Scrapbog: Scrapbog Journaling Tips

Dekorative Journaling som Border

Hver scrapbog side skal have journal for at identificere, hvad der foregår på billederne. Hvis du er træt af den standard tidsskrift boksen, kan du prøve at skrive rundt i kanten af ​​et enkelt fotografi eller hele siden. Du kan bruge journalisering som en måde at indramme en gruppe af fotografier. Andre journalisering idéer omfatter gentage et vers eller et digt omkring en grænse langs en bølget linie. De gør fremragende scrapbog journalisering software, der kan hjælpe med denne proces.

Special Scrapbog Journaling: Hvide Hus Hilsen

Leder du efter en kreativ journal idé? Du kan skrive til Det Hvide Hus for at anmode om en særlig hilsen fra formanden for: fødslen af ​​et barn, man fejrer en 80th eller ældre fødselsdag, eller 50-års bryllupsdag. Adressen er: Hvide Hus Greetings Office Room 39, 1600 Pennsylvania Ave, Washington, DC 20500

Hvis du ønsker at bevare den oprindelige, skal du blot lave en kopi at scrapbog med og gemme originalen i en scrapbog memorabilia lomme.

Journaler din scrapbog sider

Journaling er en vigtig del af din scrapbog sidelayout. Uanset om du er ved at oprette en baby scrapbog, et bryllup scrapbog eller en skole hukommelse bog, er det vigtigt at registrere datoer, aktiviteter og milepæle. Du bør tidsskrift på næsten hver side med en forklaring på de fotografier. Hvis du ikke har oplysninger om dine billeder og sidelayout så skal du måske glemmer en vigtig begivenhed, og andre vil ikke være i stand til fuldt ud at nyde dine fotos.

Den rigtige måde at tidsskriftet er at svare Hvem? Hvad ?, Hvornår ?, Hvor? Og hvorfor? Forudsat et svar på disse almindelige spørgsmål er nøglen til fremtidig brug. Fortæl en historie om dine fotos; forsøge at genopleve hukommelsen i din skriftligt. Alle disse forslag vil gøre dine minder levende og ved journalisering dine sider vil du være i stand til at huske dine minder, hver gang du kigger i din scrapbog.

Journaler på en Die Cut

For at fremhæve din scrapbog journal gøre det på en die-cut scrapbog ramme eller udstanses ramme. Hvis du journaler over den første gang din datter medvirkede i en skole spille, journal på en die-cut af en stjerne; Hvis din søn ønsker at være en brandmand, når han vokser op, journal det på en brandbil die cut.

Scrapbog Journaling Idéer: Resumé af årets begivenheder

Lad den første venstre side eller den sidste højre side af dit årlige familie album blank indtil udgangen af ​​året. Du kan derefter bruge den til at skrive et resumé af årets begivenheder. Jeg bruger min julegave nyhedsbrev for størstedelen af ​​min journal. Tilføj i en lokal eller verdens nyheder begivenhed, som du mener kan være relevante. Dette er en fantastisk måde at inkludere din familie. Lad hvert medlem skrive en del af journal siden for deres egne særlige minder.

Art Journaling: Postkort Fun

Ønsker du at tilføje interesse for scrapbog journal? Pick up postkort af naturskønne synspunkter eller berømte vartegn på din rejse, skrive noget på bagsiden til højre (over en dejlig kop kaffe eller på tour bus) og send det til dig selv. Dette vil få store skud i dit album, som du måske ikke være i stand til at fange med kameraet, plus på stedet journalisering, et stempel og stempel. Monter hjælp scrapbog foto montering hjørner, så du kan læse ryggen.

Scrapbog journalisering: Brug Autografer

Hvis du planlægger at optage underskrifter ind i din scrapbog journal, er det en god idé at have folk tilmelder på et separat stykke karton. Kontroller, at de underskriver en pigma pen. Denne form for kunst journalisering kan anvendes i en række forskellige måder. Klip grænser om undertegnelse og mat det som et fotografi, som en anden måde at pynte din side. Dette er en fantastisk måde at scrapbog cast af en skole spille eller sportshold.