Scrapbog: Scrapbooking Kits Tips

Lave din egen scrapbogsside Kits

Hvis du er en organiseret scrapper eller ønsker at være, kan du lave dine egne scrapbog side kits. Har du nogensinde haft en rigtig god idé til et sidelayout, men havde ikke tid til at gøre siden det samme? Du kan i stedet vælge at lave din egen hurtig scrapbog side kit og oprette dit mesterværk senere, når du har mere tid.

Næste gang du har en vidunderlig scrapbog sidelayout idé sætte sig ned og kort skitsere din scrapbog layout og lave en liste over materialer, du bliver nødt til at fuldføre den. Hvis du har 10 eller 15 minutter til overs, kan du klippe dine papirer og måske endda sammensætte dine dekorationer i en pose, så du har sættet klar til at gå. Føler virkelig ambitiøs? Gå et skridt videre og omfatte de fotos, du vil sætte på din scrapbog side og kombinere dem med din scrapbog side kit. Så, når du er klar til at skrotte dit layout vil du have alt hvad du behøver på ét sted, og du vil være i stand til at komme i gang.

Oprettelse af din egen scrapbog side kit er blot en tidsbesparende scrapbog idé, der vil hjælpe dig med at oprette tidløse layouts at fylde dine souvenir album.

Organisering Scrapbog Club Kits

Der er flere virksomheder, der tilbyder scrapbog klubber, hvor du abonnerer på månedlige scrapbooking kits. Disse klubber sende dig en specifik scrapbog kit hver måned i en vis periode.

Hvordan kan du pænt og effektivt organisere disse kits? Den bedste måde at organisere scrapbooking kits er at sikre, at du holde alle indholdet sammen. Scrapbog kits kommer med koordinerende papirer og tilbehør, så du bør holde det hele sammen, så du har et komplet kit, når du er klar til at samle dine sider. Her er nogle forslag til at organisere dine kits:

  • Pizzaæsker. Store pizzaæsker er den perfekte størrelse til 12 x 12 kits og mindre. Du kan nemt stable kasserne, og du kan være i stand til at få dem fra din lokale pizza restaurant gratis eller med minimale omkostninger.
  • Fil skuffer. Du kan organisere dine kits ved at indgive dem i kategorier. Brug scrapbog fil skuffer ligesom Crop og Store opbevaring filer og terninger. Disse vil holde dine kits organiseret og på ét sted, så de er let tilgængelige, når du er klar til at begynde ophugning.
  • Bindere. Opbevaring af scrapbooking kits i deres oprindelige plastikposer i ringbind kan også være en anden måde at holde dem organiseret. Hvis du vælger denne metode, skal du sørge for at gemme dine ringbind oprejst på en hylde, så du ikke beskadige kits indhold.

Scrapbogsside Kits for Kids

Scrapbooking kits til børn gøre en vidunderlig gave til en fødselsdag eller enhver lejlighed. Scrapbog startsæt er en vidunderlig måde at introducere børnene til kunsten at scrapbog. En scrapbog side kit kan købes online og vil guide børnene i den rigtige retning med instruktioner og ideer til at udfylde deres scrapbog sidelayout. Der er mange forskellige typer af kits designet specielt til børn. De fleste af de "kids" scrapbooking kits omfatter også et album; du får en komplet scrapbog kit med alle de leverancer, du har brug for at starte en scrapbog album. Lad dine børn begynder med et bestemt tema.

En skole scrapbog kit kan være en perfekt scrapbog side kit til skolebørn til at starte med. De kan begynde ophugning deres skole erindringer og har en skole album af deres egne. Den scrapbog gør kit er et sjovt projekt for børn i alle aldre.

Scrapbooking Kalender Kits

Der er flere forskellige typer af færdige kalender kits, hvor grafik og layout er fortrykt og alt du skal gøre er at tilføje dine fotos. Du kan købe disse kalender kits eller fotokalendere på mange scrapbog levering butikker, håndværk butikker og online på Oriental Trading eller andre detailhandlere. Kalender kits kommer i forskellige størrelser og stilarter. Du kan lave en fuld størrelse 12 x 12 kalender, kalender eller lomme kalender.

Scrapbog kalendere gøre store gaver til alle lejligheder. De pre-made kalendere er et sjovt projekt for børn at fuldføre, også. Du kan købe en "make-din-egen kalender kit" og lad dine børn designe deres egen scrapbog kalender. De fleste af de scrapbog kalender kits er forholdsvis billig spænder fra $ 7 til $ 15 per sæt.