Scrapbog: Scrapbog Teknikker Tips

Du har været Inked!

Rentegning er en scapbooking teknik, der byder på masser af sorten. Der er ingen bestemt måde at blæk dine sider eller billeder. Du kan ikke bruge så lidt eller så meget blæk som du ønsker til dit projekt. Kreativiteten er op gør du. Ink så meget som ønsket.

Du skal bruge:

· Scrapbooking papir (karton, B & T papir, pergament, etc.)

· Sponge (tør og ren)

· Ink pads (dit valg af farver)

· Andre scrapbog leverancer af dit valg, såsom frimærker, scrapbooking glansbilleder, klistermærker, scrapbooking skabeloner mv

Først skåret ud ønskede bunde og papirer.

Derefter ising papiret på InkPad dreje den i forskellige retninger. Du vil have udtværet farve på papiret. Du kan bruge en svamp til at udfylde farven i ujævne områder, hvis du ønsker. Den nemmeste vej er at gnide kanterne af papiret mod din stempelpude, vil det gøre en kant rundt om billedet eller hele din side.

Rentegning bruges til at tilføje dybde til dine sider. Det giver også en "antik" eller "forvitret" look. Det øger dit papir og tilføjer farve til det overordnede layout.

Tip:

Du ønsker at sikre, at du let ising papiret på puden og ikke trykker for hårdt, eller du kan få en stor, mørk blæk plet i et isoleret område.

Let børste blækket tværs hjørner og kanter papir. Du kan også bruge en ujævnhederne børste til en anden type "farvende effekt".

Denne teknik fungerer bedst med ikke-blanke papirer.

Du kan blødt blæk omkring dine foto måtter til at give dem tekstur og gøre dem skiller sig ud bag dit fotografi.

Inking dine sider eller kort kreationer kan tilføje et unikt twist til din scrapbog kreationer. I stedet for at farve dine billeder ising dem i en lille blæk til skygge og din udført.

Ribbon Accordion album

Harmonika albums bundet sammen med bånd er nemme at lave ved at følge nogle få enkle trin. De mini-albums holdes sammen af ​​farverige bånd og siderne foldes sammen som en harmonika.

Start med at skære 4 x 8 striber af karton og omhyggeligt score dem i halve (men ikke skære dem hele vejen igennem), og derefter placere dem side om side 3/8 "fra hinanden. Læg to bånd, der måler 19 ½ "på tværs af strimlerne, et stykke 3/8" fra toppen og andre 3/8 "fra bunden. Nu tape den ene ende af hver bånd og sikre at dit arbejdsområde. Brug flydende glas til at fastgøre båndet til din karton og lad det tørre grundigt. Påfør stærk lim til toppen af ​​hver karton strimmel, folde scoret sektion og overholde den til bunden af ​​karton. Endelig trimme bånd og tilføje billeder og journal.
Du kan pynte din mini harmonika bånd albums med mønstrede papirer og andre dekorationer. Disse gør fabelagtig gaver til lærere, forældre, bedsteforældre, mødre-til-være, etc.

Scrapbooking teknikker: Mosaic Grænser

Mosaik grænser er en stor scrapbog teknik, ikke kun for at tilføje interesse for en side, men som en måde at bruge op papirlapper. Skær dine scraps i lige størrelse firkanter. En fjerdedel af en tomme pladser er en god størrelse. Jeg skar mine i tomme firkanter ved hjælp af en trimmer og skær hver i kvarte med en saks. Sortere kvadrater efter farve og butik i zip-lock poser. Ved placering firkanter på siden, er der et par scrapbooking teknikker til at huske på. Montere dem på kontrasterende karton for at give virkningen af ​​mørtel. For vedhæftning, kan du bruge en kontinuerlig stykke foto tape (hvis firkanterne er tæt på hinanden). Ellers et stykke tape runner på bagsiden af ​​hver firkant fungerer godt. En billig scrapbog teknik til at forbedre en side er at skabe en ramme for et foto, grænser op til siden eller følge en linje på tværs af en dobbelt opslag til at forbinde de to sammen.

Accenting scrapbogssider med hængsler

Når du tænker på hængsler kan du sikkert komme med flere anvendelsesmuligheder for dem i dit hjem, men scrapbog kommer til at tænke på? Hængsler er blevet populære dekorationer til scrapbog sider. Disse unikke metal dekorationer kan hjælpe henlede opmærksomheden på din omdrejningspunkt, eller de kan bruges til at skjule et foto eller hemmelig besked på dit layout.

