Sejlads: Offshore Sailing Tips

Plotning et kursus Når Sea Sailing

Måske har du mestrer kunsten og videnskaben for at planlægge forløbet af din båd langs en kystlinje. Det tager en stor mængde af færdigheder, som du er nødt til at manøvrere båden i overensstemmelse med klippefyldte områder, ebbe og flod af tidevandet, og andre navigationsinstrumenter farer. Men, plotte en offshore båd, når havet sejlads kræver også sit eget sæt af færdigheder udvikling. Mange folk nye til ocean sejlads vil stærkt afhængige af deres GPS Navigation Systems (GPS). Men husk, at GPS-systemer har potentielle fejl, der kan bidrage til dig at fare vild på havet: de kan fejle, og de ikke give dig den samme køreplan af havet som en sejlads diagram kan. Her er nogle tips og ord, du bør beherske når man sejler et hav yacht eller anden sejlbåd:

* Hvis afstanden mellem to punkter er længere end udbredelsen af ​​dine dividers, sprede dem langs kanten af ​​diagrammet i en brugbar antal miles (eller minutter af breddegrad). Hvis du bruge fem miles til spidsen, lå et tip om dit udgangspunkt, mens den anden hviler langs en plet fem miles ned kurset. Så 'walk' deleorganerne langs kurset på fem miles mellemrum og tage den sidste måling (som ikke vil være præcis fem miles). Hvis du har brug kun et groft skøn, kan du bruge dine hænder efter du har bestemt spændet mellem to fingre. Vær forsigtig med denne teknik; når ocean sejlads, er det altid bedre at være mere end mindre præcis, hvis du kan.

* Mens GPS-systemer vil give dig et sted, hvor satellitter tror du er, vil radar lokalisere din nøjagtighed helt, også hvis du er tæt på andre skibe og eventuelle fejlvurderet kystlinjer. Disse enheder er meget dyrere end de fleste GPS-systemer, men hvis du planlægger at gøre havet sejlads, bør du bruge pengene. En radar antenne udnytter mikrobølgeenergi. For hver grad af rotation, antennen sender og modtager så meget som 30 bits af oplysninger om området. Radar har evnen til at måle den relative vinkel af genstande fra båden hoved og afstand.

* Selv når du er offshore sejlads, er det sandsynligt, du ønsker at komme i land på et tidspunkt til at udforske og tage et hvil. Ved hjælp af en ekkolod eller ekkolod kan hjælpe du nærmer dig en fyr, der markerer vejen til en havn. Du kan bruge chart dybder at gennemskære et leje linje og giv dig selv et fix. Hvis du nærmer dig en kystlinje fra offshore sejlads, nedsat indflydelse på et fast objekt - f.eks fyret - samtidig overvåge din dybde. Bemærk det punkt, hvor den krydser en given dybde - kaldet en fathom kurve. Brug derefter ordentlig tilbundsgående kontrol teknikker til at få en pejling og plotte linje, få rettelsen og mærke det med tiden.

Stoppe din Sailboat Når Ocean Sailing

Nogle af de bedste sejler navigationsudstyr derude er designet til at hjælpe dig med at forudsige mulige problemer, når offshore sejlads. Men nogle gange omstændigheder forekomme, at tvinger dig til at stoppe din båd på havet uden meget varsel. Disse forhold kan omfatte høj vind, høj sø eller en storm. Hvis du gør meget ocean sejlads, før eller senere vil du sandsynligvis at ramme en storm, så du skal være klar til det.

En enhed, der kan hjælpe en drogue. Denne enhed er trukket i agterstavnen af en båd med den hensigt at bremse, ikke stoppe, dets fremskridt. Under vanskelige hav fartforhold, kan en drogue reducere kørehastigheden af ​​en båd, især når det truer med at tage hul eller tur ende over ende. De strækninger, hvor en drogue er sikret vil tage en enorm mængde af kraft, hvis du vælger at installere det, så vær varsom, når du installerer den. Dobbelt-tjek producentens retningslinjer.

En anden enhed du kan implementere i en sådan situation er en drivanker Dette er faktisk en faldskærm-lignende enhed, der vil installere og næsten stoppe båden -. Selv hoved til bølger og vind. Som sådan er det anvendes i mere ekstreme forhold. Hvis du planlægger at gøre offshore sejlads, bør du vide, hvordan man bruger en drivanker. Et drivanker er lavet af stof og indsat fra stævnen. Drivankre udnytte en svirvel, så de kan manøvrere uden at bryde en linje.

Hvis du er uddannet som en dag sømand og du ønsker at få erfaring hav sejlads, bør du bruge en masse tid med en ekspert at lære og forstå, hvordan man bruger disse enheder og andre metoder, der skal hjælpe dig med at administrere ocean sejlads. Vær opmærksom på at en del debat eksisterer i de fleste sejlads samfund om disse enheder og procedurer. Så kan du spørge mere end én ekspert og sammenligne svar. Du kan også finde mere information online eller på dit lokale bibliotek.

