISO standarden.

Dække dig selv

Self-cover er en anden type bogbinding. Ved hjælp af en selv-cover betyder, at låget af din bog er lavet af det samme materiale som de indvendige sider. Dette er almindeligt anvendt til nyhedsbreve og andre brochurer. Det fungerer godt med ryghæftning binding og hæfte bindende. Fordelen ved at anvende en selvstændig dæksel er, at dette er normalt billigere end at bruge en tungere papir eller karton. Men self dækker er ikke egnet til enhver form for offentliggørelse. De er ikke normalt bruges med bøger og tidsskrifter.

Perfekt Bindende Teknik

Perfekt bogindbinding kaldes også limhæftning eller softback bindende. Den perfekte bindende maskine anvender papirdækslet til den limet bog-blok, firkanter det ud, og trimmer de tre andre sider til at foretage den endelige bog. Perfekt binding er processen med at ansøge lim på ryggen af ​​en bog og anvende en cover.Note, at den vigtigste del af processen er "slibning enhed" - det gør forskellen mellem en god kommerciel perfekt binde og POD typen bindemidler .

Den perfekte binding teknik er temmelig dyrt bogbinding, de fleste selv-forlag bruger det, og næsten enhver bog bindende virksomhed er rustet til denne teknik. Butikker som denne binding, fordi de kan vise bogen rygsøjlen ud, gemme dem værdifuld hyldeplads. Perfekt bindende virker bedst for paperback romaner, telefonbøger, brochurer, årsberetninger mv, det er effektivt og betydeligt billig.

Planlægning Book Binding

Du kan have en intitial bogbinderi konsultation med din printer, så du kan designe hele din bog og sikre, at det vil blive offentliggjort hurtigst muligt. Vær forberedt på at besvare følgende spørgsmål:

  • Hvilken slags binding foretrækker du?
  • Hvilken slags dækning foretrækker du?
  • Hvor mange bøger har du bundet?

* Hvis du bruger en bog bindende tjeneste, få dem involveret tidligt i processen, så hele designet af din bog er sammenhængende. Vide, hvad du ønsker, så du kan få arbejdet gjort effektivt og rettidigt.

Chicago Skrue Binding

En Chicago skrue består af en aluminium skrue indlæg, der har et loft på en af ​​enderne, og en skrue, tråde ind i det i den anden ende. Skruen og skruen efter begge har store, flade hoveder at holde sider, når de to dele er skruet sammen. Pages og dæksel simpelthen boret, og skrues sammen.

Denne binding er fint for lille presse løber, eller et par bøger, der ikke vil få kraftig brug, men igen, boghandlere som en bog, der har titlen på ryggen, og disse bøger ikke har nogen udskrivning på rygsøjlen. Nogle tekniske og hvordan-til manualer drage fordel af denne type bogindbinding og det er meget praktisk, hvis du ønsker at tilføje eller fjerne sider.

Spiralryg din bog

Er du i et dilemma at vælge en binder? Plastic kam bindende, spiralryg, og Wiro binding er alle helt lignende former for bogbind.

  • Kam bindende findes hovedsagelig på Hurtig udskrivning printere fordi udstyret er billig
  • Wiro og spiral er mere kommercielt acceptabel

Fordelen for denne type bog bindende teknik er, at siderne ligger fladt (hvilket gør det specielt godt for kogebøger).

Prægning

Når du vælger en bogbinderi, det er i din bedste interesse at finde en, der kan håndtere alle dine behov (binding, prægning, udstansning, folie stempling, etc.) l internt. Dette sikrer opmærksomhed på detaljer ved hvert skridt, og behandlingstider, der opfylder dine deadlines. Derudover vil det hjælpe dig til at undgå ekstra omkostninger, der ville uundgåeligt beløb, hvis du skulle få multips tjenester fra flere selskaber. Gå efter en all-in-one!

