Second Datoer

Second Datoer


Hvis du går på en anden dato, klart din første date var en succes. Tillykke! Nu, hvor meget af den oprindelige nervøsitet er gået, er du velkommen til at slappe lidt af og virkelig komme til at kende din date.

Om den anden dato

Den første date er fantastisk til at bryde isen og måle indledende tiltrækning, men den anden dato serverer en hel andre formål. Mens en opfølgende dato ikke lige en forpligtelse, det gør sige et par ting:

 • Du er mindst lidt tiltrukket af din date.
 • Du følte en vis grad af kompatibilitet.
 • Din date følte det samme om dig.

Nu hvor du har konstateret, at en gnist findes, er du i stand til at bevæge sig fremad og beslutte, hvor gå herfra. Dit andet tidspunkt vil bidrage til at undersøge tingene lidt mere dybt. Du vil være i stand til at sætte spørgsmålstegn, at gnist - gjorde det fortsat trives på et andet møde? Under dit andet tidspunkt, vil du også blive bedre i stand til at fortælle, hvis hun er på udkig efter et forhold eller en slynge. Endnu vigtigere er, vil du være i stand til at afgøre, om hun er en person, du ønsker et forhold til.

Dato Idéer

Tidligt, er det altid fristende at trække alle sejl og planlægge omfattende, dyre datoer. Det er ikke tilrådeligt, fordi formelle datoer tendens til at gøre en eller begge parter ubehageligt. For at få mest ud af dine tidlige datoer, holde dem let og sjov. Giv begge parter mulighed for at slappe af og skinne. Gem formel kjole og fancy restauranter for din jubilæum eller Valentinsdag!

Når du planlægger din kommende date, så tænk på din første date og dine telefonopkald. Har to af jer drøfte eventuelle gensidige hobbyer? Hvis det er tilfældet, ville dette være et godt tidspunkt at forkæle dem. For eksempel, hvis du deler en kærlighed til kunst, overveje et besøg på en lokal kunstgalleri. Hvis du er begge ivrig inline skatere, hvorfor ikke planlægge en dag med skøjteløb og picnic i parken? Dette vil give jer begge en chance for at slappe af på velkendte grønsvær og vis dit sande jeg. Andre sjov, lav intensitet dato ideer kan nævnes:

 • Bowling eller andet sport
 • Ball spil
 • Boating
 • Antik
 • Zoo
 • Museum
 • Festival
 • Rodeo

Andet Dato Samtale

Da du allerede har haft en isbryder dato, og sandsynligvis nogle få telefonsamtaler, vil du sandsynligvis føle sig meget mere tryg på din senere dato. Samtale generelt føles mere naturligt og mindre tvunget. Det er et godt tidspunkt at følge op på ting, der blev nævnt under den første date. Hvis han drøftede et problem på arbejdet eller en situation med et familiemedlem, er du velkommen til at spørge om det. Det viser, at du er en god lytter og at du care.It er også en god ide at åbne lidt mere i anden dato. Hvis dette skal blive et forhold, skal han være interesseret i at høre om dig. I løbet af denne dato, kan du føle en smule friere at diskutere varme emner som politik, især hvis det er et vigtigt emne, hvor du skal dele en lignende verdenssyn. Alligevel vil du ønsker at undgå dyb, intens samtale. Den anden dato er ikke tidspunktet for soul-blottelse analyse af din barndom eller dine tidligere misbrug relationer. Hvis dette gør, i virkeligheden, fremskridt, vil der være masser af tid til gensidig psykoanalyse senere!

Kom Fysisk

Spørgsmålet om fysisk intimitet er altid vigtigt i de tidlige dage af dating. I løbet af denne dato, er du velkommen til at være lidt mere fysisk, hvis du kan lide din date og nyde hans selskab. Små handlinger intimitet er vigtige i forholdet-bygningen. Tryk armen som du taler til ham. Tjene masser af øjenkontakt. Et kys på dette tidspunkt er absolut relevant, især hvis du kyssede på den første date. Den eneste hage er, at du bør undgå enhver form for intimitet, hvis du har besluttet du ikke kan lide ham. I dette tilfælde, ærlighed er bedst. Ingen kan lide at blive ført videre.