Under Ocean Sailing Heave-til at tage en pause

Hvis du lige er begyndt at mestre sejle en offshore båd, har du sikkert hørt om en hævning-til. Denne sejlads teknik gør det muligt at bære et minimum af sejl strøm, så båden kan styre sig selv, mens du tager en pause fra det hårde sejlads. Mens du er ocean sejlads, er du sandsynligvis til at ramme storme og en hive-til er en af ​​de bedste måder at ride dem ud, især hvis du har en relativt lille besætning. En heave-til giver dig også mulighed for at hvile og tage bestik af en situation, så du bedre kan planlægge at håndtere det; det er også en god måde at få en pause fra styretøj og line-håndtering, så hvis du opdager, at du eller din besætning har brug for en pause, kan du udføre en hive-til mens havet sejlads.

Når du udfører en heave-til, du justere sejlene og ror på en måde gør det muligt for båden at kravle sidelæns. Først trim i storsejlet stram og klampen det. Derefter bakke fok til vindsiden og klampen det. På den måde kan du opretholde en ligevægt mellem storsejlet tvinger vinden frem og fok tvinger båden tilbage. Du kan derefter binde rorpind eller hjul i det bedste sted for at bevare denne ligevægt. Med roret pressede hårdt til styrbord og udliggeren bakkes, vil båden faktisk være i en sikker position, men vil gøre lidt fremskridt i en 'scalloping' sejl gennem vandet.

Når du mestrer en hive-til du vil blive overrasket over, hvor meget du bruger den til at nyde ocean sejlads, som du kan læne dig tilbage og nyde udsigten, snup en flaske vand, eller spille en runde kort med din besætning.

Når en sejlbåd går på grund

Hvis du er offshore sejlads eller cruising, dit mål er at komme væk fra land. Men selv hvis du har en god plan og plotte diagram, kan din båd stadig køre i land. Du kan fejlbedømme vinden eller dybde, når de passerer en lille ø. Du kan prøve docking for aftenen og beregne forkert. Selvom du satte sig for at sejle offshore, bør du vide, hvordan man skal håndtere at køre i land. Nogle eksperter endda sige, at denne fejl sker for alle sejlere mindst én gang. Selv de bedste navigatører til sidst løbe ind jord. Som en sømand, de to mål, du har, når dette sker, er: stå af hurtigt og minimere skader på din sejlbåd.

Efter at have kørt i land, skal du og din besætning først tjekke for utætheder og brudt gear. Prøv derefter at bestemme din placering ved hjælp af alle metoder, du kan, herunder dybdeforhold (med en spilerstage eller en ledende linje fra i bov, agterstavn eller begge dele.) Kig på tilstanden af ​​den aktuelle vind eller bølger. Hvordan vil de påvirker din opsving? På mindre både kan hæve center bord og ror sætte dig fri. Du kan dog nødt til at padle til dybere vand, hvor du kan sænke bord og begynde at sejle igen.

I større både med køl, kan du prøve at bruge motoren, hvis du har en. Du bliver nødt til magten langsomt baglæns. Hvis det ikke virker, opgive denne taktik med det samme eller din kan gøre alvorlig skade. Du bør være meget opmærksomme på bådens under-vand-profil. Send besætningen til det modsatte af, hvor du er dybest. Det kunne tilbyde nok lift for at komme fri. Sætte ekstra vægt på bommen kan hjælpe tip båden modsat fast stilling på kysten. Du kan også prøve at rokke båden fra side til side. Hvis du har et lavvande, skal du arbejde specielt hurtigt.

Offshore Sailing og vinden

En af de store kræfter, der påvirker havet sejlads er vinden. Du tror måske du har en beherskelse af sejlads, men hvis du ikke forstår alle de forskellige måder, der snor påvirker din offshore sejlbåd kan du finde dig selv tabt på havet og gad vide hvorfor. Her er nogle tips til at se og styre vinden, mens du er offshore sejlads:

  • Når luften opvarmes det bliver mindre tæt og stiger. Som køligere luft erstatter det er vind oprettet. Mens jord opvarmes hurtigt, havet temperaturændringer meget langsomt. Ved at se på vandoverfladen, kan du fortælle en masse om tilstedeværelsen af ​​vinden. Mens krusninger betyder, at vinden er til stede, ikke at forveksle dem med strøm. Større bølger kan indikere tilgangen af ​​stærkere vindstød. Racers har lært at kigge efter mørke pletter i vandet og kan derfor forudsige, hvordan der nærmer vinden vil påvirke en sejlbåd.
  • Hvis du vil vide mere om vinden, når offshore sejlads, studere andre både i det fjerne. Se retning af deres hæl (deponering i vinden). Dette kan fortælle dig, hvad en vinden vil være, når den når dig. Også se for ændringer i denne vind. Når havet sejlads, kan vinden ændre sig hurtigt.
  • Winds forårsaget af hurtigt skiftende vejrsystemer er især vigtigt, når offshore sejlads. Vinden blæser med uret omkring et højtryksanlæg. Det blæser mod uret omkring et lavtryk system. Ved bestemmelse af, hvorledes et system vil påvirke din offshore sejlbåd, forestille din båd bevæger sig igennem det i stedet tænke over, hvordan det vil bevæge sig forbi din position.
  • Vær opmærksom på gradient vind som du kommer tættere på kysten. Disse lokale og geografiske påvirkninger kan forstyrre nogen vind mønster, du har bemærket. Jo tættere linjerne i lige pres er sammen, jo stærkere gradient vind vil være.