Sejlads: Sailing Charters Tips

Under en sejling Trip

Selv hvis du har din egen sejlbåd, en god måde at lære mere om sejlads er at chartre en båd. Chartre en båd er dybest set leje det. Du kan leje alle typer af både og yachter, der vil give dig nye sejlads erfaringer. Du kan derefter tilføje disse færdigheder til det, du allerede ved om sejlads fra din egen båd. En god måde at starte er ved at chartre en båd for en ferie weekend. Dette vil introducere dig til en ny båd uden overvældende dig. Der er tilsyneladende uendelige muligheder annonceret på internettet fra Florida Sailing Charters til Bahamas sejlads chartre i Caribbean Sailing Charters. Hvis du bestiller en bareboat sejle charter, vil du ikke have en besætning til at hjælpe dig, så du skal sørge for du opfylde eventuelle og alle krav i disse private båd chartre.

For at finde den, der er bedst for dig, kan du søge online under det område, du ønsker at sejle, som De Britiske Jomfruøer eller du kan søge under bareboat chartre, sejlads leje eller sejlads chartre. Læs detaljerne om en sådan charter omhyggeligt. Sørg for, at sejle genoptage møder bareboat charter krav. De fleste bareboat charter selskaber vil sørge for du kan bevise, at skipperen har tidligere charter erfaring eller ejer en lignende størrelse båd. Du kan også blive bedt om dokumentation for, at du har mindst et medlem erfarne besætning.

Når du chartre bareboat-stil, før du forlader du skal føle tillid til, at du ved om følgende på båden, du planlægger at sejle: placeringen af ​​sikkerhedsmekanismer og udstyr, sikker drift af spillene, rebe liner, anker (r), VFH systemet (og Mayday vejledning), motordrift, halliard s og eventuelle systemer nyt for dig.

Udstikke en kurs på din Chartered Boat

Hvis du har været studerende sejlads, kan du tror, ​​du er klar til en kortlagt rejse. Der er et utal af sejlads chartre, hvorfra man kan vælge, herunder mange typer af både og mange destinationer. Men ikke sat sig for at chartre en båd kun bruger GPS-navigation teknologi. Du skal også lære kunsten og videnskaben om kortlægning dit eget kursus. GPS navigationssystemer gør hjælp sejl sejlere, men de kan ikke fortælle dig om visse risici vand; kun diagrammer kan gøre det.

Kun et par værktøjer er nødvendige for at kortlægge på et papirkort. Brug blyanter, så du ikke lave permanente mærker, især da du er ny kortlægning. Praksis kortlægning i lang tid, før du forsøger at gøre det selv på en privat båd, du har lejet. Du skal bruge en plotter, dividers og tegning kompasser. De fleste mennesker finder to-hånds dividers nemmere at bruge. Hvis du finder en akademisk kursus på plotte det være bedst at tage det så dine evner vil være topnotch, før du chartre en båd. En parallel lineal vil give dig mulighed for at måle afstanden mellem to punkter. For at måle afstanden på et diagram, skal du sammenligne afstanden mellem to punkter med breddegrad skalaen på siden af diagrammet.

Læsning symboler natten er hård, så sørg for at have en lys. Du kan også vælge at bruge et forstørrelsesglas i løbet af dagen. Tidal oplysninger vil sandsynligvis blive dækket på dit diagram, men du kan også bruge en tidevands atlas for sejlads område, du planlægger at kortlægge. Derfor er et GPS-system er ikke nok; Det kan ikke give dig tidevandsenergi oplysninger. Derudover gør elektroniske instrumenter gør kortlægning et kursus på en chartret båd lettere, men aldrig udelukkende stole på dem, da de alle mislykkes på et tidspunkt.

Endelig bærer en ledende linie bundet til et stykke af bly som en backup til at bestemme dybde. Du kan markere linien med farver for at udtænke en dybde, der passer dig og sejlbåd, du har indchartret.

Charters kræver forskellige Sailing Techniques

Hvis du ønsker at reservere en privat båd charter, du har din pick af lokationer: Grækenland, Frankrig, Tortola, Belize, Tahiti og mere. Men, skal du være klar - hvis du er ved roret - at forskellige lande kan kræve forskellige sejlads teknikker til at sejle med succes. Et område, hvor du skal være særlig forsigtig i forankring. Når du har fuldført opgaverne er nødvendige for en sejlbåd leje, dit sind vil sandsynligvis blive fokuseret på sikkerhed - GPS-systemer, fortøjninger, der opererer de grundlæggende sejlads mekanismer. Og skulle du være fokuseret på sikkerhed. Men nogle gange, der fører til en manglende fokus på andre vigtige områder.

Forankring problemer opstår ofte i nat når sejlere er søvnig. Et eksempel er at vikle jolle maler omkring propellen. Hvis dette sker, kan stævnen af ​​båden trækkes under vandet til det punkt, hvor motoren går i stå. Du kan være en ekspert på forankring din egen sejlbåd, men en leje kan være en anden historie, så dækker alle detaljer om forankring, før du forlader dock.

