Seafood: Crab Tips

Crab Ernæring Fakta

Som medlem af krebsdyr familien, er enhver sort af taskekrabbe kendt for sit høje indhold af næringsstoffer. Så hvad er du få, når nyde hele din Krabbe eller Krabbe ben?

Krabbe, en skaldyr, plejede at have et dårligt ry for at have et højt indhold af kolesterol. Som det er blevet gjort mere og mere forskning i dette emne, men denne myte er bevist ugyldig. Skaldyr, samlet, er kendt for at have højere kolesterol indhold end de fleste fisk. Men hvis du spiser det i moderate mængder - som anbefales - du vil finde krabber og andre skaldyr til at være yderst godt for dig. Dette omfatter king crab legs, sne Krabbe ben, og alle typer af Krabbe.

Krabbe er kendt for at være meget lavt fedtindhold og en hjerte-sund mad. Krabbe er også en glimrende kilde til protein, og oven det, indeholder få kalorier. Krabbe er en god kilde til chrom, som er kendt for at hjælpe med at sænke niveauet af "god" kolesterol i vores kroppe. Til gengæld dette mindsker risikoen for både hjerte og kredsløbssygdomme. Chrom hjælper også diabetes ved at stabilisere blodsukkerniveauet. Desuden, krabber indeholder selen, som er kendt for at hjælpe til forebyggelse af kræft.

Krabbekød indeholder vitale mængder af essentielle fedtsyrer, jern, zink, kalium, magnesium, calcium og fosfor. Disse næringsstoffer er alle vigtige for en velafbalanceret ernæringsrigtig kost. Konklusionen? Krabbe er en næringsrig kraftcenter.

Sådan Kog Crab

Når du køber forkogt Krabbe (hel, Krabbe ben, eller krabbe kød), der er frosset, optø det ved at tage den ud af fryseren og placere den i køleskabet natten over.

Hvis du opdager, at du har brug for at afrime din frosne krabbe vare hurtigt, pak det stramt og sikkert i plast wrap eller i en stor lukbar plastikpose og læg det i en sinkful koldt vand. Når optøet, koge det samme. Brug ikke varmt vand.

Planlæg på en to-pund hel krabbe tager en time at optø ved hjælp af denne hurtige metode.

Her er nogle oplysninger for at hjælpe dig med at tilberede din Krabbe ben og krabbekød. Når du har det hele krabbe kogt og afkølet, kan du fjerne krabbekød og krabbe ben.

Sådan koger Krabbe ben (kogende metode):

 1. Fyld en stor gryde (eller hollandsk ovn) med vand. Tilsættes 5 spsk havsalt. Bring til en hurtig kog.
 2. Placer Krabbe ben i kogende vand.
 3. Bring vandet tilbage i kog og først derefter begynde timing.
 4. Når vandet er begyndt at koge igen, ned for varmen og lad det simre. Kog store Krabbe ben (f.eks king crab legs) i ca. 5-7 minutter. Skallen vil vende en lys orange, når færdig.
 5. Når Krabbe benene er færdig, hurtigt fordybe dem i koldt vand for at stoppe tilberedningen. Dette gør, at de ikke Kog.
 6. Enten tjener Krabbe ben straks for dine gæster til at udtrække kød eller køle dem ned, knække åbne skallen, og fjern krabbekød selv. Placer krabbekød i lufttæt beholder og opbevares i køleskab.

Dampende levende krabbe:

 1. Hæld 4 kopper vand i store hollandsk ovn. Tilsæt 2 spsk salt.
 2. Placer en dampende rack godt over væsken. Bring væsken i kog.
 3. Da væsken varmer op, placere levende krabber i en stor skål med isvand i ca. 3 minutter. Dette gøres for at holde deres ben og kløer intakt gennem hele dampende proces.
 4. Placer levende krabber på dampende rack. Drys med krydderier.
 5. Sæt låg på gryden.
 6. Damp i mindst 20 minutter afhængig af størrelsen og antallet af krabber.
 7. Krabber skal dreje en klar rød eller orange farve når du er færdig.
 8. Fjern krabber og skyl under koldt vand for at stoppe tilberedningen.
 9. Serveres varm.

Opbevares i køleskab Levende Krabber

Opbevares i køleskab levende krabber, som er omfattet af et fugtigt håndklæde, indtil lige før tilberedning. De skal koges den første dag din købte krabber. Sidesten kogte krabbekød kan afkøles, tæt dækket, i op til to dage. Dåse krabbekød kan opbevares, når det er åbnet, i køleskabet i op til to dage.

Størrelse af kongekrabber

Almindeligt kongekrabbe måles ved, hvor mange krabber ben det ville tage at laver 10 pounds. En størrelse "12-15" ville betyde, at der er på gennemsnitligt 12 til 15 ben pr 10 pounds. Størrelser kan variere 6-9 til 21-24 s.

Typer af kongekrabber

Der er tre typer af kongekrabbe til rådighed på markedet, røde konge krabber, gyldne konge krabber og blå konge krabber. Red king crab er den mest søgte ud, så det er kendt for sin søde kød. Golden konge Krabbe er almindeligt mindre og mere overkommelige, hvilket giver mindre kød. Blå kongekrabbe tendens til at have ekstraordinære store rigtige kløer. Det ligner i smag til Red konge krabbe, men dens størrelse er normalt større.