Tape og hæftning Binding

Er du en gør-det-selv og ønsker at gå den billige vej? Vurdere dine behov, før man investerer i bogbinding. Hvis du ønsker at udgive en forholdsvis kort publikation (som en afhandling, brochure eller manuel), og har ikke brug for fancy, dyre bindende prøve tape og hæfteklammer bindende. Båndet og hæfte type binding er ofte brugt til mindre oplag af bøger trykt på 8 1/2 med 11-tommers papir. Bogen er syet eller hæftes sammen langs rygsøjlen, og tape er i løbet af de hæfteklammer eller syning.

* Denne bog har ikke en titel på ryggen, så det kan være svært at markedsføre til boghandlere.

Sag Binding

Case binding (eller udgave bindende) er den type binding benyttes i hardback bøger. Processen indebærer at sy de enkelte underskrifter sammen, nivellering rygsøjlen, og anvende endsheets og et stykke stof til rygsøjlen. Efter denne proces, tilføjes det hårde cover. Ryggen af ​​en bog foretaget gennem tilfælde binding kan have riller langs kanterne er imidlertid rygsøjlen sædvanligvis afrundet.

* Case binding er den foreslåede metode til bindende for bøger, der bruges dagligt (lærebøger, leksika, ordbøger, logs, dagbøger, registre mv).

E-bog Alternativ

Hvis du ikke ønsker at bruge en bog bindende virksomhed, overveje at gøre din bog til rådighed elektronisk. Med en e-bog kan du stadig har mange af fordelene ved selv-udgivelse. Du kan få en ISBN for din e-bog, skal du vælge et cover design, få hjælp til markedsføring og salg, og modtage royalties på bogsalg. Som de fleste selvstændige forlag, e-bogforlag giver skabeloner der hjælper dig med at formatere din bog og lægge det ud på passende vis. Men vil du ikke behøver at bekymre dig om at vælge en form for bindende. I stedet kan du fokusere på at fremme din e-bog, så du tjene så meget som muligt fra selv-udgivelse.

Ryghæftning Your Self Udgivet Book

Tænk før du hoppe på sadlen! Saddle syninger er billigere for bøger af 64 sider eller mindre. I stedet for hober underskrifter oven på hinanden (ligesom perfekt binding), er underskrifter viklet omkring hinanden på en "sadel", wire-syet, trimmet så på tre sider. Denne bog bindende teknik er fantastisk, hvis du fremstiller et nyhedsbrev til det lokale PTA, men ikke hvis du forsøger at sælge en bog, så mange bogbinding tjenester giver ikke denne service.

Ryghæftning dig selv udgivet bog har en meget lavere opfattet værdi. Da disse bøger ikke har en rygrad, og skulle være vist ansigt-out, boghandlere generelt ikke lide ryghæftede bøger - overveje dette, når de overvejer forskellige typer bogbind. Undtagelserne fra denne regel er visse typer af børns billedbøger.

End Blade af en Bog

I bogbinding, endleaf eller Forsatspapir (undertiden blot kaldes "ender"), er faktisk fire sider af dig selv udgivet bog. Endleaves er nødvendige for at holde de udskrevne sider i hardcover bindende og er lavet af andet papir end resten af den offentliggjorte bog (disse sider kan udskrives i en enkelt farve eller tomt). De generelt ikke har nogen kopi trykt på dem og tælles ikke med i det samlede sideantal. Ikke alle bøger har endleaves. En Bog uden ender kaldes "selv-sluttede." I en selvstændig sluttede bog, er de otte sider endleaves talt ind i sideantal. For eksempel kan en toogtredive side selv endte bog har toogtredive sider (hvoraf otte sider er endleaves og fireogtyve sider er historien).

* Du bør aldrig shoppe rundt efter en særskilt leverandør til bogbinding. Gode ​​printere vil have in-house bogbinderier. Hvis en virksomhed ikke, bør du genoverveje at bruge dem. Jonglerer to leverandører er tidskrævende, dyrt og bare svært.

Lim Case

Bindende bøger er et vigtigt skridt i bogen byggeprocessen. Medmindre du udskriver bøger, der vil blive brugt hyppigt (lærebøger, logs, sofabord bøger etc.), du behøver ikke at sy dem. Klæbemidler er kommet en lang vej og arbejde stor for bindende hardcover bøger til normal brug. Adhesive tilfælde er en stil af hardcover bindende hvor signaturerne er limet i stedet for syet. det fungerer godt og er fantastisk til budgettet job.

