Sejlads: Yacht Clubs Tips

Se splitflag

Yacht Club medlemskab har sine privilegier. En af dem er en virkelig cool unik flag, at hver klub tildeler til sine medlemmer. Dette flag kaldes en "splitflag", og dens formål er at identificere hver yacht klubbens medlemslande både. En splitflag kan være trekantet eller rektangulær, og er gusten-tailed. Nogle insignier, der repræsenterer klubben eller eskadrille medlemskab er afbildet på flaget selv. Hvert fartøj fører dens flag, forskelligt. Moderne skibe sejler under splitflag fra en nøglesnor under styrbord sprederen på masten. Ældre både flyve det fra de vigtigste mastetop. Motorbåde placere deres splitflag fra en kort personale i stævnen.

Glem PDA'er, hvad så PFDs?

Mange sejlklubber fokuserer på spændingen ved turen, bliver omgivet af natur, måske endda fange nogle stråler på dækket af din båd. Alt dette er meget romantisk og kunne invitere et par kærtegn i det offentlige ... men hvad der ofte mangler fra denne scene?

PDF-filer - personlige flydeanordninger. Normalt vand skiløbere bære dem hele tiden, men hvis du og dine kolleger klubmedlemmer / besætningen ikke vælger at bære dem, så sørg for hver person på båden er tildelt en PFD og ved, hvor de har stuvet det. Gøre regelmæssig vedligeholdelse kontrol af bestanden af ​​PFDs at sikre, at der ikke er nogen iturevet meldug eller løse stropper.

Yacht Club Medlemskab ... Uden Yacht

Hvis du tror, ​​du har brug for at eje en yacht for at slutte sig til en yacht club, så tro om igen! I virkeligheden, mange fans af sejler simpelthen ikke har tid til at komme ud på vandet så meget som de gerne vil. Mange sejlklubber forstår dette, og har leveret ydelser sammen med medlemskab, der tillader dig at tage en båd fra deres private flåde, når og hvis du er i stand! Priser for medlemskab kan variere fra $ 400 til over $ 1.000 om året, afhængigt af bådtyper du tager, hvor længe og hvor ofte du sejler, og om du får brug for lektioner så godt. Lad ikke din manglende båd ejerskab holde dig fra dine foretrukne hobby. Lave noget research og finde den rigtige yacht klub for dig.

Når en Yacht bør give

Når du har taget skridtet til at deltage i en sejlads samfund, har du mere ansvar på vandet. Sejlklubber, for eksempel, skal følge strenge regler over havet. En af disse regler er at forstå, hvilke skibe har ret til vejen på vandet. En magt båd skal holde sig ude af vejen for følgende:

  • Et sejlskib (kun bruger sejl og ingen motor - ellers bliver det en magt fartøj), og fartøjer, der drives af årer eller pagajer.
  • Et fartøj, der udøver fiskeri, hvis fiskeudstyr begrænser dens manøvredygtighed. Typisk er det en kommerciel fiskerfartøj.
  • Et fartøj med begrænset bevægelse (ligesom en slæbebåd) og / eller en båd, der arbejder (dvs. overføre leverancer til en anden båd, bugsering, etc.).
  • En knækket / ikke-kørende fartøj.

Hvorfor Deltag i en Boat Club?

Så du kan lide at sejle. Men er det virkelig det værd for dig at deltage i en båd klub / yacht club? Hvis du bruger en masse tid sejlads eller kapsejlads, kan det helt sikkert være en fordel. De fleste klubber kan samles online og for en nominel årlig afgift. Til gengæld får du utallige former for bistand med din betalt medlemskab. Racing forsikring er ofte diskonteret eller dækket fuldt ud. Clubs websteder tilbyder tips og henvisninger til at finpudse dine sejlads færdigheder. Mange websteder tilbyder også kurser selv eller kan pege dig i den bedste retning for at finde et sted at børste op på dine færdigheder. Ikke mindst af Club medlemskab er evnen til at nå ud til et stort fællesskab af ligesindede, der nyder at sejle lige så meget som du gør.