Ved hjælp af hængsler til en dekoration side er nemt. Først afgøre, hvor du vil placere din hængsel og huller med en blyant, så du kan stille det op jævnt. Derefter bruger en piercing værktøj eller lille hulning, gennembore dine huller. Nu indstille din hængsel på plads og bruge metal brads til at anbringe det til din side. Hængsler kan bruges til at skabe bevægelige måtter og dele, eller de kan tjene som strengt en accent til din side.

Udskrivning af transparenter

Fortrykte transparenter kan købes på scrapbog levering butikker og trykkerier. Du kan også udskrive på dine egne transparenter. Du kan udskrive journalisering, eller billeder, eller oprette dine egne designs.

Der er nogle vigtige ting at vide, før du forsøger dette, selv om.

Sørg for at du har den rigtige form for gennemsigtighed for den printer, du bruger. Da der findes forskellige typer af transparenter, hvis du bruger en inkjet printer, skal du sørge for du har transparenter foretaget for en inkjet.

Hvis der er en "rå" side til den gennemsigtighed, som er den side, du vil udskrive på, fordi det vil holde sig bedre. Du kan udskrive baglæns på den ru side. På denne måde kan du få den glatte side op og give ekstra beskyttelse af blækket på gennemsigtighed.

Hvis du vil tilføje appel til din åbenhed, drys embossing pulver på den, mens din blæk er stadig "våd" og varme prægning dit bogstaver. Vær omhyggelig med at holde din varme værktøj lidt længere væk, så det ikke rynke på smelte dit gennemsigtighed.

Der er mange muligheder for at bruge transparenter til scrapbooking. En professionel leder gennemsigtighed vil tilføje et unikt twist til din scrapbog sidelayout, så udskrive omhyggeligt.

Scrapbooking Teknik: Photos for baggrunde

Nye scrapbog teknikker til at holde dine sider unik og frisk kan være svært at finde. Hvis du har taget et særligt godt naturskønne skud, det har blæst op og bruge det som en side baggrund. Du kan have forstørres billedet som det er, eller du kan have det billede skyllet ud, så det svinder i baggrunden. Mat andre billeder eller en mindre udgave af det samme foto over toppen.

Scrapbooking teknikker: Pocket Sider

Memorabilia er en vigtig del af enhver scrapbog, men nogle gange du har for meget at passe pænt på en side. Brug af lomme-sider er en stor scrapbog teknik til lagring bulkier memorabilia, såsom brochurer, pjecer og papir udklip. Pocket Sider kan købes færdiglavet, eller du kan gøre dem op selv. Du skal blot tape siderne og nedre kant af et stykke karton direkte på siden. Pocket sider kan være dekoreret til at matche temaet for memorabilia.

Scrapbooking Skabeloner

Scrapbooking skabeloner kan bruges til mange opgaver. Der findes flere typer af skabeloner til rådighed. Skabeloner kan bruges til bogstaver, tags, konvolutter; scrapbooking udstansede design mv

Her er nogle forskellige typer af skabeloner, du kan bruge til din scrapbog sider:

Skrift Skabeloner. Disse skabeloner kan hjælpe med at skabe mange forskellige bogstaver designs og skrifttyper. Du kan spore bogstaverne på din side "header" eller skæres ud hvert bogstav for sig at placere i det ønskede område af din side.

Konvolut Skabeloner. Disse skabeloner kan hjælpe dig med at skabe mange forskellige størrelser af kuverter. Du kan bruge små kuverter til dekoration på dine scrapbog sider. Du kan oprette brugerdefinerede kuverter til at passe forskellige størrelser af kort, du foretager fra din scrapbog forsyninger. Konvolutter kan anvendes til mange ting. Konvolut skabeloner kommer i forskellige størrelser.

Die Cut skabeloner. Denne type skabelon er normalt et billede eller et billede af en slags. Nogle populære skabeloner omfatter, blomster, hjerter, former og mange typer af silhuetter. Udstanset skabeloner bruges til at tilføje tegn til dine scrapbog sider. Disse template anvendes også til papir piercing og andre teknikker.

Skabeloner kan hjælpe dig med at gøre perfekte design til din scrapbog layouts.

Scrapbooking Ultralyd Billeder

Hvis dine ultralyd billeder ikke blev trykt på syrefrit, memory-safe papir, end du kan bevare dem med et arkiv spray, der er tilgængelig på de fleste scrapbog forsynings- og håndværk butikker.

