Self Defense Produkter: Defense Sprays Tips

Pepper Spray Kan være sikrere at bruge derhjemme

Har du overvejet, hvilken type beskyttelse er bedst at holde let tilgængelig i tilfælde af et hjem invasion? Hvis du har børn, kan holde en ladt pistol i nærheden være farligt. Det kan være bedre at holde peberspray eller mace peberspray i en praktisk placering. Selv om det betragtes sikrere end en pistol, bør peberspray altid holdes utilgængeligt for børn, der måske synes, det er et stykke legetøj i stedet for et våben.

Køb Pepper Spray Det er Hot

Nogen i markedet for at købe peberspray nødt til nøje at overveje den brede vifte af muligheder. Alle peberspray er ikke skabt lige. Et godt sted at starte er ved at tage et nærmere blik på produkter, der anvendes af de retshåndhævende myndigheder. Chancerne er, hvis det er et produkt, som de finder effektive til at kontrollere forskellige typer af kriminelle (herunder narkomaner, alkoholikere og andre psykisk ustabile mennesker), end den burde være god til brug som en personlig selvforsvar spray.

Sådan bruges Pepper Spray Korrekt

Pepper spray kommer i en halv snes forskellige containere, men alle peber spray produkter anvendes på samme måde. Det er ligegyldigt, om du bruger en peber spray pen, nøglering, personsøger, dunk, ur, eller anden beholder. Sørg for, at beholderen, dyse, eller dispenser er i god stand.

- Hvor langt betyder det spray?
- Er det sprøjte en strøm eller en tåge?
- Er det nemt at skubbe udløseren?

Det er meget vigtigt at forstå, hvordan du bruger din peberspray eller muskatblomme dåse "før" du er i en nødsituation. At lære at bruge peberspray forebygger ulykker.
- Fire en 2 eller 3 sekunder briste.
- Sigt efter angriberens øjne.

Når hackeren falder til jorden, dreje og køre. Hvis spray omfatter et UV-farvestof, kan politiet bruge det til at identificere angriberen.

Pepper Spray og tåregas kan være farligt for dit helbred

De fleste mennesker er lullet til at tro, at selvforsvar sprays som tåregas eller peberspray er sikre. Dette er kun tilfældet, hvis de anvendes korrekt. Pepper spray og tåregas kan være ekstremt farligt og udsat for selvforsvar sprays såsom peberspray kan være farligt for mennesker med hjerte og luftvejsproblemer.

Hvis peberspray eller tåregas bruges i et overfyldt område, vil alle i området være dækket med peberspray rest. Resten kan forårsage farlige vejrtrækningsproblemer, så følg disse enkle tips til at beskytte dig selv og dem omkring dig:
- Du må ikke spille med en selvforsvar spray
- Brug ikke det, medmindre det er absolut nødvendigt
- Du må ikke teste det på dig selv
- Hvis du lader nogen "under indflydelse" af peber spray eller muskatblomme så sørg for at fortælle politiet, så de kan bringe medicinsk hjælp. Søg lægehjælp, hvis nogen udvikler vejrtrækningsproblemer, hovedpine, opkastning, eller en allergifremkaldende reaktion. Self forsvar spray er et sikkert våben i hænderne på en ansvarlig voksen.

Self Defense nøgleringe

Hvis du medbringer selvforsvar spray eller andet produkt for beskyttelse, at det bedste sted har det er, hvor du nemt kan komme til det, såsom en nøglering. Self forsvar nøgleringe kan variere fra din typiske peberspray nøglering til alarmer eller knive. For at undgå at blive offer, du har brug for at føle og se trygge i enhver situation. Regnskabsmæssig en selvforsvar nøglering og have det let tilgængeligt, kan give dig, at følelse af sikkerhed, du har brug for. Ifølge kilder på Kamikaze-Portal.com, "Dette er en god idé, fordi da de fleste mennesker normalt har deres nøgler med dem, vil de også altid have deres peberspray med dem."

Defense Spray Advarsler

Self forsvar spray kan være nyttigt, hvis du føler at du har brug for regelmæssig beskyttelse til rådighed for eventuelle truende situation. Din bedste chance for at lære at bruge noget som peberspray er at få undervisning fra en kvalificeret instruktør. Også for at det skal fungere effektivt, altid bære den på dig og har det i hånden, når du er til fods i mørke eller af dig selv. Lagring peberspray derhjemme vil ikke hjælpe dig, hvis du bliver angrebet et andet sted. Men holde det på et sted, hvor børn ikke kan få adgang til den. Husk, at peberspray er et selvforsvar våben. Det skal behandles med omhu og kun i en situation, hvor du føler dig truet. Hvis du føler, du er i fare for legemsbeskadigelse du kan trække din spray. Hvert skænderi er forskellige, og alle situationer bliver bedømt af samtlige omstændigheder omkring denne begivenhed.

Det er vigtigt at bemærke, at nogle dåser af peberspray sidste 5 år og andre dåser kun vare et år eller to.

Hvad er Mace?

Mace er ikke et produkt, men et varemærke. Mace tåregas har flere fordele i forhold peberspray, herunder dens beføjelse til at sprøjte op til 18 meter. Mace tåregas kommer også i en gel eller et skum, der klæber til angriberen og kan ikke tørres væk. Mens voldsmand forsøger at udslette den fejlende skum væk, de dækker deres hænder og arme med UV farvestof. Mace gør selvforsvar spray, der er lovlige i Michigan og Wisconsin. Mace tåregas giver jogger eller anden solo offer valget af at forsvare sig selv, før de bliver angrebet.

Self Defense taktik for din beskyttelse

To populære forsvar sprays til rådighed på markedet, er peberspray og muskatblomme tåregas. Pepper spray og muskatblomme er designet til at give dig en chance for at stoppe et angreb, tage kontrol over situationen, og komme væk. Men forsvar spray er kun en midlertidig foranstaltning. For bedre beskyttelse selvforsvar, er det vigtigt at have en anden linje i forsvaret ligesom viden om selvforsvar bevæger sig. Du kan også bære en backup våben som en stafet eller skydeskive for en lommelygte. Self forsvar spray er kun effektiv, hvis man står tæt nok på din hacker at få det i deres ansigt og øjne. Du skal også være i en position, hvor dine hænder er fri til at bruge spray eller andet våben. I de situationer, hvor dine arme er fastgjort, kan selvforsvar flytter hjælpe dig med at undslippe en farlig situation.

Typer af Defense Sprays

Defense spray, der kan købes til dit brug er alle ens i naturen og almindeligvis kendt som tåregas, mace, eller peberspray. Tear gas har været anvendt i mange år af politiet som en metode til optøjer. Mace er i stand til at afskrække en voldsmand med smerte. Dette kan dog ikke være effektiv for personer, der er under indflydelse af narkotika eller alkohol. På den anden side, peber spray forårsager en række forskellige virkninger, herunder respiratorisk inflammation. Dette har en bedre evne til at midlertidigt deaktivere en person, der er under indflydelse eller mentalt forstyrret. Efter sprøjtning peberspray på en voldsmand, umiddelbart væk. Defense spray kan være med til at lamme den kriminelle, men det gør ikke lamme dem.