Seduction Stories

Seduction Stories


Seduction historier er lige så gammel som menneskeheden selv, startende med det første øjeblik to øjne mødtes på tværs af en brand tændt hule. Uanset om det er dreng-møder-pige til Cougar stilke dreng, vi alle er interesserede i forførelse historier.

De tre slags Seduction Stories

Hvad er forførelse, anyway? Det er den proces, hvorved en person får en anden til at forelske - som regel med en klimaks fysisk slutning. Det er den klassiske idé at rejse, processen med at få der, hvilket er mere spændende end selv det endelige mål, der holder folk interesserede.

Seduction Stories for Alle

Nogle forførelse historier, både fiktive og sande, er blevet så berømt, at de besøgte igen og igen, igen fortalt og re-forestillet sig. Det er de historier, Shakespeare fortalte, såsom stor ståhej for ingenting, Romeo og Julie, eller forførelse fyldte En skærsommernatsdrøm Hver af disse højdepunkter de ting, vi alle kender forførelse -., At det indebærer en vis modstand hos en eller begge parter (der ender hjælpeløs før kærlighedens magt), at det kan være både smuk og tragisk, og at det ofte er sjove, i hvert fald til dem, der ser.

Farlige forbindelser er en anden klassiske fortælling, der er blevet re-fortalt mange gange - senest i den film Valmont og Dangerous Liaisons samt de mere moderniserede Cruel Intentions. Dette viser den mørke side af forførelse - når folk behandle det som et spil, en jagt, ligeglad hvilke følelser bliver manipuleret eller den faktiske endelige konsekvenser af en vellykket forførelse. Disse former for historier fungerer ikke blot som en advarsel til de mål, men også for de mennesker, der ville være de forførere - at følelser ofte går begge veje.

Seduction Stories for din partner

Mens den slags historier er populære og let at finde, der er en anden form for historie, som er unikt og kan være en måde for dig og din partner til at komme tættere. Det er historien om, hvordan de to af jer mødte og forelskede. Det kan ved første øjekast synes som en kedelig historie ("Vi mødtes på kontoret ..."), men hvis man ser på det fra en romantisk perspektiv, bliver det så overbevisende som enhver anden historie. Hvordan kom du både komme til at arbejde på dette kontor? Hvad lavede du iført den dag du først opfyldt? Hvem spurgte, hvem den første date, og hvordan har de formår at komme op den frækhed at gøre det? Et af kendetegnene ved romance er over-reaktion på fælles ting. Med andre ord, hvis du gik til en film, kan det have lige været en anden film - men måske du var hyper-opmærksom på din date arm ved siden af ​​din. Måske fingre børstet mens nå til popcorn. Delt latter er en utrolig kraftfuld elskovsmiddel, og hvis du tænker over, hvordan du følte efter jer to stoppede fnisende, kan du opleve, var i begyndelsen af ​​forførelse - enten planlagt af den ene eller den anden eller begge af jer hjælpeløs før følelser du føler.

Dine egne personlige historier om forførelse

Den tredje form for historie er endnu mere personlig, fordi det ikke er virkelig delt med andre end dig selv. Dette er din egen fantasi, din egen idé om, hvad der gør du føler dig svimmel indeni. Det kan være lige så glødende som den mest dramatiske overdelen-ripper fantasi, kan det være lige så tamme som en simpel bump i metroen, men der er noget om processen med at falde for en person, der ophidser dig. Finde ud af, hvad der er noget, og udforske det - enten gennem personlig journal, diskussioner med dine betroede venner, eller bare ved at læse historier om kærlighed - kan være en måde at ikke kun kende dig selv bedre, men også for at beskytte dig mod den slags ukontrolleret "head-over-hæle" situation, der kan være så skadelig. Der er ikke noget galt med at falde i kærlighed, og intet galt med forførelse på hver side - men det er bedre, hvis du har en idé om, hvad du får ind, og hvordan man håndterer det. Det gør rejsen endnu mere sjov, fordi du kan forføre hinanden igen og igen ...