Se brugerdefinerede hjul på min bil

Se brugerdefinerede hjul på min bil


Fra letvægts hjul til at øge din bils ydeevne til prangende andre muligheder for at slå hovedet, er der ingen tvivl om, at brugerdefinerede hjul er en fantastisk måde at ændre udseendet og funktionaliteten af ​​din bil. Dog kan det være svært at afgøre, om et bestemt sæt hjul vil se godt ud med dit køretøj. Heldigvis, en række hjemmesider giver dig mulighed for at se forskellige hjul indstillinger på din bil, varevogn, lastbil eller SUV.

Wheel Visualizer fra tilbagediskonterede Wheel Warehouse

Det er svært at slå de seje funktioner i Wheel Visualizer, et gratis værktøj fra Discounted Wheel Warehouse. Med hundredvis af forskellige køretøjer pre-loaded, alt hvad du skal gøre er at vælge din bil fra dem, der findes.

Sådan bruges værktøjet

Vælg din bils mærke, model, model og farve, og derefter vente på det billede af din bil skal vises. Når det sker, kan du "prøve" forskellige hjul muligheder for at finde den, der passer bedst til din bil i form af stil. Du kan også ændre hjulet og dæk størrelser samt højden af ​​bilens affjedring, at tilpasse udseendet yderligere.

Hvad kan man forvente

Selvom instrumentet, at det virker kun med Internet Explorer, virker det med andre browsere. Du kan forvente dette program til at være lidt buggy og langsom, men det er en sjov måde at se, hvad din bil ville se ud med forskellige hjul. Du behøver ikke at købe hjulene fra Discounted Wheel Warehouse, men de muligheder, du ser, er begrænset til de hjul, de har på lager.

Ultra Wheel Company iConfigurator

En anden stor frihjul tilpasning værktøj er iConfigurator fra Ultra Wheel Company. Dette værktøj har også mange forskellige køretøjer muligheder, så du kan vælge din bil, og derefter se, hvordan forskellige hjul kan ændre sit udseende.

Sådan bruges værktøjet

For at komme i gang, skal du vælge år, mærke, model, submodel og hjulstørrelse af dit køretøj fra rullemenuerne for anvendelsen. Værktøjet vil derefter hente et billede af dit køretøj. Under billedet kan du se mulighederne for brugerdefinerede hjul. For at afprøve hjulene på din bil, skal du blot klikke på det billede, du vil bruge.

Hvad kan man forvente

Ultra Wheel Company iConfigurator har færre biler indlæst i det end Wheel Visualizer fra Discounted Wheel Warehouse. Det betyder, at du ikke kan være i stand til at finde din bil på webstedet. Hvis dit køretøj ikke er indlæst, vil du se et generisk billede af en sportsvogn. Ellers værktøjet er mindre buggy og generelt lettere at bruge end mange andre muligheder. Du behøver ikke at købe dine hjul fra Ultra Wheel, men du vil kun se de muligheder, de har til rådighed til køb.

TSW Wheels Configurator

Den TSW Configurator giver en anden mulighed for at se, hvordan brugerdefinerede hjul kan se på din bil. Dette værktøj har nogle eksotiske biler, som du ikke finder på andre hjul konfiguratorer, og det har også biler, der er populære internationalt, men ikke på hjemmemarkedet.

Sådan bruges værktøjet

For at finde ud af, hvad et sæt nye hjul kunne se ud, skal du vælge din bils år, gør, trim niveau, og model fra drop-down menuer. Når dit køretøj kommer op, kan du vælge fra standard maling farver for at finde en, der er tættest på din bil. Du vil se en liste over alle de hjul, der vil passe din bil, og du kan bare klikke på deres billeder for at se, hvordan de ser ud.

Hvad kan man forvente

Selv om TSW Wheels Konfiguratorer har nogle ualmindeligt køretøjer at vælge imellem, er det ikke alle de almindelige biler og lastbiler. Det betyder, at hvis du kører en Toyota Rav 4, Ford Focus, eller en anden almindelig bil, din bil kan ikke blive vist. For de biler, der er angivet, denne service er nyttig. En stor feature om værktøjet er, at du rent faktisk kan dele billedet af din bil med de nye hjul på din foretrukne sociale medier site. Du behøver ikke at købe noget at bruge denne gratis værktøj, men hjulene er anført, er kun de tilgængelige fra forhandleren.

Strada Wheels iConfigurator

Hvis du ejer en luksus køretøj, afprøve iConfigurator fra Strada Wheels. Dette gratis værktøj svarer til iConfigurator fra Ultra Wheel Company, men den fokuserer på luksus biler.

Sådan bruges værktøjet

Ligesom med de andre værktøjer, kan du indtaste din bils producent, model, optioner, og år. Et billede af din bil vil poppe op, og du kan bruge værktøjet til at ændre sin maling farve. Derefter kan du prøve de forskellige Strada hjulene for at se, hvilke sæt du vil.

Hvad kan man forvente

Dette værktøj har mange af de samme fordele og ulemper ved de andre. Bilerne er anført er begrænset til "luksus" modeller, men du vil ikke finde hver luksus bil på stedet. Derudover værktøj giver dig mulighed for at dele din bils nye billede på Facebook eller en anden social media site. De viste hjul er begrænset til dem, der fremstilles af Strada, så kan du ikke have så mange muligheder som du ville gøre på et andet værktøj. Denne applikation er værd at se, selv om, hvis du ejer en luksus bil.

Flere muligheder for bestemte mærker

Flere steder tilbyder værktøjer, der er designet til specifikke bilmærker. Hvis du ejer en af ​​disse mærker, er det en god ide at tjekke deres ansøgning for at finde ud af, hvordan de brugerdefinerede hjul kan se på din bil.

  • Bayern tilbyder et hjul konfigurator til BMW biler.
  • Mandrus kan du få vist brugerdefinerede hjul på din Mercedes.
  • Genius Wheels kan du teste fit brugerdefinerede hjul på din Smart bil.
  • Victor Equipment har en "virtuel garage", der lader dig tjekke brugerdefinerede hjul til din Porsche.

Et nyt look til din bil

Brugerdefinerede hjul er en fantastisk måde at give din bil et helt nyt udseende, men de kan være en investering. For at tage nogle af mysteriet ud af shopping oplevelse, se de forskellige brugerdefinerede hjul indstillinger på din bil, før man slår sig på hjulene, du ønsker. Du vil ende op med hjul, du kender vil tage sig godt.