Sejlads: Sejlads Udstyr Tips

Boat Tilbehør til Having Fun

Når du sejler offshore i dybere vand, kan du bruge båd tilbehør at have det sjovt og også gøre sejlsport vedligeholdelse lettere. Her er nogle emner, du kan få til en rabat sejler gear butik:

  • Snorkeling udstyr: Du ønsker at købe både snorkling gear og en maske. Dette giver dig mulighed for at svømme på længde og udforske det område, hvor du har forankret. Sørg for at du ved, hvordan du bruger denne form for sejlads gear, før du forlader butikken. Denne sejlads post er også fantastisk til scubbing alger fra bunden og siderne af båden.
  • Flåder eller rør til at slappe af: Brug kan også vove fra din sejlbåd og slappe af i vandet. Sørg for at bære en inflation for flåder eller rør, du bruger, og at det område, hvor du svømme er sikkert for en sådan vandaktivitet.
  • Flippers eller finner: Disse passer på fødderne og gøre det lettere at svømme og dykke under overfladen af ​​vandet. Juster stropperne, før du går i vandet. Man kan anvende finner mere grundt vand at dykke ned og justere ankeret af båden så godt.
  • Sailboat stigen: Dette er praktisk, hvis du planlægger at gøre en masse svømning fra din sejlbåd. Børn kan hoppe i vandet og sikkert og hurtigt vende tilbage. En stige kan også være en sikkerhedsanordning i, at en person, der er gået et uheld overbord lettere kan komme i båden.
  • Store hængekøje: Hvis du vil tage sejlads gear på din båd til nydelse, overveje hængekøje til at gemme den. Det vil holde sejlads tilbehør af vejen, når det er tid til at sejle.

Aldrig gå fra din sejlbåd, medmindre der er en "buddy" øje med dig. Svømning alene fra en sejlbåd, uanset hvor meget sejlads erfaring du har, er usikkert.

Udstyre din Sejlbåd med de rette værktøjer

Når du sejler, du ved aldrig, hvornår en reparation skal ske til din båd. Det er vigtigt at have de grundlæggende værktøjer om bord for sådanne reparationer. Du bør også bære bestemte typer reservedele i CASE-værktøjer er ikke nok.

For at betjene dæk spil, bære den korrekte type spilhåndtag. Når du er færdig ved hjælp af et værktøj, altid gemme det sikkert væk og på samme sted. Ingen ønsker at se deres spil flyve overbord og uden for rækkevidde. Du kan selv ønsker at bære to bare i tilfælde af en ny besætningsmedlem glemmer at følge denne regel. Her er værktøjer hver sejlbåd skal have ombord:

* tænger

* Hammer

* skruenøgler og en sokkel sæt

* Wire-krympeværktøj

* den rigtige størrelse skruenøgler til din motor hvis du har en

Tjek dine værktøjer regelmæssigt for at sikre, at de er velsmurt og holde dem på det samme sted. Markere dem som båd redskaber, så de ikke bliver blandet op med andre værktøjer og venstre hjemme. Tør værktøj efter brug for at sikre, at de ikke lider skade fra fugtighed og salt luft.

Carry reservedele og ekstra sikringer til de bevægelige objekter på din sejlbåd. Carry et ekstra sæt løbende rigning og møtrikker og bolte af forskellige størrelser. Også bære klemmer til sikring slanger og smøreolie, hvis du har en motor. Tjek din motor manual for at få en anbefalet reservedele kit. Tjek en båd tilbehør eller båd levering butik for mere information om, hvad du skal bære til netop din sejlbåd.

Udstyre din Sailboat med Fenders

Selv de bedste sejlere begå fejl, når docking eller kommer op ved siden anden båd. Du kan opretholde alvorlige skader på en sejlbåd skrog, hvis du ikke udstyre din båd med fendere. Have din sejlbåd udstyret med passende fendere er lige så vigtigt som at have de rigtige typer af reb og sejl. Fenders skal have en tilstrækkelig diameter til at modstå presset fra din båd kommer op mod en dock. Fenders også beskytte din båd fra vind og storme, der forårsager det at ramme dokken.

En sejlads butik bør kunne hjælpe dig med at afgøre, om du har en ordentlig fendere på din sejlbåd. Derudover bærer reservedele fendere i tilfælde af en person i en anden vandscootere køjer sammen din sejlbåd uden ordentlig fender beskyttelse. Skærme behøver ikke at være placeret sammen med din sejlbåd lige store intervaller. Koncentrer dem langs punktet for maksimal bredde og justere dine fortøjninger til at rumme dem.

