Seks Fordele ved Casual fredag ​​kjole Koder

Seks Fordele ved Casual fredag ​​kjole Koder
Mange virksomheder tillader ansatte at "klæde ned" om fredagen. At afsætte en dag, at medarbejderne kan bære fritidstøj til at arbejde, kan synes som en meget lille ting, men det kan virkelig være en gavnlig »ydelse« at tilbyde.

Seks grunde til at overveje Casual Fridays på arbejdspladsen

  1. Gratis perk - Det koster ikke noget at lade medarbejderne til at klæde ned i erhvervslivet afslappet påklædning en dag hver uge, men at være i stand til at gøre det er et frynsegode, at mange medarbejdere nyder og ser frem til hver uge.
  2. Sjov afveksling - At lade medarbejderne til at klæde sig mere afslappet, kan være en god måde at indgyde en følelse af sjov i arbejdsdagen uden at gøre noget for at aflede opmærksomheden fra produktivitet.
  3. Teambuilding - Når folk er klædt mere afslappet, med arbejdere på alle niveauer iført lignende tøj, kan de være mere tilbøjelige til at interagere med mennesker, de ville ikke normalt føler sig trygge nærmer sig. Dette kan føre til at dyrke positive relationer arbejdsgange, der vil styrke den samlede team.
  4. Mød medarbejder har brug for - Medarbejdere kan lide at arbejde for virksomheder, hvor de har lyst til mere end "bare et nummer.« Give de ansatte mulighed for at komme på arbejde klædt som de vil - inden for rimelighedens grænser - på en udpeget dag er en måde at imødekomme medarbejdernes behov for "være sig selv".
  5. Nem medarbejder motivator - Tillade medarbejdere "være sig selv" i forhold til, hvordan de klæder kan faktisk være en motivator. Ifølge InsideBusiness 360, "at give medarbejderne en dag til at udtrykke deres individualitet i deres kjole er en stor motivationsfaktor."
  6. Styrke branding - Hvis din virksomhed tilgang til afslappet fredag ​​indebærer iført mærkevarer, såsom virksomhedens logo skjorter, kan det resultere i branding fordele. Medarbejderne bliver walking reklametavler for din virksomhed, når de ses beklædningsartikler med din branding besked.

Hvad synes du?

Casual fredag ​​måske ikke et godt valg for alle arbejdspladser, men det kan helt sikkert være en fordel i nogle organisationer. Hvilke erfaringer har du med denne type program? Del dine tanker i kommentarfeltet nedenfor!