Sådan Eat Crab Legs

Kong krabber er normalt serveres i sin egen naturlige shell. Folk bruger møtrik kiks, knive, og selv hamre til at bryde skallen. Ved hjælp af en gaffel er undertiden bedst. Ved at indsætte en gaffel tong i slutningen af ​​krabbe ben, bøje de øverste tre gaffel tænger nedad for at bryde skallen, derefter flytte gaflen fremad langs din klippe og fortsætte den samme strategi virker okay. Vær forsigtig med en brækket skal.

Opdeling King Crab Legs

Have din king crab legs split før servering dem er en anden god måde at tjene kongekrabbe. Dette giver mulighed for meget let adgang til Krabbe kød. Finde split kongekrabbe kan være selv hårdt. Du ønsker måske at kigge efter en lokal seafood forhandler, der kan opdele Krabbe til dig.

Forberedelse kongekrabber

Når kongekrabbe fanges på havet, ofte det er kogt og lynfrosset at sikre sin værdsatte smag. Forberedelse kongekrabbe er som regel bare et spørgsmål om at bruge din foretrukne genopvarmning metode. Optøning din konge krabbe er den første ting ved hånden. Korrekt udført, konge Krabbe optøs i køleskab ved eller under 38 grader. Hvis du er i en stor fart, kan kongekrabbe være løb under koldt vand for at fremskynde det op. Prøv at bøje Krabbe benene på deres samlinger eller lidt klemme midt i Merus sektion for at sikre kongen krabbe er optøet. Når optøet, kan du forberede det til madlavning. Glem ikke at afbryde en del af en Krabbe ben og udvælge de søde kød tilføje til en salat senere.

Madlavning King Crab Legs

Til madlavning king crab legs, slids undersiden af ​​benet skallen før broiling Krabbe benene.

Typer af Crab

Der er talrige Krabbe arter findes i hele verden, og ikke alle er spiselige. Her er nogle af de mere populære taskekrabber, du finder i dine fisk marked:

 • Konge Krabbe. Denne krabbe er dette navn på grund af sin størrelse. Kind krabber kan veje op til 10-20 pounds hver. Og selv om de har store forekomster, de har også en god kød til shell-forhold. Farver spænder fra rød, brun, blå, eller til de er gyldne. Kun mænd høstes. Den fint-flavored kød er snedækket hvid med en rød ydre kant.
 • Dungeness Krabbe. Fundet i kystvande fra Alaska til Mexico, er disse krabber opkaldt efter en lille by i staten Washington, hvor de oprindeligt blev høstet. Dungeness krabber er sæsonbetonet, udbredt i kun vintermånederne. Deres store forekomster vægt 2-4 pounds og indeholder sød, succulent kød. For at blive høstet, skal de være mindst 6-1 / 4 inches lang.
 • Stone Crab. Normalt spises for sine kløer, fordi de indeholder en stor mængde kød, sneen krabbe Kød er rig, påfyldning, og fast. Stone Krabbe findes i Atlanterhavet langs den sydlige kyst af USA. Fiskere fange denne krabbe, fjerne sine kløer, og smide krabber krop tilbage i vandet; Krabbe vil regrow sine kløer. Af denne grund er stone Krabbe betragtes som en meget økologisk seafood valg. Det betragtes som en delikatesse i Florida, hvor det er høstet mest.
 • Blå / Softshell Crab. Sød med rige kød denne krabbe anses for at være den bedste af nogle. Det er høstet i den østlige kyst i USA Dens unikke funktion er dets blå-grøn farve, og når det er kogt, det bliver rødt.
 • Sne Krabbe (også kendt som spider krabber, opilio krabbe, rock krabber, eller dronning krabbe). Disse krabber findes i Nordatlanten og nordlige Stillehav Oceans.
 • Alaska Krabbe. En række af kongekrabbe høstet i Alaska, Alaska krabbe har de samme egenskaber som den konge Krabbe ovenfor.
 • Peekytoe eller Bay Krabbe. Fundet i det østlige USA., Bugten krabbe er populær i Maine.
 • Flower Crab. Fundet i Middelhavet og Det Indiske Ocean og i dele af Afrika, blomsten krabbe har sød smag kød.
 • Japanske Blå eller Horse Krabbe. Denne art er kendt for at være en af ​​de mest stærkt høstede Krabbe arter i verden.

Sådan Eat Crab Legs

Hvis du aldrig har spist Krabbe ben før, kan opgaven synes skræmmende. Andre, der nyder deres Krabbe ben og lækker krabbe opskrifter gør det ser let. Så hvordan kan du spiser Krabbe ben?