Når du bruger ultralyd billeder i din scrapbog er det vigtigt at være forsigtig, du ikke beskære dem for meget og bruger hukommelse-safe papir, så de ikke kan forringes eller gul i din bog.

Nye Scrapbog Teknikker: Mærkning Times Page

Når dokumentere æra af dine billeder, er der flere scrapbooking teknikker, der kan bruges ud over fotos. Det kan være sjovt at dokumentere interessante fakta, såsom priser, indkomster, modeluner, populære film, sange, nyheder, sport overskrifter og dine yndlings ting. Billet stubbe, box låg og etiketter, kvitteringer og regninger kan også monteres på denne type side.

Funky Fibre

Fiber tråde er helt de vrede blandt ivrig ophuggere. De kan bruges til accent maj aspekter af sidelayout. Du kan strengen dem gennem øjer, binde dem i knuder eller buer, pak dem omkring dine stemplede billeder eller udstansninger, bruge dem som tag græsklippere mv

Dying dem med dine re-inkers kan også tilpasse fibre, så de vil matche dine farvekombinationer. Sæt på nogle latex handsker, så du ikke farve fingrene og slippe nogle re-Inker (i en koordinerende farve) i et håndværk krukke. Placer fiber streng ned i glasset, og tryk ned, indtil den er fuldt mættet i blækket. Så, lad det sidde i et eller to minutter, afhængigt af hvor mørkt du vil have farven (mørkere farver tage længere). Fjern fiber streng fra krukken og pres overskydende blæk. Skyl den i koldt vand og lad det tørre helt.

Du kan oprette funky farver og mønstre med dine blæk. Prøv at oprette en uafgjort farvet effekt ved at binde løse knuder i fiberen, før du farver det. Du kan også bruge forskellige farver eller bare farve dele af din fiber tråde. Der er mange forskellige ting du kan gøre med farve og dine fibre. Lad din fantasi løs og se, hvad du kommer op med, er du sikker på at gøre nogle "funky fibre", der vil accent din layouts smukt.

Tip: Hvis du er i en fart, kan du varme dine farvede fibre i mikrobølgeovnen til at fremskynde tørreprocessen.

Skumstruktur Teknik

Skab unikke teksturer til din scrapbog sider ved hjælp pakning skum. Skum teksturering er en enkel måde at lave en særskilt baggrund design til din side layout. Ved at bruge din fantasi, blæk og almindeligt stykke skum kan du oprette tiltalende mønstre med dette skum tekstur teknik.

Fold stykke skum (tynd pakning skum) i en 3 x 3 kvadrat. Tryk derefter på skummet fast i din InkPad før blækket er synlig. Nu skal du trykke på skummet på din karton i en rullende bevægelse, der starter med din pegefinger og rullende din hånd hen over papiret ender med din pinky finger. Gør dette, indtil den ønskede konsistens er opnået. Du kan skum tekstur med kun én farve eller mange. Brug din egen kreativitet og "slippes løs" for et originalt design.

De skumstykker kan genbruges og kan rengøres med en blæk renere eller mild sæbe. Bare tillade skummet at tørre og det kan anvendes igen på et andet projekt.

Farve for metal tilbehør

Brug blæk for at tilføje iøjnefaldende farve kan tilpasse metal tilbehør. Match dit tilbehør på dine frimærker og karton med "rentegning" dem med matchende farver. Bland den ønskede farve blæk med flydende glas (som kan være køb fra de fleste scrapbog levering butikker) og skabe fed, levende farver til din metal dekorationer.

Pres en generøs mængde af flydende glas på et stykke skrot karton og tilsæt en dråbe (eller to for mørkere farver), i re-Inker. Rør det med en pensel og anvende blandingen til dit tilbehør ved hjælp af børste eller hvirvlende elementet i opløsningen. Lad dem tørre i flere timer, og derefter tilføje dem til din side layout.

Tilpas dit tilbehør på forhånd for hurtig side montage. Du kan gøre dine farver mørk eller bleg som du ønsker. Denne teknik gør det muligt at foretage one-of-a -kind sider for din hukommelse bøger.

Tissue Inking Stamp Teknik

Facial væv kan være en fantastisk værktøj til scrapbog entusiaster. Denne enkle husstand element kan hjælpe med at give din stemplet billeder tekstur og farve. Påfør blæk til din stempel og før stempling dit billede på papiret tilføje ekstra blæk til stempel ved at duppe et stykke ansigtsservietter på en koordinerende farve blæk og derefter på frimærket. Derefter kan du gentage processen med en tredje farve for at skabe en flerfarvet billede.

