Se Facebook profil billeder

Se Facebook profil billeder


Du kan få helt sikkert få en indblik i dine venners liv, når du får vist deres Facebook profil billeder. Selvfølgelig kan du også uploade dine egne billeder, så de kan se, hvad der sker med dig og fange glimt af dit liv så godt. Læs mere om hvordan du kan se profilbilleder.

Visning Profil Billeder: Grundlæggende

Du skal have en Facebook-konto for at se Facebook-profil billeder. Du kan tilmelde dig gratis, og det eneste personlige oplysninger, skal du give er dit fulde navn, e-mail-adresse og fødselsdato. Når du har logget ind på din konto, skal du også tilføje en person som ven for at se hans eller hendes billeder. Når du har tilføjet en ven, skal du klikke på "Vis Billeder af brugernavn" direkte under hans eller hendes vigtigste billede, eller få adgang til dem fra fanen fotos.

Downloads til Se Facebook profil billeder

Der er en række brugeroprettede programmer og scripts, der forsøger at omgå den officielle proces til visning af fotos. For eksempel Facebook Se billede i Album kan du se billeder af venner, der er udstationeret i ikke-venners album. Som kommentarer til dette script indlæg show, skaber tilføjelser til Facebook er en upræcis videnskab kræver meget tweaking og test. Det kan eller ikke kan være det værd for dig i sidste ende at arbejde gennem de bugs i håb om at se nogle flere billeder. Du bør også være forsigtig, når du henter programmer eller scripts. Downloade Kun fra websteder du har tillid, og bruge en virus scanner, før du åbner en fil.

Officielle applikationer er også blevet skabt for at forbedre din oplevelse. Nogle tilføjer funktionalitet, såsom PhotoBook, et billede browser designet til Mac-brugere. Det giver dig mulighed for at lettere se dine venners billeder, oprette lysbilledshow og importere billeder til iPhoto. Andre er bare for sjov. Den Mozer er hostet på Facebook stedet og skaber en mosaik fra dine venners profil billeder. Du skal være registreret bruger for at få adgang til oplysninger om dette program.

Tilføjelse din egen profil Billeder

Nu hvor du har lært at se Facebook-profil billeder fra andre, er du sikkert interesseret i at lære at dele dine egne billeder online.

  • Som ny bruger, bør du se et link til "Upload et profil billede" direkte under spørgsmålstegnet billede pladsholder på din profilside. Klik på dette link for at gå til billedgalleriet upload siden.
  • Klik på knappen Vælg for at vælge et billede fra din computer. Det må ikke være større end 4 MB og gemmes som en JPG, PNG eller GIF-fil.
  • Bekræfter, at du har ret til at skrive billedet online og ikke at krænke nogen ophavsret regler i at gøre det.
  • Bekræfter, at dit billede ikke overtræder sidens Brugsbetingelser.
  • Klik Upload billede, og billedet vil blive tilføjet til stedet og bliver dit ansigt til online verden.
  • Hvis du ønsker at uploade flere billeder, skal du klikke på Fotos linket i Applications sidebar.

En lille advarsel: Indlæg Passende Pictures

Du tror måske, din bikini foto siger, du er sjov-kærlig og ubekymret. Men lederen af ​​virksomheden menneskelige ressourcer, du lige landet et interview med måske ikke føler på samme måde. Før du uploader et billede på Facebook, tænke over, hvordan en fremtidig arbejdsgiver eller endda et familiemedlem kan se den. Når du har lagt et øjebliksbillede online, er det ude af dine hænder. Hvordan ville du have det, hvis det spring break foto endte på en Girls Gone Wild-stil site for verden at se?

Samlet set er det meget sikrere at forlade provokerende billeder ud af din personlige profil. Bevis for drikkeri blandt mindreårige i profilbilleder har også været en kilde til strid. Når du sender billeder på sociale netværk stalde, du aldrig vide, hvem kan være på udkig. Det er bedre at holde alle fotos af tvivlsom eller ligefrem ulovlig aktivitet ud af dine fotos.