Sejlads: Caribbean Sailing Vacations Tips

Sejlads bryllupsrejse i Caribien

Caribien er et velkendt bryllupsrejse stedet, men ikke mange par realisere deres særlige ferie kan blive brugt på en privat yacht for en uge eller mere svæveflyvning på tværs af de krystalklare vand i havet. Mange pakker inkluderer også snorkling, mageligt på de hvide sandstrande, der findes i overflod, selv fisk-spotting i koralrevene. Det er ikke sandsynligt, du og din kammerat vil have en anden mulighed for at forkæle jer selv, så en tur som denne kan meget vel være værd $ 2.500 og op regning.

Caribbean Winds

Når man sejler vinde det caribiske hav, er der to vigtige begreber at vide: vindretningen og imod vindretningen. Traveling "vindretningen" betyder, at du bevæger dig hen over vinden. Når du foretager denne manøvre, en båd får sin lift fra sejlene. Når sejl er omkring 30 grader til vinden blæser på tværs af båden, vil sejlene modtage det meste af deres lift. Ved flytning "vindretningen," Men vinden skubber sejlene. Dette lader sejlene helt ud vil give båden al sin kraft.

Turning Din Ferie til kontanter

For dem af jer, der overvejer at gøre en karriere i sejlsport - enten som en vejledning ledende sejlture eller undervisning sejlads kurser - book dig selv en fantastisk ferie i Caribien og tage dit kursus der. Hvorfor? Så længe du tager (og videregive) din certificering kursus, derefter starte din virksomhed inden for samme skatteår, kan hele din tur (herunder kursusafgifter) være fradragsberettigede. I det væsentlige, det er ligesom at tage en ferie gratis. (Sørg for at holde alle kvitteringer af din rejse, selvfølgelig, og sørg for at konsultere din revisor om eventuelle udgifter, som måske ikke er fradragsberettigede.)