Vævet rentegning teknik virker fantastisk til accenting scrapbog layouts, kort, mini-album, etc.

Scrapbooking teknikker: At vælge farven på din Montering Papers

Når der fastsættes en side, kan måtten farve til dit billede har en stor indflydelse. En scrapbog måtter teknik er at vælge en farve i billedet selv. Bagsiden papir vil så trække øjet til den matchende farve i billedet. Hvis du ønsker at trække øjet til et ansigt derefter vælge opbakning papir til at matche hudfarve eller øjenfarve. En anden god scrapbog teknik er at anvende en dobbelt mount. Dobbelt montering ved hjælp af en hudfarve baseret papir direkte bag billedet og derefter en farve, der passer til din indretning eller et layout vil fungere godt også.

Papir Piercing med presformede Images

Paper piercing bliver næsten en nødvendig forudsætning for Scrap sider. Denne type kunst tilføjer en illusion af dybde og dimension til sidelayout. Det hjælper henlede opmærksomheden på et bestemt element på dine kort eller sider.
Frimærker kan bruges til papir piercing at skabe den dimension, du søger til din scrapbog sider. Du kan gøre dine billeder ser ud til at "poppe ud" ved at placere en identisk stemplet billede oven på hinanden. Til at begynde stemple dit billede to gange én gang på dit kort eller layout og en anden gang på et stykke karton. Skær forsigtigt ud stemplet billede på separat stykke karton og placere den på toppen af ​​det oprindelige billede. Denne type lagdeling tilføjer bredde og appel til dit arbejde.

Du kan lime billedet direkte på papiret (dette kaldes lagdeling) eller bruge 3-D skum firkanter eller pop prikker til at gøre en hævet billede. For eksempel, hvis du bruger en bamse billede, du kan skære ud ekstra ører, næse, arme og ben for at gøre billedet "skiller sig ud" på dit layout.

Scrapbooking teknikker: DIY baggrunde

Keder sig med baggrundsdokumenter du har, og ønsker at tilføje nogle personlighed? Prøv nogle af disse scrapbog teknikker. Let svamp papiret med syrefri, arkivers blæk til en blød effekt. Too tamme? Prøv at rive syrefrit papir i jungle print pletter. - Sort på guld til Leopard hud, brun på kamel til Giraffe hud, eller skære sort på hvidt uregelmæssige striber for Zebra hud og sort på guld til tigerskind striber.

Scrapbog mattere teknikker: Silhouette beskæring.

Det kan være svært at komme med kreative nye scrapbog teknikker til at holde dine sider livlig og unik. Prøv at bruge silhuet beskæring. For at give en silhuet foto "pift", må du ikke skære lige til kanten af ​​emnet. Lad omkring 1-2 millimeter af baggrunden omkring emnet. Afhængigt af baggrundsfarven dette vil give det indtryk, at motivet er monteret.

Scrapbog mattere Teknikker: Beskæring Ingen nej'er

Der er flere scrapbog teknikker og regler for at huske på, når beskæring dine fotos. Aldrig beskære ud af noget, der identificerer den æra. Denne bil eller legetøj i baggrunden vil gøre et billede mere interessant i de kommende år. Må ikke beskære gamle eller vigtige fotos. Beskæring er irreversibel. Har kopier gjort og beskære dem i stedet. Aldrig beskære Polaroids som kemikalierne vil agterliget, og kan forårsage hud- og øjenirritation. En scrapbog måtter teknik er at beskære en kopi af fotoet, eller brug en ramme rundt om Polaroid på din side.

Scrapbooking teknikker: Tracing skabeloner

Brug denne scrapbooking teknik, når du vil undgå at slette blyantstreger. Når du bruger en skabelon på foto montering papiret, vende skabelonen over, før sporing omkring det. På den måde vil der ikke være behov for at slette eventuelle blyantstreger ikke fjernes, mens beskæring.

Opret en 3-D Illusion Med Color

Et par enkle farvelægning værktøjer kan forvandle en enkelt stemplet billede i en smuk kunstværk i 3-D. Du kan forvandle dit billede dramatisk hjælp inkpads, farveblyanter, markører og en ujævnhederne børste.

