Sejlads: Team Sailing Tips

Undgå Slam dunk

I kapsejladser, "slam dunker" opstår, når en modstående båd forsøger at tack på din vind i et tæt nok nærhed til at stoppe dig fra at krydse væk. For at forebygge og overvinde en slam dunk, gøre et af følgende:

a) være forsynet fra, før den indsigende båden har en chance for at fange op til dig, eller
b) tack straks.

Prøv ikke begge taktik, men snarere vælge en og se det igennem.

Master taktiker

Den taktiker er en af ​​de vigtigste medlemmer af en racing team - uanset om du er i en lokal Yachting Club eller USA Sailing Team. Det er en opgave for taktiker til at planlægge ud i løbet af stævnet, og forudse så meget som muligt (vejr, konkurrence niveau, etc.) før løbet begynder. Men for at være en virkelig fremragende taktiker, her er et par vigtige tips:

  • Giv klare ordrer til din besætning på en positiv og optimistisk måde.
  • Må ikke overreagere til fejltagelser. De sker. I stedet ser på den hurtigste og smarteste måde at rette dem.
  • Når bag, skiftende slår uregelmæssigt, vil ikke vinde løbet. Kig på det store billede og bemærk, hvor du kan være i stand til at gå videre mere strategisk.
  • Hold moralen høj ... uanset hvor du befinder dig i løbet.
  • Selv om det kan være svært, så prøv at acceptere ansvaret for eventuelle fejl, der opstår, så din besætning kan holde fokus.
  • Efter løbet, tage noter! Brug disse til bedre din præstation i næste regatta.

Opholder Stadig at bevæge sig hurtigere?

Tro det eller ej, i et team sejler regatta, jo mere en besætning flytter rundt, jo mindre chance, de har for at vinde. Det kan synes, at et dæk varmt med besætning handling må betyde holdet er kyndige og fuld af skjulte taktik, der vil vinde løbet. I virkeligheden kan alt for meget bevægelse på båden bremse din båd ned betydeligt. Tænk over det: Hvis noget så let som en sejl kan gøre en enorm forskel i hastigheden af ​​dit håndværk, forestille sig, hvad effekt vægten og flytning af flere menneskekroppe kan have. For at sikre en smidig og hurtig sejlads, skal hvert besætningsmedlem ideelt udføre hans / hendes opgaver og fryse i position. Faktisk en del af din opgave som et besætningsmedlem er din position på et givet tidspunkt. Hold overskydende bevægelser til et minimum for at holde båden hastighed til et maksimum.

En kraftfuld Racing Tip

At skabe mere magt i din storsejl (udtales "mayn-sul") under et team sejler konkurrence, er du nødt til at øge sin dybde. Med andre ord bør sejlets form være mere krum. Let til moderat vind, bør du øge dybden. Når de forsøger at forhandle vindsiden, en fladere sejl facon er mere ønskeligt. Meget ligesom kanterne af et ark papir, der skubbes sammen eller trækkes fra hinanden, vil storsejlet bliver fyldigere, hvis igle (bagkant af sejlet), og forliget (forkanten af ​​sejlet) bevæger sig tættere sammen, og fladere, hvis de flytter hinanden.

Team Racing: Hvornår får Aggressive

Team racing kræver, at besætningen tænker ens så ofte som muligt. Alle jer brug for at holde dit fokus på kommende mærker selv før du når mærket en. Bemærk også den buoyroom mellem varemærker, da disse er gode muligheder for at overhale oppositionen både. Du må ikke overhale en opposition båd, hvis den er tæt fulgt af en anden fra sin hold (det er ikke værd at din indsats). Kun gøre din flytning hvis båden bag din konkurrent er en fra dit eget hold, og det hold båd følges ikke af en anden fra oppositionen. Du ønsker klar sejlads for dine manøvrer, og det kræver en fælles front fra dit team.