Sejlads: Begynder sejlads kurser Tips

Praksis Emergency Recovery Når lære at sejle

Du kan sejle i 20 år og aldrig behøver at inddrive en besætningsmedlem, som er faldet over bord. Eller, kan det ske den første dag i dine grundlæggende sejlads klasser. I så fald kan følelser tage det bedste af dig, og du kan nemt gå i panik; det er derfor du bør praksis at reagere på en mand over bord, når du er ved at lære at sejle. Den mest sandsynlige årsag til en person falde over bord er en strop bryde eller kommer fortrydes, så det er altid klogt at dobbelttjekke din inden du sætter sejl. Når et besætningsmedlem falder overbord, huske på, at - især i en mindre båd - sejlbåd kan kæntre på grund af en ulige fordeling af vægten. Det er mindre sandsynligt i en større båd med en større nybegynder sejlads klasse.

Sørg for, at sejlads instruktør omhyggeligt går over Mand overbord procedurer, før du lære at sejle. Når et besætningsmedlem går overbord, skal du først advare alle andre i båden ved råben "besætning over bord," eller en lignende kommando. Derefter bør du smide en personlig flotation enhed til besætningsmedlemmet. Alle medlemmer af enhver sejlads kursus bør være iført redningsveste, så besætningsmedlemmet vil være sikker, mens du får kontrol over båden. Denne type af hurtig og ikke-panik reaktion kræver øvelse. Derefter udpege en spotter til at se som du sejle væk fra besætningsmedlem langt nok til at give dig plads til at manøvrere båden, men holde ham eller hende i syne på alle tidspunkter. Når offeret er abeam Drej hurtigt at komme sammen med dem. Haul besætningsmedlemmer til båden og komme trække ham eller hende om bord.

At lære at håndtere en mand over bord situation, er svært at lære fra en bog. Det er derfor, en certificeret sejle kursus med en erfaren instruktør er den bedste måde at lære at sejle.

Undgå søsyge, når du lære at sejle

Du er sikkert meget begejstret din kommende lærer-til-sejl klasse. Nyder det smukke vand, som du lærer grundlæggende sejlads teknikker er en af ​​de bedste fordele ved sporten. Men nogle mennesker, der tager nybegynder sejlads klasser lærer hurtigt, at de er tilbøjelige til søsyge. Ingen ønsker at mærke virkningerne af søsyge - herunder svimmelhed, en syg mave og opkastning - på deres første dag ud til havet. Heldigvis er der nogle løsninger, som fungerer godt, herunder dem, du får fra din læge og dem, der er stoffri.

Du ønsker måske at have nogle havet sygdom piller med dig just in case - også selvom du har sejlet før og ikke havde symptomer. Men vær opmærksom på, at ligesom et lægemiddel, kan havet sygdom piller og patches have bivirkninger. En forholdsvis ny kur på markedet kaldes Motion Ease, en olie du gnide bag ørerne. Du kan finde andre løsninger på din lokale stof butik eller helsekostforretning. Også før din klasse, så spørg din instruktør, hvad han eller hun anbefaler. Her er nogle tips til at undgå søsyge:

* Du må ikke drikke alkohol aftenen før.

* Undgå fed mad.

* Hvis du har et valg af køjer, vælge den ene frem i kabinen, da det er det sandsynligt, at have mindre pitching bevægelse. Også sove på ryggen.

* Hold travlt og positivt. Hvis du bekymre dig for om at få søsyge, du sandsynligvis vil.

* Hold dig på dækket. Tilbyd at styre, når du er klar. Holde dine øjne i horisonten hjælper.

* Kom i god fysisk stand.

Undersøgelse Grundlæggende Sailing Vilkår Før du lære at sejle

Hvis du lige tilmeldt dig en grundlæggende sejlads klasse, er du sandsynligvis helt ophidset. Vi har alle set, hvordan majestætiske sejlads kan være. Det ser ubesværet som en sejlbåd glider langs vandet, men det er ikke. Men når du først deltage din sejlbåd lektioner, kan du føler dig meget overvældet. Sejlere taler et andet sprog og - i første omgang - det kan ikke give mening. Der er en masse nye ord, du vil være forpligtet til at lære. Hvad er kølen? Hvad er roret? Hvad betyder det, når en sejlbåd er "kører"? Før du begynder at lære at sejle, kan det være nyttigt at undersøge nogle af de grundlæggende sejler terminologi. Her er nogle begreber og definitioner til at få dig i gang:

 • En skroget er kroppen af ​​båden.
 • Et cockpit er, hvor besætningen sidder at betjene den.
 • En køl er en lodret finne under båden, der tilføjer stabilitet.
 • En ror er en undersøisk finne, der bevæger sig til at hjælpe med styring.
 • En styrestang er en pind bruges til at styre båden fra cockpittet.
 • Rig er de justerbare linjer og hardware, der anvendes til at styre sejl.
 • Ark flytte sejl ind og ud mens halyards flytte sejl op og ned.
 • Storsejlet er den største sejl, der sidder bag masten.
 • Skødet er dens ark.
 • En fok er sejlet sat mellem forreste mast og forstaget.
 • En forstaget er en linje af wire eller stålstang, der understøtter masten og justerer dens bøjning.
 • Havnen side af båden er dens venstre side, som båden bevæger sig fremad.
 • Styrbord side er den rigtige.
 • Buen er foran og agterstavnen er tilbage.
 • En tack er den måde båden er på vej i forhold til vinden. Krydsegenskaber ændrer retning fra den ene side af vind til den anden - mens sejler mod vinden.

I første omgang vil disse vilkår synes svært at huske. Men jo mere du er udsat for den "lingo" af sejle jo mere vil holde med dig. Ved at tage en sejlads kursus gennem en certificeret skole, vil du have den bedste chance for at lære grundlæggende sejlads på en måde, bliver anden karakter til dig.