Sea Salt mod stress og Cellulite

Sea Salt mod stress og Cellulite
De siger, at livet startede i havet. Forskerne er stadig ikke sikker på om der. Det har imidlertid vist sig, at de "havet skatte" kan bidrage væsentligt til os og løse forskellige problemer i vores liv, for eksempel lindre stress eller slippe af cellulite. Salt er en af de vigtigste havet "skatte. Den fremstilles ved fordampning af havvand, således at det resulterende salt indeholder en hel liste over centrale "bonusser".

Desuden er det blevet anslået, at havene indeholder nok salt til at dække hele overfladen af ​​jorden med næsten 1 ft af rent salt. Kan du forestille dig det? 1 ft handler om højden af ​​en otte-etagers bygning!

Sundhedsmæssige fordele af Dead Sea Salt

Døde Hav salt er særlig godt for vores helbred. Døde Hav farvande er rige på magnesium, calcium, jod og jern. Sea salt bidrager til fjernelse af væv vand, affald, men på samme tid er det ikke tør hud, og selv bidrager til at bekæmpe cellulite.

Hvordan laver Sea Salt Bath

Det er meget let at gøre dette bad:

  • fylde badekar med vand (temperatur må ikke overstige 37 ° C, 98,6 Fahrenheit),
  • opløses 300 g havsalt og tage et bad i 10-15 minutter,
  • tage et varmt brusebad og pak dig selv i en frotté robe.

Regular "immersions" som dette, i kombination med efterfølgende massage af problemområder, forbedre hudens tone og glat det ud. Desuden er denne procedure hjælper berolige nerverne, lindrer spændinger og træthed, og leverer jod til kroppen.

Hvis du vil have sundere udseende hud, alt du behøver at gøre er at tage et bad med havsalt 1-2 gange om ugen.

Sea Salt Body Scrub til Fight Cellulite

Hvis du ikke har tid eller mulighed nok til at tage lange bade, men stadig ønsker at slippe af med cellulite, kan du lejlighedsvis bruge salt body scrub. Det kan også nemt gøres derhjemme.

Du skal bruge:

  • 1 kop havsalt købes på apotek (helst godt jorden),
  • 1 tsk aromatisk olie (vælg enten lavendel, fersken, patchouli, eller rosmarin),
  • 2 tsk olivenolie.

Bland ingredienserne godt, således at massen bliver homogen. Lad det stå i 20 minutter. Endelig blandes igen og massere blandingen gennem kroppen startende fra fødder og langsomt bevæger sig op. Mens masserer, tilsættes lidt vand for at forbedre peeling effekt. Når det er gjort med massage, vaske kroppen grundigt og anvende anti-cellulite creme.