Først og fremmest har tålmodighed. Det tager tid at korrekt knække Krabbe benene og spise kødet fra dem. Og når du endelig får at kødet kan du se på det og sige "Er det alle der er?" Selv i krabber såsom Dungeness, der har en høj kød til shell-forhold, kødet stadig tager tid at komme til. Hvis du nyder sten Krabbe kløer, skal du bruge en hammer til at knække skallen, fordi dens skal er meget hårdfør og tyk. Hver restaurant eller skaldyr buffet vil bære et værktøj, du kan bruge til at knække åbne dine Krabbe ben. En god dagligdags navn for værktøjet er en "krabbe krakker", fordi det faktisk ligner en stor version af en nøddeknækker.

Sådan spiser Krabbe ben:

 • At spise din Krabbe ben, holde Krabbe ben i den ene hånd. Det er bedst at holde det i din ikke-dominerende hånd (fx hvis du er højrehåndet, skal du holde krabbe ben i venstre hånd). Hold på Krabbe krakker i den anden hånd.
 • Drej Krabbe ben sidelæns. Du ønsker siderne af Krabbe ben til at passe ind i din revner værktøj. Det vil give dig mere indflydelse. Klem værktøjet, indtil du knække åbne skallen.
 • Brug en langstilket gaffel (de fleste restauranter vil have disse) for at fjerne krabbekød fra skallen af ​​benet.
 • Hvis du er heldig, kan du være i stand til at vride Krabbe ben på sine led og knække skallen på denne måde. Fjern derefter simpelthen lækkert kød og nyde.

Nogle mennesker knække benene, at fjerne så meget krabbe kød som muligt, og derefter suge det resterende krabbekød ud af benet shell.

Befriende Tasty Crab Omelet

Nyd denne hjerte-sund måde at tilberede krabbekød som helst tidspunkt af dagen! Begge omelet versioner er højt proteinindhold behandler for morgen, middag eller aften. Til morgenmad eller brunch, serveres med grillet rød kartofler og salsa. Til middag serveres med ristede veggies og røde kartofler.

Ingredienser:

£ 1 krabbekød
1 tsk olivenolie
4 æg, slået (eller tilsvarende æggeerstatning beløb)
2 spsk revet parmesan
1 spsk persille, hakket
2 spsk løg, finthakket

Tilberedning:

I en omelet pan (eller lille stegepande), varme olivenolie over medium varme. Tilføj løg og sauter. Bland krabbe kød, æg og ost. Hæld æggeblandingen i stegepande til at dække sauteed løg. Reducer varmen lidt. Som omelet kokke, løft kanterne med en spatel, lade den ubehandlede del kører nedenunder. Når toppen ser cremet og næsten sæt, holde på varmen til brun smule. Du ønsker at sikre, at der ikke er nogen rå æg til venstre. Vend omelet på en opvarmet plade og fold det på midten. Pynt med persille.

Her er en alternativ metode, for at gøre en fyldte krabber omelet:

Let spritz en nonstick gryde med olivenolie. Tilsæt krabber og løg. Kog indtil løgene er gennemsigtige. Fjern krabbe blandingen og der er afsat.

Bland æg og ost sammen. Hæld i opvarmet stegepande (den samme, du netop kogt krabbe blandingen i). Cook over medium varme, indtil toppen ser cremet og indstillet. Placer omelet på et fad. Placer krabbe blandingen på den ene side. Fold omelet i halve og tjene!

Begge opskrifter tjene to.

Typer af kongekrabber

Der er tre typer af konge Krabbe i Alaska, Red Kongekrabbe, blå konge Krabbe og Brown Kongekrabbe. Ægte røde konge Krabber er de mest værdsatte arter af krabber i verden. Blå kongekrabber er en af ​​de største krabber i verden. Brown kongekrabber er den mindste af de tre typer.

Sådan spise en hel krabbe

Nogle krabbe elskere kan være spændt på, om og hvordan man kan spise en hel krabbe. Nogle restauranter tjene dem, og du kan også købe hele krabber i en række forskellige fisk markeder og skaldyr afdelinger i købmandsforretninger. Ved at købe og spise en hel krabbe kan du nyde et udvalg af krabbekød ud over Krabbe benene (som indeholder krabbekød).

Først og fremmest ved, at spise en Krabbe - enten Krabbe ben eller en hel krabbe - er tidskrævende. Det er ikke en nem proces, der sker i et par minutter. Når du får hænge af det, selv om, går det hen hurtigere.

Her er nogle tips til, hvordan man spiser en hel krabbe:

 • For at fjerne krabbekød fra skallen, når krabbe er kogt, grab fat i Krabbe ben og twist, indtil de adskilt fra kroppen. Gentag den samme proces for kløer. Mens du kan være i stand til at fjerne krabbekød fra benene let, kløerne kræver ekstra indsats. Du skal bruge en hammer, fordi skallerne er tykkere end Krabbe benene.
 • Skub kroppen væk fra skallen ved at skubbe den opad, indtil du hører (og føler) en pop. Dette vil adskille krabbe kødet fra skallen. Kassér krabbe indvolde og øse ud og nyde udbuddet hvidt kød.

Du kan finde det lettere at arbejde på kroppen i kvartaler at komme til krabbekød. Gør hvad der virker for dig.

Også, hvis du støder ind i nogen saft fra skallerne, gemme dem. Du kan bruge dem i andre skaldyr eller krabber opskrifter såsom fisk sauce, suppe eller materiel.