Sejlads: Sejlads Techniques Tips

Udførelse af en Jibe under sejlads

En af de bedste måder at forstå sejlads er, at er er en serie af teknikker udføres på det helt rigtige tidspunkter. Det er derfor, en god sejler guide altid styrker betydningen af ​​ordentlig kommunikation mellem på sejlere på en given båd. En bomning er et almindeligt eksempel. Når en bom svinger fra den ene side af båden til den anden, er båden siges at have ændret stifter. Når en båd sejler vindretningen, er denne ændring af tegnestifter kaldes en bomning.

Før en bomning udføres, besætningen begynder at trimme i den vigtigste plade for at undgå bommen flyver hen over båden ved høj hastighed, som kan forårsage skade. Som bommen nærmer sig midten af ​​båden, rorgængeren kalder bomning kommando. Hvis du er en første gang sømand forvirret om, hvor at sætte styrestangen i en bomning, drej stævnen af ​​båden mod for at storsejlet.

Hvis en bomning ikke udføres korrekt, kan det medføre, at båden til at gå ud af kontrol. Men jibing - håndteres sikkert - kan være en god måde at ændre stifter. Mange begyndere dreje båden for langt i en bomning, hvilket bidrager yderligere til sin frygtede omdømme. Kun forsøge en bomning, hvis rorsmanden er en avanceret sømand og eventuelle nybegyndere ombord forstår bommer sejlads teknikker, som de skal udføres.

Oplæg Jolle fra kysten

Mange sejlere foretrækker at være sammen med en gruppe. Denne type sejlads erfaring er den perfekte udførelse af teamwork. Plus, hvis nogen har mindre tid på vandet, kan en anden afhente slap. Men er der de sejlere, der elsker at gå enegang, og det er dem, der elsker agility og alsidighed en enkeltmandsvirksomhed jolle. Hvis du planlægger at starte din jolle fra stranden, bliver du nødt til at bruge nogle specielle sejlads teknikker til at gøre det sikkert og effektivt, som de magt tidevandet vil arbejde imod dig.

Det er altid lettere at blive skubbet ned vind, der til at bekæmpe det den anden retning. Du bliver nødt til at vænne sig til at styre dit fartøj så tæt på øjet af vinden, som du kan, mens du holder dine sejl stramt. Hvis vinden blæser offshore, starte med at lancere i så dybt vand, som du kan, så hurtigt vende roret at sejle parallelt med kysten. Når du er ude af lavt vand, droppe sværdet så vidt muligt. Dette vil hjælpe båden drev lige.

Hvis vinden blæser onshore, er du nødt til at arbejde hurtigt. Indstil både din fok og storsejl, før du starter. Hvis vinden blæser parallelt med stranden, har du de bedste betingelser. Sæt begge sejl, men ikke binde arkene fra. Lad sejlene Luff.

Hvis du er en nybegynder til sejlads, bør du kun forsøge at starte fra kysten ved hjælp af buddy-systemet. Få tilstrækkelig sejlads råd, før du forsøger at starte fra stranden. Sørg for at du er et sted, hvor andre mennesker kan ringe efter hjælp, hvis du får problemer.

Kend Vejret inden du Sail

Når du først lære at sejle, vil du hurtigt lære, at - mellem de dele af båden og grundlæggende sejlads teknikker - der er meget at absorbere. Men en af ​​de vigtigste erfaringer, du vil lære er at se vejret. Enhver god sejlads guide bør omfatte, hvordan vejret påvirker din sejlads og sejlads teknik. Du bør faktisk begynde at kigge på vejrudsigter op til en uge, før du sejler. Hvis du optager sådanne vejrforhold - og vejret skifter, der følger - vil du være i stand til bedre at forudsige betingelserne for sejlads udflugt du har planlagt.

Hver gang du er på din sejlbåd, bør du registrere alle oplysninger om vejret, herunder vind tilstand og retning, skydække og hvordan vinden påvirker vandoverfladen og bølger. En af de bedste sejler tips du kan få, er at finde en god bog eller internetside, der beskriver forskellige typer af skydække såsom Cirrus, Altostratus, Cumulus og cirrostratus. Men skal din rekord bog også angive ikke lige hvad du så, men de ændringer, der skete i vejret under dit sejl. På den måde, over tid kan du forstå vejret og vinden mønstre i dit område på forskellige tidspunkter af året. Her er nogle ekstra sejlads råd med hensyn til vejret:

* Lær at observere havet svulmer nøje. Er de fra et offshore storm? Er der hvide hætter?