Første frimærke dit billede på karton. Derefter bruger farveblyanter i en nuance lysere og en nuance mørkere end skyggen af ​​din blæk, farve billedet ved at gå over kanterne med en skrible-lignende effekt. Nu forsigtigt spore billedet med en fin spids sort scrapbog pen eller markør for at gøre billedet skiller sig ud. Ved hjælp af en ujævnhederne børste, ujævnhederne omkring kanterne af billedet i en koordinerende farve blæk (klappe ujævnhederne børste på din stempelpude, indtil du får den ønskede mængde blæk).

Oprettelse dimension til din side layouts er meget tiltalende og 3-D billeder ser godt ud i din hukommelse bøger.

Scrapbooking teknikker: Turning Saks Upside Down

Nye scrapbog teknikker kan være svært at finde for forskellige udseender. Prøv at spejlvende dine dekorative saks og regler. Klip et negativt mønster for at opnå et andet udseende til dine sider.

Ved hjælp af en ujævnhederne Børste til baggrundseffekter

En ujævnhederne børste er en grov børste bruges til at tilføje tekstur og farve til kanterne og baggrund illustrationen. Ujævnhederne pensler kan bruges med inkpads eller re-inkers til accent scrapbog layouts. Sæt nogle blæk i et håndværk krukke og forsigtigt dyppe din ujævnhederne pensel i blæk og røre det på dine sider i en hvirvlende bevægelse. Du kan "pop" penslen på papiret i korte strøg til en anderledes baggrund effekt. Også holder børsterne tilsammen vil give dig strammere mørkere punktering. Punktering kan gøres med en farve eller flere farver, afhængigt af baggrunden effekt, du forsøger at opnå. Du kan købe ujævnhederne pensler på scrapbog levering eller håndværk butikker.

Scrapbog mattere Teknikker: Montering Foto Corners

Har du problemer med at få billeder og memorabilia på lige, når du bruger foto hjørner? Her er en scrapbog teknik til at gøre arbejdet lettere. Ved hjælp af en blyant, let trække på din side, hvor du vil have billedet til at gå. Placer foto mounts i modsatte hjørner på elementet, og læg den på siden, ved hjælp af blyant vejledning. Så gælder foto mounts til de to eksisterende hjørner. Glem ikke - hvis du bruger slikke og stick hjørner, brug en svamp ikke dit spyt. Spyt er surt.

Scrapbog teknikker: Beskæring Quickies

Et af de vigtigste scrapbooking teknikker til at huske er beskæring dine fotos. Når beskæring fotos, viser kun de vigtigste dele af billedet. Det gør siden mere interessant og giver plads til at placere flere billeder og journalisering. Der er flere forskellige scrapbog teknikker, du kan bruge til beskæring fotos. Du kan bruge scrapbog skabeloner, kan du prøve silhuetter, dvs skære omkring hovedmotivet eller bumpe en del af billedet ud over den "ramme". Fødder, hænder, hatte, balloner, er ideelle - du er kun begrænset af din fantasi.

Scrapbog mattere Teknikker: Brug Dekorative Saks

Der er flere forskellige scrapbog teknikker, du kan bruge til at tilføje interesse for dit foto måtter. En måde er at bruge dekorative saks. Når dobbelt eller tredobbelt måtter med dekorative kanter, start ved at skære den mindste måtten først. Overhold den mindre lag på den næste større før de næste nedskæringer. Dette gør det lettere at jævnt skære den anden måtten.

Scrapbooking teknikker: Brug Diecuts

Diecuts er maskine skåret papir former og er en stor scrapbog teknik til at tilføje interesse for dine sider. De kommer i mange stilarter, farver, tykkelser og mange er selvklæbende. Du kan bruge scrapbog diecuts at indramme fotos, journal om, og / eller styrke temaet på siden. En anden scrapbog teknik er til at peppe de diecuts. Shade dem ved hjælp af kridt eller kuglepenne og blyanter. Hvis kanterne er ujævne, når du trykker en diecut bare køre tommelfingeren søm rundt i kanten. Smid ikke surround. Du kan bruge det som en stencil til at gøre flere diecuts, mat et foto eller bare slå nogle figurer. Jeg kan godt lide at holde nogle grundlæggende former blandt mine forsyninger at udfylde huller, hvis jeg har brug for dem. Grundformer, der kan passe flere temaer omfatter kamera, blomst, sommerfugl, sol eller stjerne diecuts.

