Secrets af en personlig træner: Hvornår er det bedste tidspunkt at spise?

Som en personlig træner, jeg ofte spurgt af mine klienter, Hvornår er det bedste tidspunkt at spise? Hvorfor spiser hver 3-4 timer til gavn for mig? Hvad hvis jeg ikke kan spise middag indtil sent? Skal jeg risikere at få vægt?

Spise er afgørende for at leve - vi skal spise for at leve. På den anden side, behøver vi ikke at leve for at spise, som er det, der får mange af os ind i problemer. Vores krop har brug for god ernæring, og det er vores ansvar at sørge for dette sker. Der er ingen faste tidspunkter at spise, er det vigtigt at spise, når du er sulten. Det er også vigtigt at spise i moderate mængder og ikke overindulge. Som travle mennesker med travle liv og tidsplaner, er det næsten umuligt at være på en konsekvent spise tidsplan. Vores krop har brug for ernæring, uanset om det er 7:00 eller 23:00

Følgende er nogle tips:

1. Spis hver 3-4 timer, ikke mere end 4 timer. Spise hver 3-4 timer hjælper med at holde dig blodsukker stabiliseret. Stabiliseret blodsukker betyder, at du ikke vil "gå ned". Når en person "går ned" de har tendens til at spise for meget. Blodsukker Stabil også moderate dit stofskifte og gør din krop mere effektive til at brænde kalorier.

2. Spis noget 30-45 minutter, før arbejde ud og inden for 45 minutters motion. Din krop har brug brændstof til at brænde brændstof. Spise noget lille (100-200 kalorier), før du arbejder ud, vil give dig energi til at opretholde træningen samt næring din krop. Post workout, er dine muskler screaming for glykogen - re-brændstof din krop inden for 45 minutter at arbejde ud (200-400 kalorier, 70% kulhydrater, 20% protein). Dette hjælper med genopretning og vil gøre dine fremtidige træning mere produktive.

3. Prøv at forbruge protein, komplekse kulhydrater og "hjerte" sunde fedtstoffer i hvert måltid. Herunder alle de vigtigste næringsstoffer vil give din krop den balance, den har brug for at opretholde energi og brænde kalorier.

4. Dine måltider bør indeholde 400-600 kalorier hver. Kroppen kan kun fordøje 500-600 maksimum ad gangen. Desværre, da vi overindulge - de overdrevne kalorier bliver lagret som fedt (selv om de er gode valg).

Hvad betyder alt dette? Hvis du følger disse enkle tips skitseret ovenfor, er det ligegyldigt, når du spiser dine måltider og snacks. Din krop har brug ernæring uanset hvad tid på dagen det er. Hvis du vil spise sent om aftenen gøre endnu bedre valg af magert kød og masser af grøntsager.

Generelt er vi mindre aktive om natten og vil derfor brænde færre kalorier. Det betyder ikke, du ikke bør spise. Dette eneste middel, tage i betragtning, hvad du spiser. Det er vigtigt at spise konsekvent hele dagen for at sikre at du ikke spise for meget i aften. Mange mennesker vil ikke spise morgenmad, har en lille frokost og føler famished af aftenen. Selvfølgelig bringer på cravings, overspisning og overindulging som fører til overdreven vægtstigning.

Lyt til din krop; brændstof det, når det er sulten!