Self Publishing: Årsager til selv Publish Tips

Self Publishing Fordele

Self-udgivelse har en stor fordel i forhold handel udgivelse: du behøver kun at overbevise én person, at din bog er værd at udgive. Med handel udgivelse, forfattere skal igennem sende forespørgsler og prøve kapitler til eventuelt hundredvis af forlag. Men værdig eller interessant deres bog er, er der ingen garanti for, at det vil blive offentliggjort. I modsætning hertil vil en selvstændig udgiver garanti for, at din bog vil blive offentliggjort, og det vil se ud og føles præcis som du ønsker det. Selvstændige udgivelse din bog betyder, at du ikke behøver at være i overensstemmelse med en andens opfattelse af, hvad din bog skal være. I stedet vil din egen udgivet bog afspejler din vision, som er det eneste, der tæller.

Sparer tid Med Self Publishing

Self udgivelse er ofte den hurtigste måde at få din bog på markedet. Med handelsmæssige udgivere, du kan vente måneder på et svar på en forespørgsel, skitse eller manuskript. Når dit manuskript er blevet accepteret, vil det tage et par måneder mere for at blive redigeret og sat gennem produktionen. I alt en bog tager alt fra 18 måneder til to år for at blive offentliggjort den traditionelle måde. Med selv-udgivelse ventetiden er meget kortere. Afhængigt af den rute, du vælger, kan det tage et par uger at få din udfyldte bog til salg.

Selvstændige udgivelse Skills

Self-udgivelse gør det muligt at få et indgående kendskab til alle aspekter af forlagsbranchen. Bortset fra at skrive bogen, vil du arbejde tæt sammen med redaktører og dække designere og vil lære om papir og bindende. Når bogen er udgivet, vil du lære om forskellige former for at fremme og markedsføre det.

Flere grunde til at Self Udgiv

Hurtigere er bedre! Flere selvstændige udgivelse råd: Du kan se dig selv udgivet bog på tryk inden for et par uger eller højst et par måneder for at færdiggøre din bog manuskript. De større bogforlag arbejder oftest på en 18-måneders cyklus, og det er bare alt for lang tid at vente for de fleste mennesker. Tage i betragtning, når regne din selvstændige udgivelse omkostninger, tid er penge, også.

* Hurtigere trykning og levering giver dig mere tid til at arbejde på at fremme din bog og skrive en anden bog at følge det op.

Selvstændige udgivelse rettigheder

En stor fordel ved selvstændige udgivelse er, at du bevarer alle rettigheder til din bog. Med handel udgivelse, et forlag køber retten til at udgive din bog. Selvom du ejer ophavsretten og få royalties, kan du aldrig tage din bog væk eller foretage ændringer i det uden forlaget tilladelse. I modsætning hertil selvstændige udgivelse betyder, at du bevarer alle rettighederne til bogen for evigt. Du kan redigere den, re-slip den og ændre låget når du ønsker det. Du kan også ændre salgsprisen. Alle rettigheder til at ændre og distribuere det arbejde tilhører dig.

Selvstændige udgivelse Lessons

Self udgivelse er en nyttig måde at lære at udgive en bog, fordi du er din egen udgiver. Det betyder, at du håndtere alle aspekter af forlagsbranchen, fra at skrive materialet, redigering og korrekturlæsning til layout, design, trykning, marketing og promotion. Selv hvis du kun har til hensigt at sælge et par eksemplarer af din bog, selvstændige udgivelse giver et værdifuldt indblik i, hvordan trykning og udgivelse arbejde.

Kom Ind Trade

Der er mange historier om mennesker, der har selv udgivet og har haft deres bøger gengivet med en handel udgiver. Sommetider selvstændige udgivelse er den eneste måde at vise en udgiver, at din bog er værd at tage en chance på. Derudover du ofte få mere samspil med og feedback fra dine læsere og dine hænder på marketing erfaring vil give dig en kant, når fremme din bog til en handel udgiver. Handel udgivere kan være konservativ, så noget ud over det sædvanlige, kan ikke finde ind. Men når du kan vise, at din bog er vellykket, og at du vil være med til at fremme det, de er sikker på at være interesseret i at tage det på.

Profiterer Self Publishing

Hvis du markedsføre din bog med succes, er du sandsynligvis til at tjene flere penge, hvis du selv udgive. Handel udgivelse kontrakter tilbyder royalties på mellem 5 og 15 procent. Med selv-udgivelse kan du tjene op til 80 procent af omslaget prisen på din bog. Selvfølgelig vil du nødt til at betale for fremme og mange af de andre områder, der traditionelt håndteres af udgivere, men du skal stadig netto en større fortjeneste i slutningen af ​​dagen. En høj overskudsgrad vil også hjælpe, hvis du ønsker at gå den handelsrute senere, som du vil være i stand til at vise, hvor mange penge de kan gøre fra din bog (og måske forhandle en større royalty). Handel udskrivning kan være ganske dyrt, mens selvstændige udgivelse giver dig mulighed for at udskrive mindre kører på et relativt lavere pris, takket være moderne printteknologi.

