Screen Skrivning: forfatterens liv Tips

Du er ansvarlig

Slående ud og bliver hovedsageligt en forfatter gør hver arbejdsdag din. Som du stræbe mod "få betalt" for at skrive filmmanuskripter, kan du tjene penge som freelance skribent på tryk og på internettet (men sørg for at lære alt hvad du kan om virksomhed som freelancing), eller få en lav-stress del- tid koncert til at betale regningerne. Hver frigør dig til at bruge mere tid på at skrive filmmanuskripter.

Du er ansvarlig

At være en professionel forfatter betyder at skrive dagligt (eller så tæt på dagligt som muligt for dig). Det kræver administrerende tid det bedste du kan som en kreativ person. Og det kræver, at man finder måder at tjene penge (forhåbentlig med din skriftligt). Skrivning for en levende kan være en kamp, ​​men udvikle gode arbejdsvaner og tro på dig selv hjælpe gevaldigt.

The Dream

Hvis du længes efter at tilbringe din gennemsnitlige dag i en ovennævnte gennemsnitlige måde at skrive filmmanuskripter, start i dag. Må ikke antage, at kun de få betalt for at gøre det kan leve drømmen om manuskriptforfatter. Du skal først begynde. Skriv. Lev din drøm!

Skrivning førende Hobby!

Forfølge din kunst kan begrænse din indkomst-selv forhåbentlig kun i de tidlige stadier. Mens du skal være ansvarlig og dermed måske bevæge sig mod at tjene penge fra din kunst, du også har brug for støtte fra folk, der "get it" (at du er en talentfuld-let håb-drevne forfatter). Lad aldrig nogen opkald skrive din "hobby". Drages mod folk, der kan være positive over for kunstnere. Du vil finde det hjælper din kunst voldsomt.

Smøleri

De fleste mennesker nøle. Resten fascinere. Desværre vil ikke alle, der byder i dag stiger i morgen-og vi ikke har kontrol over alle variable, der påvirker, om vi lever et andet tidspunkt. Edward Young skrev: "Tøven er tyven af ​​tid." Brug din tid fornuftigt og gøre, hvad du kan i dag for at fremme din screenwriting karriere. Modstå tøven altid.