Sejlads: Sejlads Camps Tips

Sejlads for Kids

I stedet for at sende dine børn til den samme lejr i år, overveje sejler lejr. Der er mange unge sejler lejre i hele staterne. Undervisning dit barn til at bemande en sejlbåd kan virke som en langt ude plan for en sommer, men børn er garanteret ikke kun at lære om vand sikkerhed, men også om problemløsning, videnskab og teknologi, der arbejder i teams, sundhed og sikkerhed, og meget mere. Sejlsport er også en vidunderlig færdighed for børn at have når de bliver ældre. Ansvaret for at køre en båd giver dine børn en følelse af empowerment, som mange andre lejre simpelthen ikke kan levere.

Bang-ups Happen

Erhvervsuddannelse på en sejlads lejr kan indeholde en masse praktiske oplysninger - men det er ikke alle om at sejle. Boat vedligeholdelse er også et vigtigt aspekt af din uddannelse. Her er en hurtig og nem løsning for eventuelle ridser, der kan opstå på din skrog under sejlads: neglelak. Hold en flaske med dig i din kit taske eller på dækket for enhver udflugt. Hvis din skrog bliver ridset, hurtigt tørre området og lak med polish. Dette vil undgå træ skader og maling skrælning, indtil du har mulighed for at korrekt genfremstille (eller hvad reparation kan være nødvendig.)

Glem Fuglekigning

En grundlæggende regel, du vil støde på nogen sejlads lejren er at undgå fuglekikkeri. Nå, i det mindste i sejltiderne. Sørg for, at når du sejler på en smuk dag, at du undgår at sejle mod fugle, der ikke flyver. Med andre ord, ikke sejle mod fugle, der står stille. Det kan synes som en mærkelig tip ... indtil du synes om logistikken. Som du sejler langs, kan du se en flok smukke fugle alle på ét sted. Ønsker du at sejle tættere til et foto op? Glem det. Hvorfor? Spørg dig selv: Hvad er fuglene står på? Det vil enten være sten eller jord - og ingen af ​​dem er ideelle steder at sejle din båd!

Se stjerner

En af de mere værdifulde tips, der tilbydes i en ungdom sejler kursus (eller en fra hvilken som helst novice sømand kan gavne) er, hvordan at manøvrere rundt andre både, der kan være i vejen. Om natten, brug en stjerne over en båd i det fjerne for at se om denne båd er i bevægelse (og hvor hurtigt). Hvis båden forbliver konsekvent på ét sted under den stjerne, du har valgt som markør, chancer er det er forankret eller bevæger sig langsomt, så du bliver nødt til at planlægge i overensstemmelse hermed for at bevæge sig rundt det i tide.

En fremtid i Sailing

Hvis du tror, ​​du sender dit barn til at sejle lejren er bare lidt sjov til sommer, så tro om igen. Mange børn går på at træne som professionelle racere. Faktisk International Sailing Federation (ISF) holder årlige World Championship konkurrencer over hele verden. Løb er opdelt i drenge og pigers konkurrencer i én hånd joller, dobbelt-handed-joller, windsurfere. Der er også en multi-skrog konkurrence for både drenge og piger. Sejlads camp er en fantastisk måde at hjælpe dit barn udvikle en livslang færdighed - eller endda en karriere.