Når på en charter båd, så prøv at vælge et sted at forankre det er ved siden af ​​en anden båd med samme kendetegn. Også i beskyttede farvande, når der er en brise på en varm aften, overveje at tage ankerline til agterstavnen fra stævnen, så agterenden vil hovedet ind i vinden. Dette vil give den sovende område, der skal afkøles. Husk, at disse former for tricks kan ikke være på sindet af den person, leje båden, så du skal tage ansvar for at spørge om forskellige situationer, og hvordan de påvirker båden du chartre.

Flotilla Boat Charters

Leder du efter en unik ferie idé? Du har en vis erfaring sejlads og du ønsker at være ude på åbent vand, forankring, når du beslutter dig for at stoppe op og nyde det lokale køkken og kultur i en lille ø. Du vil være i stand snorkle i det blå vand, men ikke på en andens tidsplan. Men måske du ønsker alt dette, og nogle sejler hjælp, der er tæt ved, hvis du har brug for det. Hvis du kan lide at møde nye mennesker, måske en flotille sejle charter være bedst for dig. Flotilla sejlbåd chartre kan tilbyde dig chancen for at cruise gennem Caribien eller Middelhavet. Du kan have lidt tid alene med din ægtefælle eller familie, og du kan også slutte op med andre i din gruppe.

I en flotille charter, kan du sejle med op til 10 eller 12 andre yachter og har en ledende besætning, der tilbyder hjælp, når du har brug for uden at være for påtrængende på din private tid. Du vil sandsynligvis få en fleksibel rejseplan med foreslåede steder at forankre for dagen eller mose for natten. Nogle gange i en flotille charter, alle bådene mødes på ét sted at have en fest på stranden. Så kan du møde mennesker, som også nyder sejlads og del dine erfaringer og viden med dem. Hvis du ønsker at finde sådan en privat båd charter, søge på internettet under "flotille båd chartre" eller gå til specifik charter selskab sites for at se om de tilbyder denne type sejlbåd charter. Afhængig af båden og placeringen, vil priserne for Flotilla chartre variere. Nogle mennesker gør livslang venner på Flotilla chartre mens andre møde nye kolleger sejlere hvert år.

For at sikre at du har en god oplevelse, så tjek prøvelse for din bly besætning. Også, så tjek virksomheden gennem en organisation som Better Business Bureau.

Boat Charter Myter Ubegrundet

Der er så mange sejler leje og sejle charter erfaringer til rådighed, som det er svært at vælge, hvilken en til at gå med. Overvej disse kendsgerninger:

* 90 procent af amerikanerne lever mindre end en time fra en sejlbar vandmasse.

* Nogle halvdags sejlads chartre kan være så lidt som $ 500, mens feriemål chartre kan være under $ 2000 pr person. (Nogle chartre omfatter en kok og besætning, mens andre ikke gør.)

Hvis du chartre en båd og lære at sejle på et sted som New York eller Florida, kan du bruge denne viden tættere på hjemmet ved at leje en båd på en sø eller andre store vandmasse. Nogle sejlskoler som Offshore Sailing School tilbyder ferie sejlads udflugter, hvor du kan lære at sejle og nyde andre ferie funktioner som svømning, vandreture og vandet måltider. Så kan du være klar til charter din egen båd for en familieferie. Hvis du bygger din viden om sejlads langsomt gennem sejle udlejnings muligheder, så kan du investere langsommere i sporten.

Sailing Yacht Charters

Historisk set en yacht er en fornøjelse båd af enhver størrelse og type. Denne definition gælder i mange lande i dag, også. Sporten af ​​racing sejlbåde er undertiden benævnt yacht racing. I USA vil du opleve, at en yacht henviser sædvanligvis til en luksuriøs båd, der er omkring 40 meter eller større. Andre havet elskere kun kalde en sejlbåd en sejlbåd, hvis det særligt yndefuld, velproportioneret og det ultimative inden for sødygtighed. Uanset definitionen på en yacht, har mange mennesker haft den bedste ferie i deres liv ved at chartre en yacht. Skønheden i yacht chartre er, at kaptajn og besætning er forsynet med yacht. Uanset om du elsker de tekniske aspekter af sejlads eller ej, vil du sandsynligvis have en god tid på en yacht. Af indlysende grunde, disse typer af sejlbåd huslejer er dyrere end andre private båd chartre som Flotilla chartre og bareboat chartre.

For at finde en ferie yacht charter, kan du søge på internettet eller mødes med et rejsebureau. Hvis du ønsker at bestille din yacht ferie online, kan du også bruge en mægler. En god mægler er fortrolig med alle de typer af yacht chartre og virksomheder, der er derude, og kan hjælpe dig med at finde den bedste for dig. Dette vil koste dig mere, men spare dig masser af tid i at gennemføre din egen forskning. Husk, hvis du er ny yacht chartre, er du nødt til at finde mindst tre selskaber, som du i første omgang kan lide, og derefter indsnævre dit valg derfra. Det kunne tage en del tid.

Hvis du ønsker at reservere en yacht charter, kigge efter en, der:

* Tilbyder en fleksibel rejseplan.

* Tilbyder op foran omkostninger information.

* Tilbyder alle dine bestemmelser, herunder is, brændstof, vand, snorkling gear og andre bekvemmeligheder som kajaksejlads.

Nogle mennesker med sejlads erfaring kan bestille en privat yacht charter. I så fald skal din yacht tilbyder en GPS-navigationssystem, kortplotter og autopilot.