Seksuel afhængighed: Interview med Jeff Schultz

Seksuel afhængighed: Interview med Jeff Schultz
Jeff Schultz, Certified Sex Addiction Terapeut

Jeff Schultz, LPC, CSAT, er rådgiver i privat praksis med The Sonoran Healing Center i Phoenix, Arizona, som har specialiseret sig i behandling af stofmisbrug og proces afhængighed med en ekspertise i behandling af kompulsiv seksuel adfærd (sex og kærlighed afhængighed). Han forlod for nylig sin stilling med The Meadows i Arizona, hvor han praktiserede som en primær rådgiver under direkte opsyn af Pia Mellody og Maureen Canning. Jeff har også fortjent sin certificering som en CSAT (Certified Sex Addiction Therapist) trænet af Dr. Patrick Carnes og overvåges af to bestyrelsesmedlemmer i Society for Advancement of Seksuel Sundhed. Jeff øjeblikket praksis fra en afhængighed interaktion model populariseret af Dr. Patrick Carnes integreret med Pia Mellody model af udviklingsmæssige umodenhed. Han ser også patienter på Sundance Treatment Center i Scottsdale og underviser som adjungeret fakultet på Grand Canyon University.

For nylig, Jeff tog tid ud af sin travle kalender til at besvare LoveToKnow spørgsmål om seksuel afhængighed.

Seksuel afhængighed: Interview med Jeff Schultz, CSAT

LTK: Hvad er forskellen mellem en person, der har en sund interesse i sex og en person, der er sex narkoman?

JS: En person demonstrerer tegn på seksuel afhængighed, når fire faktorer er til stede:

 • Der er en optrapning i aktiviteten.
 • Indsatsen for at stoppe er mislykket.
 • Aktiviteterne forstyrre hans eller hendes arbejde.
 • Personen oplever et tab af tid på grund af hans eller hendes optagethed eller udøvelse af seksuelle aktiviteter.

Sund seksualitet bør ikke gøre dig føle sig skamfuld eller skyldig, og hvis du føler, at vejen, kan det være et tegn på, at sex er et problem for dig.

LTK: Er der en underliggende årsag til seksuel afhængighed?

JS: rødderne af en seksuel afhængighed kan spores tilbage til barndommen. Børn, der ikke føler en stærk forbindelse til de mennesker, der formodes at være omsorg for dem (vedhæftet lidelse) er i risiko for at udvikle en afhængighed, som de bliver ældre. Den manglende tilknytning kan være forårsaget af forsømmelse, misbrug, flere pårørende eller manglende respons på barnets behov i en ung alder.

Mange faktorer bidrager til seksuel afhængighed. Tidlig seksualisering, hvor barnet udsættes for upassende seksuel materiale eller aktivitet, er en af ​​dem. Andre faktorer, der spiller en rolle i seksuel afhængighed omfatter:

 • Seksuelt misbrug (81 procent af tilfældene)
 • Følelsesmæssig misbrug (97 procent af tilfældene)
 • Fysisk misbrug (72 procent af tilfældene)

LTK: Har alle sex misbrugere har et mønster af handler ud, der omfatter at have affærer eller besøger prostituerede?

JS: Nej, det gør de. Dette mønster gør forekomme, enten alene eller kombineret med andre handler aktiviteter, men det er ikke til stede i alle tilfælde. At være en sex narkoman kan også være en ensom ting, hvor personen bliver afhængige af internettet porno eller onani.

LTK: Hvad betyder misbrugeren gevinst i at handle ud seksuelt?

JS: Der er fire grunde til, at en person fungerer ud seksuelt:

 • For at få høj
 • At dulme ud
 • At flygte fra stress eller problemer for en tid
 • For at få en følelse af kontrol (for at reducere angst)

LTK: Hvad er målet for behandling for seksuel afhængighed?

JS: I modsætning til en alkoholiker eller narkoman, hvor en del af at være i behandling indebærer ikke igen ved hjælp af stoffet, målet om at behandle sex misbrugere er at hjælpe dem med at stoppe den destruktive adfærd, de har gjort, og få dem med at lære, hvordan man udvikler en sund seksualitet i stedet.

LTK: Hvor langt når de klienter søger behandling for deres seksuelle tilføjelse?

JS: Folk kan søge behandling, når de når det punkt, at deres følelse af skam får dem i en terapeut kontor. De kan indse, at hvis de ikke stopper de vil miste deres job, eller deres partner kan true med at forlade dem.

LTK: Hvad er det første skridt i behandling af en person med en seksuel afhængighed?

JS: Det første skridt i behandling af seksuel afhængighed er at få kunderne til at stoppe adfærd. De har brug for at gå med til en periode med afholdenhed fra alle seksuelle aktivitet for en tid. Som jeg oplyse på min hjemmeside, "Du vil ikke dø, hvis du ikke har sex i et stykke tid."

LTK: Hvilke former for terapi anvendes til behandling af en sex afhængighed?

JS: Afhængigt af, i hvilket omfang person handler ud, kan det være nødvendigt døgnbehandling i 35 dage. Et længere ophold på op til et år kan arrangeres, hvis omstændighederne taler for denne type udvidet hjælp. Regelmæssige besøg med en terapeut på en ambulant basis er en anden form for behandling.

Tolv trin programmer er en vigtig del af behandlingsprocessen. De er bygget op omkring misbrugere hjælpe misbrugere. Gå til møder indikerer, at kunden er villig til at være intim med andre mennesker og at være sårbare i en støttende atmosfære. Deltagerne oplever spiritualitet og udvikle et forhold til en Højere Magt, at nogle af dem har enten ikke haft før eller har fået væk fra gennem årene.

LTK: Hvordan kan en sex narkoman begynder at udvikle sunde seksuelle forhold?

JS: Det vil tage tid at lære nye adfærdsmønstre omkring sex. For kunder i et forhold, vi giver dem vejledning i forsøget på at genskabe forbindelsen med deres betydelige andre gennem kærlige gestus. Det er muligt at opbygge forholdet sikkerhedskopiere med tid og kræfter.