Scrapbog: Die Cut Scrapbooking Tips

Die Cut Machines: Hvilken er den rigtige for dig?

Der er flere scrapbog stansning maskiner på markedet, som du kan bruge hjemme. De varierer i pris fra $ 70 til $ 500. Forskellige typer udstansede maskiner har forskellige funktioner. For at vælge en maskine, der passer til dine behov, du bliver nødt til at kende de funktioner, som maskinerne. Nogle af de mest populære scrapbog die skæremaskiner anvendes af ivrig scrappers er:

Sizzix
Den Sizzix udstansning systemet let skærer en række forskellige materialer som papir, gummi og tekstiler ved anvendelse af Sizzix originaler glansbilleder. Den Sizzix Maskinen har et håndtag du trykker ned for at klippe dit scrapbooking udstansede figurer og bogstaver. Denne dør skæremaskine er en stor starter maskine til begyndelsen ophuggere.

Xyron
Dette edb personlige skæresystem er en revolutionerende dør skæremaskine, der kan skære næsten enhver form, du kan indlæse på din pc. Det er transportabel og nem at bruge. Den Xyron skærer figurer, skrifttyper og billeder i 3 størrelser.

Xyron Wishblade
Den Wishblade, en opgradering af det originale Xyron personlige skæresystem, er et edb udstanset maskine, kroge til din personlige hjemmecomputer og bruger computersoftware til elektronisk skabe forskellige scrapbog glansbilleder. Den Wishblade vil skære enhver skrifttype, du kan finde på din computer. Selv om denne scrapbog dør skæremaskine koster ca $ 450, de fleste die cut entusiaster sige, det er værd at investeringen.

Cricut

Cricut udstansning maskine er en elektrisk maskine, der anvender patroner til glansbillederne og kræver ikke en computer. Patronerne passer mellem to puder og glansbillederne skæres ud ren og let. Der er en række af kassetter til rådighed, og de fleste scrappers enige dette er en alsidig, bærbar maskine.

Cuttlebug

Den Cuttlebug er en af ​​de nyeste udstansning maskiner. Denne lille scrapbog die cutter nemt griber til din overflade, så du kan skære dine dies med lethed. Det vil også præge dine dies med et klik på en kontakt. Den Cuttlebug er kompatibel med patroner fra de fleste af de store brand scrapbog die fræsere på markedet. Du kan nemt tage Cuttlebug glansbilledet maskine overalt uden bulk. Den Cuttlebug vil skære papir, spånplader, tyndt metal, mesh og mere. Denne scrapbog die cutter har tjent "rave" anmeldelser fra scrappers overalt.

Personlige klippesystemer er en fantastisk tilføjelse til din scrapbog forsyninger. Når du beslutter, hvad systemet er bedst til dine scrapbog behov, vil du være i stand til at skabe mange yndig glansbilleder til scrapbooking.

Tilføj Dimension med glansbilleder

Du kan bruge forskellige glansbilleder på din scrapbog layouts at tilføje dimension til dine sider. Brug glansbilleder til shadowing; disse fungerer særlig godt med bogstaver. Du kan bruge en farve papir til brevet og en anden accent farve i baggrunden for at skabe en skygge. Du kan lag forskellige dele af udstansningen billedet, såsom blomster. Midten af ​​blomsten kan være et separat stykke fra den vigtigste del af blomsten. Et andet forslag er at have en person med tøj lag oven på kroppen.

Udsmykning og farve dit glansbilleder kan tilføje appel, også. Brug markører, kridt og glitter vil tilføje nogle pizzazz til dine udstansede figurer. Du kan ændre udseendet af glansbilleder blot ved at tilføje noget nyt.

Der er så mange variationer for glansbilleder. Bare bruge din fantasi og mulighederne er uendelige.

Avispapir Die Cuts

Hvis du er på udkig efter en unik type udstanset at pynte din scrapbog layouts derefter avispapir glansbilleder kunne være svaret. Selvom aviser og magasiner ikke er trykt på syrefrit papir og kan ikke anbefales til scrapbog sider, kan du bruge avispapir ord og sjældne fed-face skrifttyper. Bare kopiere ord og sætninger, du vil bruge på en syrefrit papir og derefter pryde din scrapbog kreationer. At finde nye glansbilleder til scrapbooking layouts gør dine sider endnu mere tiltalende.