Du må ikke binde en fender til en livline, som vil forekomme skade. På en butik, der sælger sejlads forsyninger, kan du også købe en nederdel, der hænger mellem skroget og fendere. En anden mulighed er at købe en lang cylindrisk fender til at hænge vandret eller lodret, og det er let at opbevare. En sejlbåd udstyr butik kan også vise dig denne type fender.

Hold forlade skibet Kit på din Sailboat

Sejlads formodes at være sjovt. Ingen kan lide at tænke på en sejlbåd kæntring. Og sandsynligvis vil det ikke. Men det er god praksis at udstyre din båd med en "forlade skibet" kit, alligevel. Dette sæt skal være godt pakket og i stand til at flyde, hvis det går overbord. Mange sejlads eksperter vil fortælle dig, at opholder sig med din fartøjer er den bedste idé, når en nødsituation sker. Men nogle omstændigheder giver anledning til dig og din sejlads besætning til at forlade skibet. Disse forhold omfatter en synkende båd, brand eller en farlig fartøj. En forlade skibet kit kan være en af ​​de vigtigste sejlads tilbehør, du bærer.

Her er, hvad dette kit skal indeholde: En håndholdt VHF radio, der er vandtæt eller pakket i en vandtæt sag; tæpper til hypotermi; en fyldt vandflaske (tjek regelmæssigt for at sikre friskhed); et kompas; forsyninger til fiskeri; grundlæggende værktøjer og en førstehjælpskasse.

I dit første kit, bære disse elementer: søsyge medicin, sterile bind og antibakteriel sæbe og salve, solcreme og retninger på at behandle grundlæggende sygdom og nedskæringer.

Dette sæt vil variere alt efter den type sejlads, du gør. Hvis du planlægger en offshore tur, bære flere transaktioner, herunder flere snacks. Sørg for at dit kit er i en flydbare enhed - selv de bedste forlade skibet taske er usless hvis det synker, før du kan få fat i det.

Udstyre din sejlbåd med Proper redningsflåder

Den type redningsflåder du bærer på din sejlbåd vil variere afhængigt af den type sejlads, du gør. Hvis du sejler en jolle, kan det virke som en tømmerflåde, da det vil opretholde opdrift selv om det tager på vandet. Men du beslutter dig for at vove offshore - eller gøre nogen form for langdistance sejlads - du bør overveje redningsflåder en vigtig del af din båd gear.

Hvis du vove sig ind oprørt hav eller koldt vand, bør du have en redningsflåde, der er i stand til at tilbyde dig og din besætning fuldstændig beskyttelse fra vandet, ikke bare en måde at hænge på, indtil hjælpen kommer. Selv hvad de fleste sejlere overveje varmt vand vil trække varmen væk fra kroppen og forårsage hypotermi hurtigt. Mange redningsflåder, der sælges i sejlbåd udstyr butikker, også komme med en baldakin, der vil beskytte dig mod solen. Yderligere funktioner i disse flåder omfatter evnen til øjeblikkeligt oppustet, sikkerhedsliner ringmærket omkring kanten, og en form for »anker«, der hænger under raft til at holde det tæt på det fartøj, der har kæntret.

Afhængigt af hvilken type af sejlads du gør det, kan du ikke brug for denne form for sejlads gear. Men aldrig antage det værste vil ikke ske, når sejler. Det er bedre at være over-beskyttet end under-beskyttet, når sejler. Yderligere sikkerheds- sejlads forsyninger omfatter redningsveste for hver passager, sikkerhedsseler og en Throwable liv ring eller slynge til at trække nogen tilbage til båden. Disse elementer er afgørende, selv om passagererne er gode svømmere. Husk hvem går overbord sandsynligvis svag fra frygt, træthed og vandtemperatur.

Typiske Udstyr Fejl på en sejlbåd

Her er de mest sandsynlige sejlbåd svigt fra en førende ekspert:

Turning blokke: Ofte en spiler eller genua ark fører agter gennem en blok og frem til et spil. Hvis bøjle lader gå, vil riggen flyve med stor kraft, så du aldrig skal stå foran drejeblokken eller i sløjfen, hvor begge dele af linien gå fremad.

Linie brud: Ethvert sted, hvor gnidning opstår kan forårsage en linje til at bryde og alvorlig skade kan resultere. Hold øje med disse steder og beskytte dem fra at bryde.

Vigtigste Boom Svanehals: Denne universelle fælles, der forbinder bommen til masten bærer tunge stamme og så bomme kan rip off mastetop og flyve fremad. Dette kan forårsage dødelig skade. I kraftig vind, gå fremad eller agter langs luv side af båden.

Spiler: Denne stang kan splintre forårsager lignende problemer og skader.

Ethvert sted på sejlbåd, der modtager en stærk kraft har en chance for at bryde, især i vanskelige besejlingsforhold. Tjek denne sejlads udstyr omhyggeligt før og under din rejse.