Sejlads: Avancerede sejlkurser Tips

Brug af Wind for High Performance Sailing

Når du er lige begyndt at lære at sejle, kan det synes som vinden kommer konstant fra én retning. Men, når du begynder at lære avancerede sejlads teknikker gennem sejlads kurser designet til erfarne sejlere, vil du indse vinden er altid under forandring. Den kommer fra den ene retning og så snart du bruge din viden til at håndtere det, det ændrer lige så hurtigt som det kom. Det er fint, så dem med avanceret sejlads instruktion ved, hvordan til at håndtere skiftende vind. Det er faktisk en af ​​de mere udfordrende aspekter af at lære at sejle. Et skift i vinden, kaldes en header, derfor en båd er blevet ledet eller har sejlet ind i en header Her er nogle tips til håndtering af vind, når du har grundlæggende sejltimer bag dig.:

* Hvis vinden skifter mere mod stævnen af ​​båden, kan du pege højere, end du tidligere var at pege eller sejle mere mod den oprindelige vind. Denne vind kaldes en elevator. De fleste vind skift er 10 grader eller mindre, men når du tager en sejlads kursus, kan du lære om vind skift gennem diagrammer, hvor de er overdrevne, så du bedre kan forstå avanceret sejlads viden.

* Hvis en stor skift rammer en båd på bagbord halse, til at reagere og holde sejlene fulde, skipperen skal falde ud til den nye overskrift. Men, en elevator er en hjælpsom vind skift hjælper en båd hoved mere direkte mod den ønskede destination vindretningen.

* Hvis du ser højtydende kapsejladser, vil du hurtigt opdage, at disse eksperter ved, hvordan man kan manipulere deres givne omstændigheder. For eksempel kan en header for en båd på bagbord halse er en elevator til en båd på styrbord. Og da en elevator hjælper du sejle tættere på din destination, vil en skipper ofte skifter stifter når ledes. Racers næsten altid tack når ledes, hvis de ønsker at komme først.

Avancerede sejlkurser bør dække Forankring i en Storm

Hvis du har tilmeldt dig en avanceret sejlads klasse, har du sikkert allerede kender i og ud s af at forankre en sejlbåd. Men skal lære at sejle dække hvordan man gør basale teknikker, når en udfordrende situation - såsom en storm - er sandsynligt, du kan føle sig godt tilpas at tage en cruising sejlbåd til en lang tur, men vil du vide, hvordan at forankre når vejrliget forudsiges ? Sørg for, at avancerede sejlads klasser dækker denne type situation, da det er sandsynligt at forekomme. Også studere de særlige egenskaber ved vejr i området, hvor du anker. Storme effekter vil være forskellige fra by til by, og land til land.

Hvis du har brug for at forankre, når der er storm advarsler, sat ud et andet anker af sikkerhedsmæssige årsager. Kontroller, at begge anker linjer er i retning af den forventede storm og i en vinkel på 30-45 grader i forhold til buen. Det er også godt at praktisere at motoren kører baglæns at grave ankeret i. Hvis du har en jolle på en lystyacht, klatre i og slippe en anden anker, bøjle den anden anker på og ror det ud. Gør dette når du ankommer, så du ikke behøver at gøre det midt om natten, når det er stormende.

Der er forskellige filosofier om, hvordan bedst at ankre i en række forskellige situationer. Derfor tager et avanceret sejlads kursus med instruktører, der har en stor del af on-vand erfaring er bedre end bare at lære fra bøger. Disse certificerede instruktører har sandsynligvis forankret i storme og dårligt vejr og kan lære dig de tricks af handelen.

Sejltimer på Winch Sikkerhed

Hvis du lige er begyndt at lære at sejle, kan du stadig være forvirret over, hvilken side af båden er port, og som er styrbord. Men, hvis du allerede er kompetent i grundlæggende sejlads instruktion, kan det være tid til at tage en sejlads kursus designet til at lære dig avanceret sejlads og høj ydeevne teknikker. Mens du måske lære om spil i nybegynder sejltimer, i avancerede sejlads kurser du måske perfektionere disse teknikker og lære flere detaljer om, hvordan man bruger dem bedst i højtydende sejlads situationer. Her er nogle tips om spil sikkerhed:

* Hvis du lette fok ark for at justere for en kursændring, lægge en hånd på spolerne uden din tommelfinger stikker ud, hvor det kan blive fanget og sårede. Derefter lette linje med den anden hånd.

* Brug hånden på spolerne til kontrol. Hvis du ikke gør det, kan spolerne stick og så pludselig ryk ud. Dette kan også forårsage skade.

* Wrap altid spillet med uret. Før du tack eller bomning, pak den dovne side spil en eller to gange for at forberede sig til manøvren. Når det er tid til at krydse eller bomning, være opmærksom på de spændinger, før du uncleat det og holde fast. Efter tack eller bomning, slipper arbejder side, fjerne wraps og træk ind på det nye ark.

