Screen Skrivning: Alert! Tips

Side til skærm

Bravo-kabelkanalen-har et nyt show på luft (fra 28 okt 2002), der er relevant for sandsynligvis enhver manuskriptforfatter-især dem interesseret i at tilpasse bøger. Det kaldes Side til skærm. Den første episode-hosted af Peter Gallagher (Bob Roberts og Sex, Lies, og videobånd) -documented bringe Ondskabens øjne til livet på celluloid. Yderligere episoder ser på Jaws, The English Patient, og Get Shorty, blandt andre. Onsdag nætter på 7!

Northampton Independent Film Festival

I den nordøstlige USA, er Northampton Independent Film Festival (Niff) æret og meget tilgængelig. Uanset om du vil, men være i publikum, hjælp iscenesætte den næste årlige go-runde, eller indsende en film, Niff er værd at bruge tid. Frivillige kan score screening passerer.

2002 tidsplan omfattede en manuskriptforfatter paneldiskussion med forfattere, der arbejder for Hollywood, men bor i nærheden Northampton (i Massachusetts).

TriggerStreet.com

Du har sikkert hørt om TriggerStreet.com, men hvis du ikke har, så tjek det ud! Grundlagt af Kevin Spacey, stedet er et fællesskab for håbefulde filmskabere og manuskriptforfattere. Der, kritik deltagerne hinandens arbejde. Spacey er prodco (Trigger Street Productions) holder et vågent øje med værker på sitet - med den hensigt at fremme og producere unikke værker fra lidenskabelige skabere. Måske en af ​​disse lidenskabelige skabere er dig.

Monk

Megen anerkendelse har cirkuleret om Monk -siden midten af 2002. Men hvis du ikke har, se Monk! Tony Shalhoub stjerner som "den defekte detektiv" på USA Network, fredage kl 10:00 Showet giver obsessiv-kompulsiv nogen til at forholde sig til i den quirky, meget indsigtsfulde Monk karakter, og giver manuskriptforfattere ugentlige eksempler på uventede, men uundgåelige beslutninger. Selvom den første sæson luftet sin finale på USA i oktober, er de episoder at få en anden køre på ABC, mandage.

Manuskriptforfattere Månedlig

Grundlæggeren og redaktør af ScreenwritersUtopia.com, Christopher Wehner, tilbyder en ny magasin for manuskriptforfattere. Manuskriptforfattere Månedlig fokuserer på fremme af manuskriptforfatter. I modsætning til mange manuskriptforfatter publikationer, er dette nye kid på blokken offentliggøres hver måned (som titlen siger). Gå til http://www.screenwritersutopia.com/SM/subscribe.htm til tegning information.

Opførelsen af ​​en logline

På TwoAdverbs.com, har International Creative Ledelsens Teksteditor Christopher Lockhart indsendt sin how-to artikel om skrive en logline. Du kan bruge oplysningerne i sin artikel at hjælpe med at sælge dit script. Du skal slutte TwoAdverbs at få adgang til "opførelse af en logline", men artiklen er værd at bruge tid.

HeliumList.com

Hvis du vil have eksponering for din skriftligt og du har lidt tid til at afsætte til indsatsen, deltage HeliumList.com. I august 2003 Helium startet en ny manuskriptforfatter konkurrence baseret på en sammenligning-system (A vs. B), i modsætning til en skalar ratingsystem. Hvad mere er, at deltagerne er dommerne.

Skeptisk? Læs om Helium bedrageri garantier.

Hvis du tilmelder dig, held og lykke!