A Simple bogbinding Teknik

Hvis du kun gøre et par kopier af dig selv udgivet bog, er der ingen grund til at betale en professionel. Du kan gøre dine egne bogbinding. Der er mange websteder, der vil vise dig, hvordan at sy sammen og lim din egen bog, komplet med et dæksel. De er nemme at lokalisere via store søgemaskiner som Google og Yahoo. Du kan præsentere din skabelse til familie, venner og naboer. Disse bøger tage en masse tid, men er sikker på at imponere.

Layflat Bindende Teknik

Hvis du udgiver en kogebog, bør du overveje at bruge "lay-flat" binding i stedet spiral eller Wiro bindende. Lay-Flat binding tjener det formål at kunne flade bogen ud at bruge, mens madlavning og samtidig have en rygrad, som stadig kan udskrives (hvilket gør det lettere for butikkerne at skrinlægge din bog med titlen vises på rygsøjlen).

* Denne type bog binding er lidt dyrere end almindelig perfekt binding, men kun marginalt.

Hvordan finder man en bog Bindende Company

Tag din tid og gøre en god beslutning, når du vælger en bog bindende virksomhed. Chancerne er du vil ikke finde en god bindemiddel nærheden-du bliver nødt til at gøre forskning. Spørg andre, der har erfaring i processen om bogbindere, de brugte, og er opmærksomme på forslag. Det er også nyttigt at se online og læse anmeldelser og kommentarer om selskaber, før du vælger en.

* Du ønsker en bog printer med en in-house bogbinderi (medmindre du ønsker at bruge mange penge unødigt).

Tilfælde

Case binding indebærer indpakning en hård sag omkring enten en syet, selvklæbende bundet eller mekanisk-indbundet bog. Cases kan være fremstillet af en lang række materialer, inklusive forskellige typer klud eller egne trykte ark. Hvis du virkelig ønsker at få lyst, kan du tilføje dekorative elementer til din sag binding (ekstra case udsmykning muligheder omfatter udstansning, folie stempling, prægning og mere).

Case er den vigtigste og mest desværre dyre del af sagen binding. Sag kan spænde fra en trykt sag wrap til stemplet klud indpakning 80PT til 110PT Board. Uanset hvad stle eller dekorative muligheder, du vælger med din sag binding, skal du sørge for, at bindemidlet er i et trykkeri eller du kan ende op over for yderligere store gebyrer.

Varmtrykning

Vil du tilføje en elegant look til din bog cover? Prøv folie stempling på omslaget og rygsøjlen. Folie stempling kan tilføje metallisk glans til enhver dækning og virkelig hjælpe din udskrift at skille sig ud. Varmtrykning kan enten edb (halvautomatisk maskine, som anvendes), eller gjort i håndsæt type (for mere detaljerede, unikke layouts). Prisen afhænger af, hvor omfattende design er.

* Som en generel regel, når du vælger et aftryk farve, skal du vælge mørkere aftryk på lettere materialer og lettere aftryk på mørkere materialer (dette vil skabe størst kontrast).

* Sørg for, at dit cover behandling gøres i bindery anlæg.

Smythe Syning Binding

Ønsker du at misbruge dine bøger? Den Smythe syning binding er en yderst stærk type binding for bøger, der er beregnet til at lægge åbent eller læses ofte. Det er en af ​​de længste varige former for bogbind og bruges ofte i lærebøger, sofabord bøger, bibliotekets bøger og religiøse publikationer.

* Hvis du har planer om at skrive en bog, som du mener skal tage en udholde en masse brug eller misbrug eller en, en læser måske nødt til at have åbent til en bestemt side i en længere periode, kan dette være den bedste bogbinding for dig at overveje. Husk dog, at Smythe syning ikke tillader lay-flat kapaciteter. Adhesive tilfælde binding er den foretrukne metode i alle, men sjældne tilfælde (det er meget stærkt med nutidens klæbemidler).