Screen Skrivning: omskrive det! Tips

Opgaveskrivning Kræv Omskrivninger

Antag, at du havde en karriere i manuskriptforfatter. Skrivning regelmæssigt for Hollywood betyder at skrive "på opgaven" - i modsætning til "på spekulation". Opgaveskrivning kan kræve omskrivninger.

Med andre ord, hvis du opretter en manuskriptforfatter karriere, vil omskrivning være en del af jobbet. Det er også en del af arbejdet med at etablere din screenwriting karriere.

Polsk

Den "sidste omskrivning" af et manuskript er ofte en polsk, men husk, at skrivning er omskrivning (flere gange hvis nødvendigt). Udtrykket polish gælder for de sidste udkast til en skriftlig opgave, men det kan også betyde omskrive gjort under produktionen. I begge tilfælde en polsk er hvad du måske tror (ikke en større omskrivning).

Dette tip er Omskrevet

Dette tip havde et første udkast. En omskrivning forbedret det. Omskrivning dette tip var grundlæggende for dens effektivitet. Hvorfor? Det første udkast var alt for ordrige.

Nobody er perfekt

Omskrivning er afgørende for seriøse forfattere-især dem, der skriver fortælling fungerer som filmmanuskripter. Første udkast filmmanuskripter ofte glip af 90 til 120-siders længde nye forfattere skal respektere. Du vil sandsynligvis fortælle din historie mere kortfattet i efterfølgende udkast. Et første udkast ikke lig et endeligt udkast. Gør dig selv omskrive det.

Sjusket Sikkert vil ikke sælge

Første udkast eller enogtyvende, redigere! Det handler om at skrive FADE OUT betyder ikke, du er færdig med et script. Når du når at milepæl, kan trangen være at "komme videre", og forsøge at tiltrække industrien opmærksomhed. Sæt farten ned. Hollywood ønsker kun fagfolk. Læse korrektur og redigere dit arbejde-for hvis det ligner slop, vil det flop.

Dine konkurrenter

At opnå en manuskriptforfatter karriere betyder at slå tusindvis med forhåbninger ligner din. Din spec script er dit cv. Hvis du kun vil sende en fejlfri, klar CV, der viser dine unikke talenter, gøre det samme med scripts, du sender til nogen med potentiale til at hjælpe dig med at sælge dit arbejde. (Dine konkurrenter vil.)

Kontrollere for fejl

Forfattere er menneske-en kendsgerning, at avler fejl. Som et professionelt det billede, du skal projicere at blive en arbejdsgruppe manuskriptforfatter-du er ansvarlig for dit arbejde klarhed. Korrekturlæst med et klart hoved. Spellcheckers hjælpe, men ikke fanger alt. Undersøgelse dine ord for fejl (herunder enslydende), gøre notater, og derefter rydde op dine fejl.