Scrapbog: Scrapbog Temaer Tips

Hvordan vælger et tema til Scrapbook

Scrapbøger tendens til at være orienteret mod et bestemt emne. Når du opretter en scrapbog for dig selv eller andre er det en god idé at have en form for et tema. Hvordan vælger du et tema til din scrapbog?

Den bedste måde at vælge et tema er at besvare 3 specifikke spørgsmål:

Hvad er det overordnede formål med scrapbog?

Hvem er du gør scrapbog til?

Hvem eller hvad er bogen om?

Antag, at du laver en scrapbog til din mor, der omfatter alle hendes børnebørn. Denne type scrapbog er dybest set en "prale bog" for bedstemor. Hvis bedstemor har alle hendes børnebørnene 'billeder i en smuk bog, så hun vil gerne vise, at bogen til alle, og gøre, hvad bedstemødre gør, som praler af hendes søde børnebørn. Så temaet for din scrapbog kunne være noget i retning af "Mormors Lille Angels" eller "Mormors Brag Book", etc. Der er så mange temaer, du kan arbejde rundt, når du opretter din hukommelse bøger, behøver du ikke at nøjes med boring titler; vælge et eksklusivt tema, der vil passe til dit specifikke formål.

Bevarelse Memories fra fortiden

Hvis ønsker at begynde ophugning minder fra fortiden, så kan du starte med et par grundlæggende ting, og langsomt bygge din scrapbog produkt forsyning, som du gør flere sider.

Først vil du ønsker at købe nogle scrapbog papir (syrefri / lignin-fri). Karton er bedst for bunden af ​​dine sider. Side beskyttere er afgørende, så du kan beskytte dine sider, efter at du opretter dine layouts. Hukommelse sikker lim og nogle dekorationer (klistermærker, glansbilleder, osv) er nogle flere forsyninger, du bliver nødt til at komme i gang.

Et album ville også være en grundlæggende forsyning til at holde dig sider sammen på ét sted.

Når du har købt din basics vil du være klar til at oprette sider med billeder af din fortid.

Scrapbog Foto og Page Placement

Når du har bestemt et tema til din scrapbog, uanset om det er en baby scrapbog, bryllup album, eller en graduering scrapbog, skal du beslutte, hvordan du vil placere dine fotos. Du bliver nødt til at bestemme rækkefølgen af ​​fotografier eller begivenheder. Traditionelt folk har tendens til at lide ting i kronologisk rækkefølge. For eksempel i en baby scrapbog du vil starte med de nyfødte billeder og følge op som barnet vokser. Afhængigt af temaet sekvensen kan ændre en smule.

Du kan gruppere elementer ind formelle eller uformelle kategorier som lignende farver, arrangementer, aktiviteter, enkeltpersoner eller familier. Varer kan også placeres i tilfældige, abstrakt eller collager.

For en mor, ville en scrapbog med billeder og souvenirs fra hendes børns skole fotos, illustrationer, hjemmelavede kort og mere består af store collager, så hun kunne se på dem ofte. En fødselsdag album kan organiseres efter år og indeholder billeder til fødselsdage flere børn.

Dine sider kan organiseres nogen måde, der giver mening for dig. Scrapbøger er en personlig repræsentation af emnet og skaberen, så der er ingen regler.

Avisudklip

Der er ingen magiske tricks til at bevare dine gamle udklip eller fjerne dem fra et gammelt album, men du måske ønsker at prøve nogle lim remover for limen. Du bliver nødt til at være yderst forsigtig med ikke at ødelægge avisen, men hvis du anvender det fra bagsiden af ​​den side, du kan hjælpe lidt.

Du kan købe spray som "Archival Mist", der er formuleret til at bevare avis og neutralisere syren i papiret.

De fleste håndværk butikker og / eller scrapbog levering butik bære lim remover og arkivering sprays.

Planlægning af en scrapbog Gathering

Hvis du vil planlægge en scrapbog indsamling formentlig den nemmeste måde at gøre det er at finde en uafhængig scrapbooking konsulent. Scrapbog konsulenter giver scrapbooking homeparties hvor de viser dig og dine gæster forskellige teknikker og give oplysninger om deres produkter. Hvis du bruger en konsulent, de vil give alle de produkter og vejledning til dig, alt hvad du skal gøre er at invitere gæster og vært for indsamling. En anden fordel ved at bruge en scrapbog konsulent er, at du kan optjene gratis produkter (værtinde gaver).

Du vil bare nødt til at beslutte, hvilken slags produkter, du er interesseret i. Der er flere "party plan" virksomheder, der har uafhængige konsulenter. Der bør være flere konsulenter i dit område mere end villige til at gøre en sammenkomst på dit hjem.