Scrapbog mattere teknikker: silhuetter

En af mine foretrukne scrapbooking teknikker silhuetter. Mens der er undtagelser til enhver regel, dette er en jeg anbefaler normalt croppers følge. Medmindre du laver en sekventering af begivenheder, hvor fotografen er flyttet tættere som hvert skud blev taget, silhuetter ser bedst på en side, hvis de er af emner taget fra den samme afstand. Silhuetter af close-up af et hoved og placere den ved siden af ​​en silhuet fuld længde krop vil, ni gange ud af ti, se mærkeligt.

Hvordan man kan rette Delvist Stemplet Images

Frimærker er et populært værktøj til scrapbooking side kreationer og layout. Der er så mange stempling designs og de giver masser af alsidighed til dine sider. Før du begynder at stemple dine sider at sikre dine inkpads er våde og fuld af blæk.

Desværre, uanset hvor forsigtig du er, kan du løbe ind i nogle mindre problemer, mens stempling dine scrapbog sider. Et problem stampers snuble på er delvist stemplede billeder.

Her er nogle løsninger til at rette dine stempling problemer.

· Start med at re-inking stempel. Hold derefter layoutet på en lyskasse eller solrigt vindue og linje sværtet stempel op med den delvist stemplet billede. Nu kan du igen stempel.

· Brug en gel pen til at udfylde de manglende områder af dit billede. Udfyld og skitsere tilfældige dele af billedet for at gøre det blandes sammen.

· Re-stemple billede på en koordinerende stykke papir og sted over det oprindelige billede.

Disse ideer er blot et par løsninger på fastsættelse din stempling brølere. Du kan købe frimærkerne på scrapbooking levering butikker og andre detailforretninger.

Scrapbog mattere teknikker: Brug Corners til HOLD Memorabilia

Holde memorabilia er vigtig, og en unik scrapbog teknik til at montere dem på dine sider er brugen af ​​dekorative foto hjørner. Brug store gennemsigtige foto montering hjørner for at holde en lille mønt, knap, guldklump eller medaljon på dit album siden. De memorabilia vil blive beskyttet og let set.

Scrapbooking Techniques - Wax Blyant på en side

Hver scrapbooker med en voks blyant vil en dag har ulykke for at få det på baggrund af deres side. Gå ikke i panik, er der et par scrapbog teknikker, du kan prøve at reparere skaden. At ramme den med et viskelæder først op vil kun sprede skaden. Forsigtigt duppe mærket med et væv eller forsigtigt ridse nogen klatter væk med fingeren, derefter gnide med en blød hvid viskelæder. (Sørg for at rense viskelæder når du er færdig). Hvis det ikke lykkes at fjerne alle de blå fra din side, kan du altid sætte et klistermærke, journalisering boks eller foto mat over mærket.

Scrapbooking teknikker - Brug Snørehuller

Snørehuller er små metal cirkler som ting kan snøret gennem (såsom et par sko). Som scrapbooking teknik, der øjer bruges til at "nitte" komponenter på en side, såsom karton. Snørehuller bør kun anvendes i en scrapbog, der har gode side beskyttere. Vælg snørehuller, der ikke vil ruste og om muligt placere dem, så de vil ikke over for en foto på den modsatte side. Med enhver metalkomponenter, vægt, rust og skarphed (skarpe metalkanter vil ridse fotos og stikke huller i karton) bør overvejes. Denne scrapbog teknik kan være en unik måde at tilføje tekstur til dine sider.

Scrapbog mattere teknikker: Beskæring af effekter

Beskæring af effekter er en stor scrapbog teknik til at tilføje karakter og personlighed til en side. Men prøv ikke at gå overbord. Det er let at blive offer for ønsker af scrapper høje og prøve nye og spændende effekter på hver side. Husk, at du ønsker at få dine billeder ind i en sikker album med journalisering - ikke venter i kasser i årevis, mens du skære papir i indviklede former for evigt enkelt skud! For en hurtig og nem foto beskæring effekt, så prøv med en dekorativ foto hjørne

Scrapbooking teknikker: tilsluttede Punch outs

Find at stikke de små slag på papiret er lidt irriterende? Prøv denne scrapbog teknik. Læg en stribe foto tape på papiret (lad tapen opbakning på), før du punch ud formerne. Fjern belægningen og overholde de figurer til din side. Hvis båndet gør slag svært at skubbe ud, kan du bruge en lille blok af træ til at øge trykket, eller en magt punch.