Second Bryllup Idéer

Second Bryllup Idéer
Gør dit andet bryllup særlige.

Anden bryllup ideer behøver ikke at variere betydeligt fra planlægningen af ​​en første bryllup, men der er nogle vigtige overvejelser, at et par skal gøre, når de planlægger deres drøm dag. Ved at forstå, hvad en anden bryllup virkelig er, og hvordan man kan gøre det særlige, kan par fejre deres fagforening i kreative og mindeværdige måder.

Om Second Bryllupper

En anden bryllup defineres som en, hvor enten bruden eller gommen tidligere har været gift. Det første ægteskab kan være endt i skilsmisse, omstødelse eller død, og det kan være svært at komme væk fra tanken om, at en "anden" bryllup er en eller anden måde mindre vigtig end den første. Inden du begynder at planlægge et bryllup, parret nødt til at indse, at mens de kan have haft partiet og arrangementer før med andre mennesker, det er stadig den første bryllup for to af dem. Det gør denne dag lige så storslået og særligt, fortjener en fest.

I betragtning af den første bryllup

Når du opretter en anden bryllup plan, par nødt til at overveje deres forhold og tidligere ægteskaber omhyggeligt for at skabe en meningsfuld, festlig dag for at fejre sammen. Parret har brug for at passe på ikke at sammenligne dette bryllup til den kendte én i en negativ måde. Det kan ikke være andet bryllup for både bruden og gommen, eller hvis det er, nu er mulighed for at skabe en tydelig og kærlig fest for dette nye forhold. Diskutere, hvad de gjorde, og ikke gerne om tidligere bryllupper kan hjælpe dem med at definere, hvad de gerne vil til dette bryllup, samtidig med at det unikke og smukke.

Kreative Second Bryllup Idéer

En anden bryllup er stadig den første bryllup for et par nye forhold, og det kan være så traditionel eller så enestående som parret ønsker. Mange brude og brudgomme, men foretrækker, at undgå de mere ritualiserede traditioner for første bryllupper, og disse kreative ideer kan hjælpe dig med at planlægge en mindeværdig sekund bryllup.

  • Dato: Brylluppet dato bør være unik og væsentlig for parret, og mange par vælger ferie bryllupper for en anden bryllup. Dette giver den ferie endnu mere betydning og er med til at skabe unikke traditioner parret kan dele i mange år. Ligesom indstilling enhver bryllup dato, kan datoen for en anden bryllup også vedrøre parrets første date, da de blev forlovet, eller blot deres tid af året.

Second Bryllup Idéer
Børn kan være i partiet Brudesuite.

  • Beliggenhed: Mange par vælger unikke destination bryllupper til en anden begivenhed, snarere end en klassisk hjemby bryllup. Ved at kombinere en anden bryllup med bryllupsrejse eller vælger at stikke af er en sjov måde at fejre og giver parret mulighed for at udveksle vows i en helt unik og eksotisk destination. Kom gift i udlandet, på et krydstogtskib, eller på en tropisk strand er også.
  • Størrelse: Gæstelisten for en anden bryllup er typisk mindre end for en første bryllup. Par, der har været gift tidligere hurtigt indse, at det at have mange bryllupsgæster er ikke så vigtigt som at være omgivet af dem tættest på dig, og mange andet bryllupper er begrænset til meget tæt familie og venner til en intim fest.
  • Brude Party: Ligesom gæstelisten er normalt mindre for andet bryllupper, så er også den brude fest. Bruden og gommen må kun vælge én eller to ledsagere, og det er almindeligt at have sine børn stå med dig for en anden bryllup. Nogle par foretrækker ikke at have ledsagere på alle, især hvis det bliver en destination bryllup eller en meget lille affære.
  • Påklædning: Den påklædning for en anden bryllup er som regel en smule mindre formel end en første bryllup, afhængigt af længden af de tidligere ægteskaber og parrets alder, samt formalitet af brylluppet de planlægger. Bruden kan vælge en elfenben eller endda en farvet brudekjole i stedet for en hvid kjole, eller endda en nederdel eller dragt, der kan bæres igen til andre særlige lejligheder, og designet er som regel mere beskedne. Gommen kan stadig bære en klassisk smoking, et jakkesæt eller mere afslappet påklædning afhængig af stil af brylluppet.
  • Dekorationer: andet ægteskab bryllup dekorationer kan være kunstfærdigt tema eller mere naturligt subtile afhængigt af parrets stil. En anden bryllup er normalt mindre over toppen end en første begivenhed, selvom parret kan have flere unikke detaljer og specielle detaljer, at de ikke tænker på deres første bryllupper. Temaer er altid en fin mulighed, selv om den klassiske prinsesse eller eventyrlige tema er normalt ikke egnet til andet bryllupper.

Second Bryllup Idéer
Slør er ikke nødvendige.

  • Reception: Modtagelsen af en anden bryllup er ofte mere afslappet end for en første bryllup. Parret kan give afkald på de typiske traditioner som en modtagende linje, bouquet kaste eller strømpebånd kaste, og der er som regel mere tid til sammenblanding med gæsterne.

Second Bryllup Don'ts

Der er meget få regler om andet bryllupper, og par kan ofte vælge lige, hvad de gerne vil gøre uanset formalitet eller tidligere fester. Der er et par "don'ts" i forbindelse med anden bryllupper dog, at par skal være opmærksom på.

  • Polterabends, brude brusere og bachelorette parter er normalt ikke egnet til en anden bryllup. En simpel parrets brusebad kan arrangeres i stedet.
  • Store gave registre er uhensigtsmæssige, da parret ikke skulle have behov for at udstyre en første hjem. En lille register kan anvendes for nemheds skyld.
  • En anden gang bruden vil normalt ikke bære et slør over hendes ansigt, selv om hun kan bære en under hendes frisure, hvis det ønskes.


Disse anden bryllup ideer er blot et udgangspunkt for at planlægge den perfekte fest for din nye romance. Mens der er nogle regler for andet bryllupper, vil par, der følger en ordentlig bryllup etikette og er hensyn til deres forhold kunne planlægge en smuk, mindeværdig begivenhed for at dele.