Screen Skrivning: Skriv det! Tips

Skriveblokering?

Spørgsmål skriveblokering eksistens. Måske er det ikke findes. Motivere dig selv dagligt for at skrive (og du kan blive nødt til "trick" dig selv til tider). Næste gang du kommer til en pause, ram næse "skriveblokering", og skrive noget, noget. Gør din blokering en myte!

Retning?

"FADE OUT" slutter mange en spec script, men ikke alle. Årsagen kan være, at "FADE OUT" er en overgang, og en filmens overgange er op til dets direktør. Når du er færdig med et manuskript, fortæl dine venner dig "nået" FADE OUT «, men velkommen til at afslutte et manuskript med - godt -" END ".

Fang læserens opmærksomhed

Fra den første beskrivelse linje i din manuskript, du ønsker, at læseren skal flyttes for at læse den næste linje, og den næste. Stræb efter at fange læserens opmærksomhed med billedsprog fra ord én. (Giv dette et skud på din første udkast, og være meget opmærksomme på det, som du redigerer.)

Hvis du elsker det

Nøglen til efterbehandling et manuskript kan findes i ens passion for værkets emne. De fleste forfattere kan ikke afslutte en historie indledt udelukkende til dets salgbarhed. Skriv historien i dit hjerte, og du vil sandsynligvis nå FADE OUT.

Et udtryk

"Typing FADE IN" eller have "indtastet FADE IN" er et udtryk undertiden bruges til at angive en forfatter har skrevet de første par bogstaver i en spirende manuskript. Mange filmmanuskripter ikke begynder med ordene "FADE IN", da det er faktisk retning (som håbefulde manuskriptforfattere skal tage afstand). Men når du fortæller dine venner, du er begyndt et første udkast, være stolt og sige, "Jeg har skrevet FADE IN, i dag!"

Kreativitet fra Start

På din første udkast, være kreativ, skriv! Omfatter alt, der popper ind i dit hoved. Må ikke bekymre dig over hver linje - det er redigering! Det første udkast er om at skrive. Senere kan du (og bør) forfine ordene og tegne elementer, der kan skade dine chancer for et salg.

Ti Vital Sider

Hvordan folk i filmindustrien sortere gennem alle de tusindvis af scripts, som indgår livet hvert år? De bedømme en hel af nogle af dens dele. En del af, som mange en Hollywood spiller dømmer en hel manuskript er de første ti sider. Dit arbejde første ti sider skal gribe læseren. Spild ikke sider, eller lige linjer. Undgå overflødig skriftligt. Det gælder for hele dit script, men især dine første ti sider.

Må ikke bekymre dig for meget over dine første ti sider på det første udkast. Sørg for at spænde dem selv, under omskrivning.