Seks Tips til rejser med din hund

Seks Tips til rejser med din hund

Hvis du planlægger at tage en tur med din pooch, vil du ønsker at gennemgå disse seks tips til rejser med din hund til at gøre det så problemfrit som muligt. Mange af dine ordninger vil variere baseret på, om du rejser med fly eller bil, men der er nogle ting, der skal gøres uanset hvordan du vælger at rejse.

Seks Tips til rejser med din hund

1. Bring Medical Supplies

Sørg for, at hunden er opdateret på alle de nødvendige vaccinationer, herunder Bordatella, just in case du nødt til bord din hund uventet. Overvej en Lyme vaccination, hvis du planlægger at rejse et sted med en høj forekomst af Lyme sygdom. Det er også en god ide at pakke pincet, så du kan fjerne eventuelle flåter, at din hund indsamler mens outside.If din hund har en tendens til køresyge, diskutere administrere Dramamine eller Benadryl med din dyrlæge. Imidlertid er det ikke anbefales, hvis du skal flyve, fordi disse medikamenter kan forårsage sedation. Over-sedation tilskrives mange kæledyr dødsfald på fly. Pack andre medikamenter din hund kan have brug for, såsom hjerteorm medicin, loppe og krydse behandlinger eller medicin for specifikke sundhedsspørgsmål. Vær sikker på at du også pakke alle din hunds patientjournaler og rabies certifikat.

2. Pack Basic Supplies

Grundlæggende hund forsyninger skal pakkes til din rejse. Dette omfatter en ekstra halsbånd og snor, en lommelygte til natlig ture og potte pauser, skåle til vand og mad og en kande eller to af vand fra hjemmet for at forhindre mulige problemer med fordøjelsen. Du skal også huske at medbringe din hunds almindelig mad samt et par godbidder, hans foretrukne legetøj og en ekstra tæppe eller gamle håndklæder. Disse kan bruges til strøelse, til dækning af hotel møbler og bilsæder eller at rydde op uventede messer og accidents.Include i din levering kit nogle vaskeklude til at rense din hunds fødder, hans børste eller kam, en førstehjælpskasse og tasker for at rense op efter din hund under transport og på din destination. Du ønsker måske at bringe rengøringsmateriel, hvis din hund har en ulykke i bilen eller hotelværelset.

3. Hjælp din hund Find vej hjem

Sørg for, at hunden er iført en aktuel ID tag. Du bør også overveje at have din hund implanteret med en identifikation mikrochip, hvis han ikke allerede har en. Sommetider hunde er nervøs i et fremmed sted, og de er mere tilbøjelige til at tage ud og blive tabt. Tags og / eller en mikrochip vil gøre det nemmere at finde din hund og hjælpe folk kontakte dig, når han har fundet.

4. Sørg Dit kæledyr er velkommen

Husk, at nogle byer har race restriktioner. Dette er noget, du ønsker at forskning før frem til din destination. Du ønsker ikke din rejse ødelagt af at have din hund taget væk.

Du bør også kontrollere kæledyr politik på hotellet, hvor du skal bo. Nogle hoteller kan forvente, at du betaler et depositum for at hjælpe med at dække udgifterne til eventuelle skader din hund kan forårsage. Mange byer har hund-venlige butikker og attraktioner samt. Hvis du ønsker at besøge nogen særlige attraktioner, mens du er på din rejse, skal du kontakte dem forud for tid til at kontrollere deres kæledyr politik.

5. Glem ikke en Crate

Selv hvis du ikke bruger ofte en kasse derhjemme, er det en god ide at medbringe en sammen mens du rejser. Din hund vil rejse mere komfortabelt og sikkert, mens i en kasse. Han vil også opleve, at en kasse er en sikker "escape", hvis han også bliver understreget under rejsen. Der kan også være tidspunkter, hvor det er nødvendigt at begrænse din hund. Faktisk er et flyselskab-godkendt kasse påkrævet, hvis du planlægger at flyve.

6. Overvej vejr

Hunde kan være følsomme over for ekstreme vejrforhold, så du skal være parat til at holde din hund behageligt. Hvis du forventer kolde temperaturer, skal du sørge for at holde et tæppe i din hunds smadrekasse, så han kan putte ind i den. Hvis han er meget følsom over for kulde, bør du også overveje en vovse frakke for ekstra varme.

Heat bør også overvejes. Rejser i en bil, der er for varmt kan dræbe en hund. Efterlad aldrig din hund i en varm bil og sørg for at give masser af vand, så han kan holde sig kølig. En lille ventilator, der sluttes til din cigarettænder kan hjælpe cirkulere luften, hvor din hund er ridning og hjælper ham holde køligere.

Husk, at flyselskaberne ikke vil transportere en hund i lastrummet under ekstreme temperaturer, og det kan påvirke din rejse afhængigt af tidspunktet på året du planlægger at flyve.Hvis du planlægge og følge disse seks tips til rejser med din hund, vil du være forberedt på nogen overraskelser, du kan støde på. Du vil føle sig mere tryg ved at vide, du har planlagt godt, og din hund vil også være mere afslappet. Dette vil gøre turen sjovere for jer begge.