Screen Skrivning: Flyt til Hollywood? Tips

Nærhed

Hvis du ønsker at udlede indtægter fra at skrive for Hollywood, men også skal bo tæt på din familie i Butte, Bangor, eller Bethesda, kan det gøres. Det er muligt, og ikke uoverkommeligt svært at gøre Hollywood kontakter uden at leve nær Hollywood. Oplysningerne alder gør det så. Alt du behøver er en telefon, internetadgang, en e-mail-konto, og motivation.

Hvad er dit mål?

Når man overvejer et skifte til Hollywood, vejer dine grunde. Hvilken type manuskriptforfatter vil du være? Hvordan kan du lide at netværke? Hvis du skal netværke ansigt til ansigt, begynde at planlægge din flytning til Hollywood. Hvis dine ansvarsområder er kun for dig selv, hvis din eneste mund til foder er dit, og du mest ønsker at skrive for store Hollywood, få dig til Hollywood!

The View

Det kan lyde som et handelskammer uddrag, men udsigt over landskabet i og omkring Hollywood er spektakulære. Forestil eksempelvis at tage en pause på Venice Beach og nyde naturen (og den unaturlige) synlige der. Overvej den mulige inspiration!

Nærhed

For at bryde ind i Hollywood, det hjælper at være i Hollywood. Flyt der, hvis du kan (og hvis du kan holde det ud), og du vil være i stand til at møde flere kontakter i industrien, end hvis du bare besøge med jævne mellemrum. Hvis du ikke ønsker at flytte til SoCal, det er okay. Du kan markedsføre dig selv til Hollywood via mail, telefon, fax og e-mail. At være en forfatter i dag giver dig fleksibilitet til realistisk arbejde hvor som helst, du ønsker.

Gå til Hollywood på Business

Få ansigt til ansigt med mennesker, som du i første omgang kontakte fjernadgang ved at planlægge en Hollywood forretningsrejse periodisk i hvert fald en gang om året. Prøv at planlægge flere møder, før du går. Måske, gå til Hollywood for at deltage i et screenwriting konference. Netværk og selvpromovering er afgørende for succes i enhver kunstnerisk felt.