Let at samle Vacation scrapbøger

Skrotning dine feriefotos kan gøres i et snuptag. Ferie inspirerede scrapbøger er en vigtig del af din vært for familie minder. Hvis du hurtigt vil "piske op" nogle ferie scrapbøger til at gemme alle dine fotos her er nogle forslag:

· Køb en ferie tema side kit, der er fortrykt og foto klar

· Organiser dine fotos og overholde dem til simple sidelayout med et par dekorationer til at gøre dine sider unik

· Brug unikke elementer på dine sider som en køreplan eller andre små souvenirs fra din rejse
Ferie scrapbøger gøre store samtale stykker og er vidunderlige hukommelse indehavere. Når du opretter din ferie scrapbøger er det vigtigt at gøre en masse journalisering på dine sider, så du ikke glemmer et enkelt øjeblik.

Tema scrapbøger

En specialiseret scrapbog kan laves med et tema. Denne type bog ville være en scrapbog alt om en bestemt begivenhed eller lejlighed, for eksempel en "skoledage" scrapbog, en "Baby bog", en "Wedding Album", etc. Du behøver ikke at have bare ét tema til din scrapbog. Nogle scrapbøger er alle om én person, og andre kan være omkring hele familien.

En scrapbog er din personlige bog, der blev oprettet af dig; derfor du bestemme, hvordan du vil organisere "din bog". Der er ingen regler, når det gælder om at skabe scrapbøger (stort set alt er tilladt).

Concert Ticket Scrapbog

Hvis du bare gør billetterne og memorabilia, derefter en mindre scrapbog ville nok fungere bedst (6 x 6 eller 9 x 9 størrelser). Foto lommer ville være en god løsning, hvis du ikke ønsker at permanent holde billetterne eller andre elementer til siderne. Hvis du også billeder med billetterne kan du beskære dine billeder i overensstemmelse hermed.

Fastgør billetterne til din side og journal omkring dem, så du effektivt kan dokumentere datoen for koncerten, og de begivenheder, der gik på. Du vil ønsker at optage detaljer, så du kan huske, når du ser tilbage gennem din bog. Sørg for os memory-safe produkter til din scrapbog (papir og lim)

Scrapbog ordsprog og digte

Din scrapbog kan være fuld af mere end blot minder. Du kan forbedre dine sider med citater, ordsprog og digte. Digte er en fantastisk tilføjelse til enhver scrapbog uanset hvad temaet sagen. Digte kan vælges med din scrapbog tema i tankerne, eller du kan bare indeholde nogen af ​​dine foretrukne digte. Du kan finde digte og ordsprog i bøger eller på internettet. Hvis du er en romantisk eller en ivrig læser, du kan have mange idéer af citater til at forbedre dine sider.

Scrapbog billeder fortælle historien om dig eller en anden persons liv. Citater kan være fra andre mennesker eller din filosofi om livet. En berømt ordsprog kan fortælle historien perfekt til et bestemt fotografi. Inklusive disse små "extras" vil ikke kun afspejler din personlighed, men vil hjælpe andre lære dig at kende gennem dine scrapbøger.

Computer Scrapbooking

For at printe direkte på din 12 x 12 karton, du ville have en laserprinter, der kan rumme større papir.

Der er et par muligheder, hvis du ikke har adgang til en specialiseret printer. Du kan udskrive dine ord på den mindre størrelse og lim dem sammen på tværs af din side. Du kan også udskrive dit dokument på landskabet indstilling og få 11 "på tværs, så har en kant på hver side af teksten. Endnu idé er at bruge en kopimaskine til at kopiere din tekst på karton. En kopi butik ville have det udstyr du skal udskrive på større ark papir, så det er en anden avenue du kan udforske.

Bevarelse Artwork og Håndværk for Børne scrapbøger

Mødre og fædre kan lide at holde kunst eller kreationer, at deres børn gør i skolen eller andre aktiviteter. De fleste mødre har en kid scrapbog, hvor de holde alle deres barns "kunstværker". Skole tema bøger er afgørende, og vi ønsker at være i stand til at huske de smukke ting vores børn har gjort gennem årene.

Hvordan kan du holde kunst og håndværk projekter uden rod? Desværre har nogle håndværk projekter og kunstværker tendens til at fare vild eller ødelagt hurtigt. Det er her teknologi er praktisk; blot scanne og printe dit barns kreationer til brug i din scrapbøger. Med et scannet billede kan du bruge dit barns kunst til dekorationer i deres værelser, bedsteforældre scrapbøger og kid scrapbøger. Disse billeder kan bruges som baggrunde, som fokus punkter, eller som dekorationer.

Scrapbooking Temaer: Heritage Billeder

Hvis du arbejder på en arv scrapbog tema, vil du sandsynligvis køre på tværs nogle gamle sort-hvide fotos, der er blevet monteret på fotografens kort. Hvis kortet er lys og i rimelig stand, montere det hele ind i din scrapbog album ved hjælp af selvklæbende foto hjørner. Hvis kortet er tyk eller beskadiget så er det nok klogt at have en kopi lavet til dit album, og at indgive originalen på et sikkert sted. Forsøg aldrig at fjerne foto fra bagsiden, da dette kan resultere i skader på fotoet eller opbakning kortet.