* Udnyt en vind-vinkel indikator, hvis du har en. Hvis denne information er oversat til cockpittet, skrive det ned i din logbog.

* Bemærk retningen af ​​vinden ved at stå over dit kompas, følelse vinden på dit ansigt og bestemme dens retning. Er det kølige? Hvad der normalt forudsige i dit område?

Husk vejret er vægelsindet og storme kan opstå hurtigt og muligvis kæntre din båd. Jo mere du lærer om vejr og bedre dine skriftlige optegnelser er, jo bedre kan du vil være at vælge den bedste sejler tidspunkt på dagen eller ugen.

Oprettende en kæntret sejlbåd

Hvis du virkelig ønsker at lære at sejle, er du nødt til at forberede sig til det tilfælde, at din båd kan kæntre. Men efter at have dette til at ske - selv på det åbne vand - gør ikke nødt til at være så skræmmende som det lyder. Hvis der anvendes den rigtige sejlads råd, kan en kæntret båden genoprettelse sikkert og effektivt. Først bør du sikre dig, skødet er helt løs, så du ikke løfter vand, som du forsøger at rette båden. Hvis din båd har et center bord, læne sig ud med din vægt for at få masten fri for vand. Når vinden kommer op og får under sejl skal båd lige selv. Så trimme sejlene, og du skal være slukket igen.

Hvis masten kommer ud af vandet på vindsiden, ikke læsiden, vil båden drive over, og du vil starte forfra. Det er en almindelig fejl af en novice sømand.

Hvis en båd vender "skildpadde" betyder hele båden er vendt på hovedet. Hvis dette sker, skal du få fat i sværdet og læne sig tilbage, indtil sejl og board er parallelle med vand. Følg derefter procedurerne ovenfor.

Hvis dit forsøg på at rette en kæntret sejlbåd mislykkes, ophold med båden. De fleste drukneulykker opstår, fordi sejlere forsøger at svømme til land i stedet for at vente på en passende hjælp. Tro det eller ej, god sejlads tip er, at du skal øve kæntring med vilje! Dette vil bygge dine evner og din selvtillid som en sømand, og du vil ikke frygte vandet.

Forankring og Docking Din Sailboat

Lad os sige, du lige har oplevet den bedste sejltur, du nogensinde har haft. Du er begyndt at få hænge af alle båd terminologi og udstyr, og din reaktionstid har aldrig været bedre. Nu er det tid til at få båden sikkert tilbage til dock. Det er ikke så nemt som det kan synes. Succesfuld forankring og fortøjning en sejlbåd til en dock er tricky business og ligesom sejlads på åbent vand, det tager en hel del praksis. Når du planlægger din oprindelige sejlture, kan det være bedst at spare lidt ekstra tid og energi til docking. Udførelse af en god dock, når du er frustreret og træt er næsten umuligt.

Her er en guide til at sejle, når det kommer til at forankre et fartøj langs en dock:

* Begynde at forberede din dock længe før du begynder at udføre den. Du bør kontrollere vind og vand betingelser og eventuelle strømme, der kører, kan du overveje enhver besætning, der bliver nødt til at tage retning fra dig, og enhver fortøjningsudstyr du bliver nødt til at bruge.

* Aldrig wrap din arm eller anden ekstremitet omkring rebet eller kæde, der holder et anker til båden. Selv ankre på små både er tunge nok til at gøre skade, hvis du bruger denne metode. Overveje at udvikle en serie af hånd meddelelser er brug mellem rorsmand og personen på fordækket. Husk, at en motor kan køre eller sejl kan være flagrende og forårsage en fejlkommunikation.

* Hvis den nuværende er nok til din båd til at svinge, overveje at bruge to ankre i begge retninger strømmen flytter sig. Når du nærmer dig dock, har dine fendere i udfoldet position. Sørg for at dine linjer er untangled når du forsøger at sikre båden.

* Endelig kan det være nødvendigt at bakke motoren nede, mens du komme tæt på kajen, lade vinden tager dig ind i dokken. Hvis vinden kommer fra dock, er du nødt til at være mere aggressive i din tilgang som vinden vil holde skubbe stævnen væk fra kajen.