Sejlads: Sejlads Basics Tips

Forskning Sailing Basics Før du får i båd

En del af forståelse sejlads fundamentale er at lære sejle definitioner og sejlads vilkår. Følgende er nogle ord, du bør vide, før du begynder et grundlæggende sejlads kursus:

Stern: Den bageste del af båden, også kaldet 'efter'. Spejlet er den flade ende af agterstavnen. Agterstavnen kvartaler er de tilbage hjørner af båden.

Bow: Den forreste ende af båden. The Bow Line er en fortøjning reb der løber fra boven til et punkt i land. The Bow linje kaldes hovedet reb.

Styrbord: Højre side af båden, når de står frem.

Port: Den venstre side af båden, når de står frem.

Jib: Også kaldet "fok", fordi det er i den forreste del af båden. Nogle sejlbåde har flere typer af udliggere, der anvendes til forskellige formål.

Storsejl: Den vigtigste sejl på alle både. Denne sejl sidder bag masten. De fleste er trekantet men andre former findes.

Boom: På bunden af storsejlet, den del, der styrer sejlet.

Svanehals: Anbringelse der tillader bommen at dreje begge side til side og op og ned.

Hull: Den afrundede del af båden; kommer i en række forskellige materialer.

Køl: Finnen under skroget, som anvendes til stabilitet og lateral modstand. En Keel båd er nogen båd med en køl.

Sailing Comfort Basics

Det er svært at lære en ny hobby. Men øvelse gør mester, og det er ikke anderledes, når det kommer til at sejle. Frustrerende sejlads erfaringer kommer fra ikke at gøre nok forskning forud for tid eller ikke at tage en grundlæggende sejlads kursus, der lærer dig de bedste sejler vaner. Du kan ende med så koldt, du ikke kan have det sjovt. Du kan bære det forkerte ben slid og ender glider på bådens våde overflade. Du kan glemme at sikre, at dine solbriller bliver afholdt med en snor. Du kan købe de forkerte handsker og få forfærdelige vabler. Nogle af disse vil simpelthen være hårde lektioner læring, mens andre kan bringe din sikkerhed. Det er derfor, du bør begynde med at få en introduktion til en sejlads kursus, der vil give dig de rigtige sejlads fundamentals. Her er nogle ideer til at få dig i gang:

* Det tøj, du bære, afhænger af hvor du sejler og temperaturen. En våddragt er bedst for dårligt vejr. En tør-suit er en vandtæt dragt med sæler ved halsen, ankler og håndled. Hvis du tillader dig selv at få våde eller kolde din energi niveauer vil hurtigt forværres. Hvis du vil sejle i en højere temperatur område, hvor du kan svede, valgte en åndbar stof, der vil tage væk sved. Denne form for tøj kan købes til en marine eller sports butik.

* Altid bringe og bære en redningsvest. En hætte vil forhindre varmetab fra hovedet på kølige dage. Hvis du har langt hår, holde det op, så det ikke bliver fanget i rigning. Tag en masse vand, selv om det er cool. Du kan få dehydreret, selv når solen ikke skinner. Hvis du sejler på en cruiser, investere i en sikkerhedssele, der vil holde dig sikkert fastgjort til båden. Nogle vandtætte jakker kommer med seler indbygget.

Glem ikke at tage sig af dine Sails

Sejl er fremstillet af sejt materiale. Men selvom sejl godt konstrueret, er de designet med syntetiske materialer, der har meget lille strækning. Sejl er fremstillet ved syning en særlig form i et sejl, således at enhver strækning de har er minimal. Du ønsker at gøre alt, hvad du kan for at beskytte denne konstruktion. Dette er en del af god grundlæggende sejlads. Ligesom en bil motor, sejl magten båden, så du bør udvise stor forsigtighed med dem.

Når den ikke er i brug, holde sejl ude af solen. UV-stråler vil forværres sejldug over tid, så de burde være i solen, når i brug. Du kan vaske dine sejl med en mild sæbe for at holde dem fri for salt og snavs. Må ikke bare kram et sejl i en taske, når du er færdig sejler. Dette nedbryder fyldstof og reducerer levetiden af ​​sejlet. Rynkerne i et sejl kan tage op til en time at finde ud af, og de også forbyde ordentlig luft flow over sejlet.

Mindre sejl skal foldes - harmonika-stil - eller rulles efter brug. Skødebarmen skal være på ydersiden af ​​rullen for storsejlet, og tack skal være på ydersiden af ​​rullen for udliggeren. Folding et sejl vil også spare plads på en lille sejlbåd.