Screen Skrivning: Overheard ... Tips

På første salg

Det ser ud til, når du har brug for en agent, kan du ikke få en, men når du kan få en, behøver du ikke en (fordi du har solgt dit arbejde, og begyndt at bygge dit navn). Paneldeltagere ved Northampton Independent Film Festival angivet dette var i høj grad tilfældet. Således deres råd, din første salg vil sandsynligvis komme udelukkende fra din indsats, så fokusere dine forespørgsler og netværkssamarbejde om produktion kontaktpersoner, ikke på forsøg på repræsentation.

Wealth

Her er noget at overveje. På et panel på manuskriptforfatter under Northampton Independent Film Festival-afholdt November 6 til November 10, 2002-en af ​​branchens paneldeltagere sagde, at enhver, der går ind i manuskriptforfatter til at gøre tonsvis af penge er nødder.

Holde det i tankerne, når der vejer, om du virkelig ønsker at jage denne drøm. Kun omkring 1% af manuskriptforfattere får rig skrive filmmanuskripter.

På Disposition

Paul Thomas Anderson, kritikerroste instruktør og forfatter af Boogie Nights og Punch Drunk Love sagde på IFC (kabelnet) viser Uafhængig Focus, at han ikke skitsere. Og han er ikke sikker på, hvor en historie vil ende, når han begynder at skrive det. Dette er klart i strid med filosofien om at skitsere en historie og kende dens afslutning, før du skriver FADE IN. Hvilken metode skal du ansætte? Kun du kan besvare. Skriv og find ud af hvad der virker for dig.

The Best Writing

På et panel om manuskriptforfatter i Northampton, Massachusetts., Paneldeltagere roste skriften på dramatisk tv. Per en "Writers herske fjernsyn", så tv-historier er generelt bedre end hvad Hollywood distribuerer til cineplexes. Watch viser gerne Law & Order (og spin-offs), CSI (og spin-offs), og Monk. Se om du er enig, at den bedste skrive er på TV. Se, hvad du kan samle fra viser at støtte din egen skriftligt.

The Best Writing II

Hvis de bedste Hollywood-industrien skriftligt er på tv, en paneldeltager tale ved Northampton Independent Film Festival mente det var på grund af, hvor ofte og hurtigt tv-forfattere får at se deres ord forvandlet til billeder-blotte uger! Forfattere til det store lærred til tider nødt til at vente i årevis for at se om deres ord oversætte. Overvej dette når vejning Hollywood muligheder du vil forfølge.