Self Defense Produkter: lovlige produkter Tips

Juridisk Self Defense våben

Mens debatten om brugen af ​​skydevåben fortsætter, to andre typer af ikke-dødelige selvstændige forsvar våben er tilgængelige for din beskyttelse. Dette er de taser og stun gun. Mens stun gun skal presses mod voldsmand til at sende sin elektrisk ladning, kan en taser skyde sin ladning fra 15 til 20 meter væk. En væsentlig ulempe ved Taser pistol er, at du kun får ét skud at ramme voldsmand før du går gennem trinene til at nulstille den og brand igen. Mens stun gun og taser er lovlige i mange stater, inden de køber en kontrol med lokale retshåndhævende om lovligheden af ​​at eje en.

Hvordan Stun Guns Work

Bedøvelsesgeværer betragtes som en ikke-dødbringende selvstændige forsvar våben. De virker ved at afbryde de elektriske signaler genereret naturligt i kroppen. Væsentlige, stun gun sender en elektrisk ladning gennem kroppen, som er nok til at skabe forvirring, men ikke nok til at forårsage skade på kroppen (medmindre bruges forkert). Kort eksponering for den elektriske ladning kan forårsage muskelkramper, der hovedsagelig svækker angriberen forlader dem ude af stand til at fortsætte deres offer midlertidigt. Som enhver anden selvforsvar våben, bør en stun gun kun anvendes i situationer, hvor du føler sig truet.

Self Defense Produkter og love

Dine rettigheder vedrørende selvforsvar og det våben, du bruger, vil variere fra stat til stat. Men loven er temmelig konsekvent i at bestemme, at du har en ret til selvforsvar. Samtidig undgå en farlig situation, er den ideelle, er det ikke altid muligt. Hvis du bliver sat i en situation, hvor du er tvunget til at forsvare dig selv, altid arbejde med politiet give troværdige og fuldstændige oplysninger. Sørg for at give dem nærmere oplysninger om situationen og selvforsvar våben, du brugte. Det anbefales også, at du har en advokat til stede under afhøringen.

Er Guns Juridisk?

Før du køber en pistol - skydevåben eller på anden måde - dobbelt check lovene i din tilstand for at være sikker på, at du lovligt får lov til at eje en pistol. Nogle stater kræver en tilladelse til at bære en stun gun. Andre har begrænsninger på den lovlige spænding. Før licens og ved hjælp af en pistol, rådføre sig med din statens skydevåben beskyttelse afdeling eller forbrugeranliggender afdeling at afgøre, om du lovligt får lov til at eje en pistol.

Juridisk Self Defense Produkter

Der er flere selvstændige forsvar produkter, der er lovlige i de fleste stater. Disse omfatter tasers, elektriske stave, peberspray, tåregas og stave, men hver er underlagt statens love. Disse produkter er lovlige at eje i nogle stater, men mange kræver en tilladelse til at bære og / eller brug. Hver stat har sine egne love, som klart identificerer retningslinjerne for at eje, bære og / eller ved hjælp af et selvforsvar produkt.

Self Defense våben, som kan beskytte dig

Der er flere selvstændige forsvar produkter, som du kan bruge til at beskytte dig selv mod et angreb. Produkter som en stun gun, taser eller peberspray, når de anvendes korrekt, kan give dig den fordel overraskelse. Men disse produkter er ikke konstrueret til permanent overmande voldsmand så ikke holde og vente på politiet at ankomme gøre din flugt hurtigt.
Før du køber et selvforsvar produkt, skal du kontakte din lokale retshåndhævende om eventuelle juridiske spørgsmål. Hvis produktet er ulovligt i din tilstand, så du kan ende i fængsel. Derudover kun bruge selvforsvar produkt, når du bliver truet. Brug den til at skræmme nogen, kan også betragtes som en ulovlig handling.