Secrets til Vægttab

En af de første ting, folk fortæller mig, når jeg spørger dem, hvad deres fitness mål er, er, at de ønsker at "tabe". Hvad de fleste af disse mennesker mener er, at de ønsker at tabe fedt!

Folk er blevet så fikseret på, hvad det lille nummer på skalaen fortæller dem hver dag, at nogle rent faktisk kan ophøre deres træningsprogram, fordi det lille antal siger, at de har opnået et pund.

Et pund af hvad? Husk, den simple skala måler din samlede kropsvægt. Dette omfatter muskel, fedt, knogler, organer, ufordøjet mad, vand, tøj, små børn, noget, der er i eller på din krop! Vejning dig selv på et andet tidspunkt hver dag kan give dig et andet resultat.

Men du vidste alle dette. Så du veje dig hver morgen, før morgenmaden, uden tøj på. Ingen mad i dig, ingen overdreven mængde vand, og børnene er stadig i sengen. Godt! Dette er en smule mere præcis. Knogler og organer er ikke kommer til at ændre, så du er bekymret med muskler og fedt udsving.
Det, vi nu ønsker at gøre, er at tabe fedt! Fedt er ikke kun grimme, men i overskud, det udgør store sundhedsmæssige risici såsom: åreforkalkning, åreforkalkning, forhøjet blodtryk, øget risiko for hjerteanfald, lændesmerter, (jeg kunne gå på og-on).

Mange fitness fagfolk har fået væk fra udtrykket "vægttab" og ændrede det til "fedt tab". De fleste af de lune kostvaner derude fremme vægttab, og det er præcis, hvad de gør. De gør du tabe sig.
Dette ofte hurtig, reduktion i vægt (YAY! Tallet på skalaen er gået ned!), Kommer som regel fra et fald i kroppens vand. Nogle af de mest populære kost i disse dage ("low-carb"), kan faktisk gøre din krop begynde at spise sin egen muskelvæv! Hvor behageligt! Disse kostvaner er også meget restriktive på de fødevarer, du kan spise. Så meget, at de kostvaner blive kedeligt, besværligt, og selv ubehagelig. Så folk stå af deres kost, og vægten hurtigt kommer tilbage på, nogle gange mere end før diæten startet. Hvis alle disse FAD kostvaner hævder at arbejde, hvorfor er der så mange af dem?

Så vi ønsker at tabe fedt. Der er tre måder at gøre det:

1. Reducer mængden af ​​kalorier du indtager hver dag
2. Expend flere kalorier om dagen end du indtager
3. En kombination af de to

Din krop bruger kalorier til at producere den energi, den har brug for at gå om sine daglige aktiviteter. Din krop kræver en vis mængde kalorier til at opretholde dens væsentlige funktioner (vejrtrækning, puls, cirkulation, fordøjelse). Dette kaldes din Basal Metabolic Rate og kan bruge fra omkring 800-2200 + kalorier om dagen. Din krop skal derpå kalorier til at skabe energi til alle de aktiviteter, du udfører i løbet af dagen (går, arbejder, kørsel, udøver). Kalorier forbruges over, hvad der er brugt hele din dag vil blive gemt til senere brug, som regel i form af fedtceller. Reduktion af overskydende antal kalorier kan hjælpe med fedt tab.

Hvis du tager i flere kalorier end din krop bruger, så kan du øge dit aktivitetsniveau. Motion, gå tur med hunden, haven, tage trappen, park langt væk. Dette vil brænde flere kalorier, som vil efterlade færre kalorier, der skal lagres som fedt.

Den bedste måde at tabe fedt er at anvende en kombination af de to sidste metoder. Ved faldende forbrug af kalorier, og stigende kalorieforbrug, er du fordoble din "kampen mod Ardennerne".

MODSTAND TRAIN

Mange mennesker tror, ​​at aerob eller kardiovaskulær øvelse er den eneste måde at "brænde fedt". FORKERT! En kombination af aerobic og styrketræning har vist sig at være den mest effektive metode til fedttab. Et pund af fedt i din krop forbrænder 1-2 kalorier om dagen for at opretholde sig selv. Et pund af muskel forbrænder 35-50 kalorier om dagen for at opretholde sig selv. Så ved tilsætning af 10 pund af muskel til din ramme, vil din krop forbrænde 350-500 ekstra kalorier i hvile! Under flere muskler vil hjælpe dig med at forbrænde fedt! Dette kan opnås gennem modstand uddannelse.
Men glem ikke: denne stigning i muskel (og falde i fedt) kommer til at dukke op på din skala som en stigning i vægt. Men du er nu sundere, stærkere og mere fit. Plus dine bukser nu passer bedre. Så mit råd til dig er "smide din skala!"
__________________
Wes Norris, CSCS