Screen Skrivning: Writers 'Haunts Tips

NewEnglandFilm.com

Dette blomstrende hjemmeside vil gavne alle, der ønsker at oprette forbindelse til filmproduktion muligheder i New England, eller til New England filmskabere. Sitet indeholder artikler om New England film, rubrikannoncer, og et bibliotek, hvor du kan tilføje dine oplysninger. Mange mennesker i film uden for New England bruge hjemmesiden, så godt.

The Alibi Room, Seattle, WA

Den Alibi Room er et venligt sted for manuskriptforfattere-og kunstnere af alle typer. Gå til denne mellow bar og restaurant under Seattle International Film Festival, og du bare kan møde en berømt skriftklog. Ejet af filmskabere, The Alibi Værelset har filmmanuskripter du kan læse i en rolig atmosfære, som du bryde fra en stavekontrol af Pike Place Market shopping. Etablissementet selv har et manuskript læse-through-serien.

Haymarket Bookstore Cafe, Northampton, MA

Ligesom mange niche virksomheder i kunstneren byen "Noho", er Haymarket hugget ud af en mere end hundrede år gamle erhvervsstruktur. Inside, vil du finde kaffe og tilbehøret på gadeplan, men nedenunder er stedet at gå for at skrive (og nyde vegetariske vittles i kælderen café).

TwoAdverbs.com

TwoAdverbs.com er en manuskriptforfatter co-op, og online væld af Story Conference, en LA-område manuskriptforfatter værksted for unproduced filmmanuskripter. Hvis du har et manuskript du ønsker andre at læse og give dig feedback, tjek TwoAdverbs. Der vil du også finde en glimrende artikel om at konstruere loglines (et vigtigt redskab til at sælge dit script), som er skrevet af Christopher Lockhart, administrerende Teksteditor på International Creative Management.

ScreenwritersUtopia.com

For script bedømmelser af film i støbeskeen, og en vifte af artikler om manuskriptforfatter, se ScreenwritersUtopia.com. Denne hjemmeside blev startet i midten af ​​1990'erne af grundlæggeren Christopher Wehner og er vokset til en af ​​de bedre kendte manuskriptforfatter websteder. Betalt medlemskab til webstedet Global Literary marked får brugeren adgang til en database og bibliotek med over 1500 producenter, agenter og ledere.

ScriptSales.com

ScriptSales.com, alias færdig aftale, gør sit bedste for at holde dig ajour med, der solgte hvad til hvem i Hollywood manuskriptforfatter. Dette kan være en stor inspirerende værktøj. Desuden webstedets indeks omfatter en agent liste, contest info, eksempler, manuskriptforfatter nøgletal og andre oplysninger nyttige for de håbefulde manuskriptforfatter.

The Alibi Room, Vancouver, BC

Seattles Alibi Room var sådan et hit i de første tre år, som i 1998 sine principper åbnet en Vancouver placering med partnere Tom Skerritt, Gillian Anderson, og Jason Preistly. Ligesom Seattle placering, Vancouvers Alibi Room eksisterer for at støtte uafhængige film (og serverer mad og drikkevarer). Hvis du er i Vancouver, gå der og se, om det føles som et sted, du kan skrive uden for dit hjem set-up.

MediaBistro.com

Writers af alle striber flokkes her for at diskutere håndværk, tilslut fagligt og socialt, udveksle oplysninger om muligheder i at skrive, og generelt fremme erhvervet som skriftligt. Sitet byder også på offline mixere og klasser i større metroer, artikler om at skrive og premium-indhold gennem sin AvantGuild mulighed.

ScriptSecrets.net

Manuskriptforfatter Bill Martell har mindst 17 producerede kreditter til hans navn. Og selvom den made-for-kabel og straight-to-video markeder kender ikke en høj "respektabilitet" kvotient, har Martell opnået kritisk anerkendelse. Gennem ScriptSecrets.net, Martell deler hans betydelige Hollywood indsigt. ScriptSecrets.net er værd at bruge tid.

CraigsList.com

CraigsList.com er en stor kilde til forbindelser til arbejde, lejligheder, dating osv, i de store metrotog. The New York og LA sektioner har ofte jobannoncer søger manuskriptforfattere eller filmmanuskripter. (Distancearbejde ofte tilladt.)

Ryze.com

Du kan netværke med alle mulige fagfolk på Ryze.com, herunder folk i film. Denne unge blog er ved at blive populære. Nogle LifeTips guruer er medlemmer. En Gold medlemskab kan du oprette dit eget netværk på Ryze. (Måske kan du oprette og moderere dit eget manuskriptforfatter relaterede netværk og opbygge slagkraft med filmfolk.)

Diesel Café, Somerville, MA

I eklektisk Somerville mest sker kvarter, Davis Square, Diesel Café afventer forfatter, der kan lide at skifte locales, sip og nosh, og mennesker se. Kig op fra din skriftligt til at tjekke fagfolk og studerende scurrying til T, eller spille pool på rød følte tabeller i ryggen, når du har brug for en pause.