Flere grunde til at Self Udgiv

Gør det for din familie! Du kan bevare din egen arv (eller din samfund eller klub) i en billig, kvalitet format. Ikke alle offentliggør at opnå en fortjeneste. Måske du bare ønsker at efterlade en arv med din familie eller dele hvad du har lært med andre. Dit afkom og pårørende vil sætte pris på en perfekt bundet bog med en farve cover om din barndom, krigsoplevelser eller rejseeventyr langt mere end en muggen fotoalbum og løse dobbelt linjeafstand sider af manuskriptet.

Publishing Family History

Self-udgivelse er en stor vej at gå, hvis du ønsker at fange nogle af din families historie for eftertiden. Når du har indsamlet informationen, og redigerede manuskriptet, kan du producere præcis det antal kopier, der er nødvendige for at uddele til familie og venner. Det er en omkostningseffektiv måde at skabe et attraktivt familie memento. Self-udgivelse er en god mulighed for folk, der søger at efterlade en arv eller fange et fællesskab, men som ikke er specielt interesseret i profit. En selvstændig udgivet bog vil gøre en tiltalende og holdbar memento af de begivenheder, du ønsker at fange.

Flere grunde til at Self Udgiv

Nogle råd om selvstændige udgivelse: Du behøver ikke at overbevise nogen, men dig selv, at din self udgivet bog bør offentliggøres. Realiseringen af ​​et godt sag til dig selv til offentliggørelse af et værk, du har oprettet, bør ikke være svært overhovedet. Ingen andre deler den høje grad af entusiasme, du har til din egen offentliggjorte arbejde. Mens en royalty udgiver erfaring og rådgivning kan være en fordel, hvorfor give tredjemand det sidste ord (især hvis deres interesser og intentioner, kan være forskellige fra din egen).

* Self-udgivelse giver dig total kontrol. Hvis du kan lide det sidste ord i retning af dine projekter, så lære at selv udgive din egen bog og finde friheden det vil give dig.

Årsager til selv Udgiv

Test disse farvande! At lære at selv udgive din bog og gøre det en gang betyder ikke, du kan ikke gå med et forlag, næste gang. Self udgivelse er en værdifuld markedsanalysen ressource. Prøv selvstændige udgivelse at måle succes på et bestemt marked.

* Hvis din selvstændige udgivelse niche viser sig at være en succes, kan du tage disse data til et stort hus og bruge det til at forhandle en kontrakt-med en vinder under bæltet, er du mindre risiko.

Det er din baby

Når alt er sagt og gjort, og din bog er på markedet, er der noget, der taler for den følelse, du får, når du ser din bog på hylden, og vide, at du har oprettet den bedste bog, du overhovedet kunne. Der er mange selvstændige udgivelse fordele og ulemper, men en af ​​de bedste ting ved selvstændige udgivelse din bog er at se det færdige produkt og sige, "Jeg gjorde det!"

Hurtigt to Market

Hvis din bog er et meget aktuelt konto, der skal offentliggøres nu, så selvstændige udgivelse bøger kan være den eneste måde at få det til at markedsføre hurtigt nok til at sælge kopier. De fleste store forlag tage et år til 18 måneder at offentliggøre et manuskript, og dit emne kunne være forældet inden da. Selvstændige udgivelse bøger garanterer en hurtig ekspeditionstid og en chance for at hoppe på et marked, der kan være helt åben i dag.

Hvorfor vil self Udgiv?

Spørg dig selv de grunde, du ønsker at selv udgive din bog, før du begynder processen. Hvis du mener, du kan gøre en formue, eller at du er simpelthen for god en forfatter gider med redaktører og forlag, så du måske ønsker at genoverveje din forpligtelse til selv udgive dit arbejde.

* Hvis du mener, du har et godt produkt, og du kan markedsføre det effektivt, så er du sandsynligvis en god kandidat til selvstændige udgivelse.

Making The Old New

Self udgivelse er en god måde at bringe nyt liv til gamle bøger. Hvis du tidligere har skrevet en bog, der er nu ude af print (og at du har rettighederne til) er der intet at stoppe dig fra at re-slippe bogen selv, især hvis du har identificeret et behov for det. Mange forfattere vælger at genudgive deres ud af trykte bøger i en e-bog format til at tiltrække et publikum, der er parat til at hente bøger.

Årsager til selv Udgiv

Hvis du har udfyldt en eksisterende tomrum med din bog og / eller er i stand til at skabe en efterspørgsel efter det, du vil tjene flere penge, end du ville gøre med en standard bogforlag kontrakt. I stedet for en sølle 5 til 15 procent royalty, kan du gøre 20 til 80 procent af købsprisen. Når din self udgivet bog er vellykket, kan du forhandle med en større bog udgiver fra en position af erfaringer og styrke. Glem ikke at regne i din selvstændige udgivelse omkostninger, når der forhandles om forskud og royalties!