Self Defense Produkter: Self Defense våben Tips

Kan jeg bruge Brass Knuckles?

Knojern er farlige våben at bruge, fordi de leverer et slag med destruktiv kraft. Disse blev konstrueret således, at brugeren kan placere deres fingre gennem hullerne og levere en dorn med større kraft end normalt. Brug af denne som et våben til selvforsvar kan også lade dig med brudte fingre så hvis du bruger knojern tage et par lektioner for at lære den rigtige måde at levere en punch uden at forårsage skade på dig.

Før du køber eller bruger knojern kontrollere, om disse er lovlige i dit område. De er blevet forbudt i nogle stater og kan få dig anholdt for at have dem på dig.

Hjem forsvar våben

Er du bekymret med måder at forsvare dig selv derhjemme? De fleste mennesker overveje, hvad de skal gøre; imidlertid mange selvforsvar våben på farligt at have til rådighed i hjemmet, især i du har børn. Indstillinger, der er sikrere og ikke-dødbringende til hjemmebrug omfatter en personlig forsvar alarm, peberspray, knipler og elektriske stave. Disse kan virke afskrækkende, når nogen bryder ind i dit hjem. Men intet er fuld bevis så have ekstra back up metoder kan være vigtige. Start med at tilføje yderligere sikkerhedsforanstaltninger til dit hjem sikkerhed som en dør kile som kan gøre at bryde ind i dit hjem vanskelig. En tyverialarm system kan også afskrække en vordende kriminelle og vil advare dig om en potentiel pause i.

Valg af en Self Defense Weapon

Der er flere typer af selvforsvar våben på markedet for dig at vælge imellem. Det gælder alt fra pistoler og knive til selvforsvar sprays. Våbnet du vælger, skal være den, der giver dig den største følelse af sikkerhed, og du føler dig tryg ved hjælp af. Inden du vælger en, gøre nogle forskning på internettet og gennem bøger for at få et bedre indtryk af brugen af ​​hver. Dette kan hjælpe dig med at bestemme din komfort niveau. Desuden kan du se, hvilke typer af selvforsvar våben uddannelse er tilgængelig i dit område. Med korrekt træning, kan din selvforsvar våben hjælpe dig med bedre at beskytte dig selv i en farlig situation.

Fordele af Pepper Spray

Det er ulovligt at bære de fleste selvstændige forsvar våben i det offentlige, hvilket er hvorfor det er ofte bedst til at bære afskrækkende i stedet. Hvis en person bliver angrebet i en park, peberspray eller optøjer spray, kan stoppe et angreb uden brug af dødbringende kraft, og tillade sig at komme ud af en farlig situation.

Self Defense stave for kvinder

Ved at forsvare dig selv i dit hjem eller mens ud i offentligheden, kan en kvinde finde en stafet en god selvforsvar våben giver en mere kraftfuld slag, end der kan leveres med blot en punch. For at dette skal bruges effektivt, ordentlig uddannelse fra en kvalificeret instruktør er meget vigtigt. Hvor peberspray kan bremse en angriber, kan ved hjælp af stafetten forårsage mere smerte til voldsmand giver dig mere tid til at gøre en flugt.

Sådan bruges stave korrekt

At lære at bruge en stafet ordentligt gøres bedst af en kvalificeret instruktør. Som supplement, at uddannelse, kan du også købe bøger eller videoer, der giver oplysninger om brug af stafetten som selvforsvar våben. Hvis du køber din stafetten via et websted, vil du sandsynligvis også finde oplysninger om bøger eller videoer lære dig færdigheder, du har brug for denne selvforsvar våben. En stafetten, når de anvendes korrekt, kan være et godt redskab til at forhindre et angreb. Men uden ordentlig uddannelse du kan sætte dig selv i større fare under et angreb, især hvis stafetten er grebet af voldsmand og brugt imod dig.

Den Billy Club kan bruges til at stoppe en angriber

Billy klubben er et andet navn for en politi stafetten eller nightstick. Det kan bruges til at styre en person ved strategisk at levere et dødbringende slag mod kriminelle. En strejke i hovedet bør undgås, da dette kan være dødbringende. Før du køber en billy klub, tjekke love i din tilstand og registrering retningslinjer. I nogle tilfælde er en politi stafetten anset et farligt våben, der kræver registrering og uddannelse.

The Smoke Bomb er til arbejde og leg

Som et redskab til selvforsvar, røgbomber er nyttige til at skabe en afledning eller skjule dig, som du gør en flugt. Røgbomber er også ofte bruges til rekreative aktiviteter som paint ball, hvor du ønsker det element af overraskelse, som du snige sig ind på din modstander. Desuden er disse er gode til træningsøvelser udført for aktiviteter som sikkerhed, homeland security eller beredskab.

Kigge efter Produkt Anmeldelser On Self Defense Udstyr

Bekymrer du dig om, hvilken type selvforsvar emner, du skal købe for at beskytte dig eller et medlem eller din familie? Føler du dig overvældet, når du køber selvforsvar udstyr? Gør dit liv lidt lettere ved at kigge gennem retshåndhævende magasiner for anmeldelser. Disse kan give dig en god idé om, hvad selvforsvar poster virkelig stå op til testen, og vil ikke svigte dig, når du er i en truende situation.

Ulovlige våben og Self Defense anbringende

Ikke alle selvforsvar våben til rådighed, er lovlige i hver stat. Før du køber et våben, forskning dine statslige love eller tale med retshåndhævelsespersonale lokale for at sikre du har en fuld forståelse af dine rettigheder og pligter. Nogle selvforsvar våben kan være lovligt, men kun hvis de er korrekt registreret. Hvis du bruger en ulovlig våben under et angreb, kan du finde dig selv i problemer med politiet, selvom du hævder selvforsvar. Din bedste chance er at kun købe og bære hvad der er lovligt i dit område. Så kun bruge et selvforsvar våben, hvis du har den rette uddannelse. Dette beskytter dig mod skader under et angreb samt undgår juridiske problemer vedrørende dine selvforsvar metoder.

Skydevåben til selvforsvar

Gun ejerskab som et selvforsvar våben er blevet bredt diskuteret i årevis, men på mange områder er det stadig lovligt at eje en. Love varierer så før du køber en, altid tjekke med retshåndhævelse i dit område om reglerne. Hvordan et skydevåben kan gennemføres på din person og endda hvordan det kan bruges, er vigtigt at vide. Desuden vil du sandsynligvis nødt til at registrere din pistol efter en ansøgningsperiode. Hver stat varierer i deres krav til registrering af en pistol og mange har love, der forbyder visse folk fra nogensinde at eje en pistol.