* At sikkert tilføje wraps, så snart der er trykket, tage den linje i den ene hånd og videregive den rundt spillet to eller tre gange tillader linje at lette gennem dine hænder, som det går. Må ikke lette nok til at lade den linje glide på tromlen.

Sejlads Kurser Cover forkørselsret Regler

Hvis du ønsker at lære at sejle, skal du være klar til at tage på en stor grad af ansvarlighed. Sejlads er sjovt, og der er ikke noget som følelsen på en sejlbåd, når det er cruising gratis og nemt. Men, det kun ser gratis og nemt. Det er faktisk hårdt arbejde. Sejlads klasser, hvis de er godt designet, vil lære dig at undgå kollisioner og hvad reglerne i vandet er for forskellige typer af skibe. Her er nogle sejler instruktion du sandsynligvis få i en god sejlads kursus:

Hvis en båd er på vej din vej, og du ved ikke, om det er på kollisionskurs, bruge denne sejlads tip: Bemærk lejet af båden og bruge et kompas eller linje den op med nogle punkt på båden, såsom en livline eller starchion. I en kort tid, tage lejet igen. Hvis det ikke har ændret sig, er du på kollisionskurs, og skal være klar til at reagere.

Uanset om du lige er begyndt at lære at sejle eller vores tilmeldt et avanceret sejlads kursus, bør du gennemgå reglerne i vandet. En stand-on skib har ret til vejen, mens en give-vejs fartøj skal ændre et kursus for at undgå kollision. En læ båd er stand-på skib og har ret til vejen. Den luv båd skal holde klar eller vige. En styrbord halse båd er stand-på skib og har ret til vejen. En bagbord halse båd skal holde klar. Når over-tager, båden frem er det stand-på skib. Den over-tage båd skal holde klar.

Tag Advanced sejltimer med din ægtefælle

Mange mennesker ville krybe ved tanken om at sejle med en ægtefælle. Kunne bare to af os håndtere en sejlbåd? Kan vi virkelig arbejde sammen godt nok til at lære at sejle som duo? Svaret på begge spørgsmål er "ja". Nogle sejlads klasser - såsom Private Cruising Kursus for to på Offshore Sailing School - er designet til at lære par at lære at sejle som et team. Når du først se den rummelige, 41-fods sejlbåd, hvor du vil træne, kan du føle, at du vil aldrig være klar til at sejle den uden en instruktør. Men i slutningen af ​​ugen, efter både klasseundervisning og on-vand træning, vil du være kvalificeret til at dokke, anker, tack, diagram, håndtag tungt vand - alle med bare dig og din ægtefælle.

Offshore Sailing School tilbyder disse specialdesignede kurser for dem, der ønsker at mestre bareboat cruising eller leve ombord cruising. Men hvis du ikke har studeret formelt, kan du tage skolens unikke hurtig instruktion som kombinerer en lære at sejle kursus med bareboat eller leve ombord sejler instruktion.

Desuden har du masser af tid til andre typer sjovt som du tilbringer to nætter på Pink Shell Beach Resort & Spa. Disse private sejlads klasser kommer med USA Sejlads certificeringer, lærebøger og måltider ombord. Ved udgangen af ​​ugen, vil de to af du føler dig sikker at tage kontrol over en sejlbåd og organisere din egen cruising ferie.

Avancerede Sailing kurser tilbyder High Performance Techniques

Hvad gør du, hvis du er ude at sejle, og vinden er hastigt stigende? Forhåbentlig har du haft nogle højt niveau sejltimer der lærte dig, hvordan du sailreef. En definition af et rev er en knap nedsænket linje af sten eller jord. Nogle gange, i rulle reefing er et sejl rullet rundt om en ledning ved sin mopset eller sænkes et par fødder og rullede rundt bommen. Tiden til at forsøge at sailreef ikke når vinden er stigende, men i en godt designet sejlads kursus. Hvis du ordentligt rebe dit storsejl, vil dette højtydende sejlads manøvre hjælper dig med at holde dit fartøj under kontrol og muligvis minimere eventuelle skader på dit sejl.

Rullefokpresenning fok er ofte det første skridt til at sailreefing på sejlbåde med furling systemer. Sejlet område stadig skal reduceres. Nyere sejlere kan furl i fok, starte motoren og derefter rev. Men der vil efterlade dig i nåde af bølgerne. Før reefing:

* Kontroller at Bomnedhal lettes.

* Sørg for at alle involverede kender rækkefølgen af ​​trin og meddelelsen kommandoer for at komme der.

* Sørg for, at personen på de strækninger ved som er den vigtigste plader og som er den vigtigste fald.