Seattle Ground Transport

Seattle Ground Transport
Metro Seattles giver fremragende transport i hele Seattle.

Seattle landtransport er fremragende med mange transport muligheder til rådighed - alle ved lav eller ingen omkostninger, til rytteren.

Fra lufthavnen til Downtown Seattle

Seattles engagement i stor landtransport starter for air rejsende på det nederste transport bemandet information kabiner ligger på tredje sal i parkeringshus og i området bagage påstand, på tværs fra Carousel 12. Disse meget nyttige, højt uddannede personer kan direkte du mod en række forskellige transport muligheder. For eksempel, for at komme ind i downtown Seattle, de kan foreslå:

  • Taxi - $ 33
  • On Call Limo - $ 40
  • Grayline Airport Express - dråber ud passagerer i mange store downtown hoteller til en envejs billetpris på $ 10,25 for voksne ($ 17 for en returbillet), $ 7,25 for børn i alderen 2 til 12 ($ 12 for en returbillet)
  • Shuttle Express - $ 26
  • Offentlig Transit - Seattle fremragende metrosystem forlader lufthavnen hver 15 til 30 minutter, afhængigt af tidspunktet på dagen og dag i ugen. Busserne kører syv dage om ugen, herunder helligdage. Omkostningerne er kun $ 1,25 til $ 2,00 envejs, afhængigt af din downtown destination. Rejsetiden til downtown er omkring tredive minutter. Busserne er fuldt tilgængelige for kørestolsbrugere og vandrere.

Hvis du foretrækker at leje en bil, er udlejningsfirmaer placeret i området bagage påstand samt første sal i lufthavnens parkeringshus. Sørg for at reservere din leje bil for at få den laveste lejeprisen. De bedste Udlejning Bil tilbud er normalt gives med hotel rabat pakker, pakker ferie rejser eller via medlemskab rabatter såsom AAA eller AARP. For den hurtigste drivende rute til downtown, bede om et kort, når du lejer din bil eller tjek de kørselsvejledning til downtown, som er tilvejebragt på lufthavnens hjemmeside.

Inden Seattle

Når du er downtown Seattle har en bred vifte af praktiske og overkommelige transport muligheder. De transit operatører er særlig hjælpsom og villige til at besvare spørgsmål og få dig i gang i den rigtige retning.

Public Transit

Metro ruter dækker området downtown og alle omkringliggende områder. Omkostningerne til at ride er $ 1,25 til $ 1,75, afhængigt af tidspunktet på dagen du bord. Gratis overførsler er tilgængelige fra operatøren og er gyldige i 90 minutter.

Streetcar

The George Benson linje havnefronten sporvogn, en gratis vintage sporvogn service, kører mellem Pioneer Square, nord havnefronten område (herunder Pikes marked) og Den Internationale District. Den vil blive midlertidigt erstattet gennem 2009 med busser, mens Seawall forbedringer og den olympiske skulpturpark er konstrueret. Afgangstider er omkring hver 15 minutter i begge retninger på hverdage og hver 30 minutter i weekenden.

Downtown Seattle Transit Tunnel

Navet af downtown dagtimerne transport i Seattle er transit tunnel. Mange busruter starter og stopper ved tunnelen herunder til turen frie areal. I 2009 vil der blive indført en letbane mellem downtown Seattle transit tunnel og lufthavnen.

Seattle Center Monorail

Seattle Center Monorail er en sjov og hurtig måde at rejse mellem centrum og Seattle Center, som omfatter Space Needle, Stillehavet Science Center og Experience Music Project. Monorail kører dagligt fra 09:00 til 11:00 med afgang hver ti minutter. Ruten er en mile lang og turen tager to minutter at udfylde. Tur billetpriser er $ 4 for voksne, $ 1.50 for ungdom (aldre 5-12), $ 2.00 for seniorer (aldre 65 og ældre) og handicappede. Børn gratis alder fire og under turen.

Kom ud af byen

Hvis du ikke leje en bil, når du ankom, kan du stadig nyde seværdighederne i de nærliggende områder med Seattle fremragende transportforbindelser såsom Washington State Ferries, Victoria Clipper til Canada og AMTRAK. SoundTransit driver både bus- og togforbindelser hele Everett, Seattle og Tacoma områder:

  • SoundTransit Commuter og Light Rail opererer under pendler timer på mandag til fredag ​​mellem Tacoma og Seattle med fem stop i mellem. En måde billetpriser: voksne 4,75 dollar, ungdom 3,50 dollar, seniorer og handicappede $ 2,25.
  • SoundTransit Bus opererer i hele Everett, Seattle, Tacoma område. En måde billetpriser: voksne 3,00 dollar, ungdom 2,50 dollar, seniorer og handicappede $ 1.50.