Scooby Doo fødselsdagskage

Scooby Doo fødselsdagskage
Hele familien vil nyde en Scooby Doo kage!

Børn er ikke de eneste mennesker, der vil nyde en Scooby Doo fødselsdagskage. Der er mange voksne fans af mysteriet tegneserie og undertegnelsen taler Great Dane. Hvis du gerne vil lave sådan en kage, har du et par options.Either bruge en Scooby Doo kage pan, prikken over i'et til at ligne det tegn eller du kan oprette et design helt fra bunden. Det er også muligt at gå den super nem måde og bare lave en rund eller firkantet kage og sætte plastik Scooby Doo tegn på toppen af ​​det.

Brug af Scooby Doo kage pander

Når du køber en Scooby Doo kage pan, det kommer som regel med et papir insert med kage udsmykning instruktioner, der vil vise dig nøjagtigt, hvordan man is det. Det er nemmere at gøre detaljerne i Scooby krop og ansigt, hvis du bruger en sprøjtepose i stedet for bare en kniv. Han har en temmelig indviklet krave og tag, og du ikke ønsker at glemme sine pletter.

Mange forhandlere sælger Scooby Doo pander. Hvis du ikke kan finde en på din lokale fest levering eller kage levering butik, prøv Wilton. Du kan også være i stand til at finde en på eBay eller en anden Internet auktion site.

Gør dit eget Scooby Doo fødselsdagskage

Hvis du beslutter dig for at gøre din kage ved hjælp af en brugerdefineret design i stedet for at bruge en nyhed gryde, er det sandsynligvis nemmere at gøre Mystery Machine, som er det VW bus, at Scooby Doo besætningen bruger, end en tredimensionel udgave af Scooby Doo krop. Det kan være mere sjovt også, da du kan optage hele banden fra tegnefilmen og bruge en masse lyse og festlige farver. Det giver dig også en flad overflade for at bruge til at skrive din fødselsdagshilsen. Hvis du har brug for en henvisning til enhver tid, så tjek dette billede.

 1. Bages seks 9 af 13 tommer ark kager, enhver smag, og lad dem afkøle.
 2. Is toppe for fem af de kager, ikke at bekymre sig om siderne på dette punkt.
 3. Stack kager oven på hinanden, og sørg for ikke-iced kage er på toppen af ​​stakken.
 4. Ser man på din kage med en af ​​de længste sider mod dig, skære starter omkring 2 inches fra venstre side og lystfiskeri til venstre. Stop, når du er halvvejs ned kagen. Dette vil give dig en udskæring til forruden. Kassér kagen du afskåret.
 5. På den modsatte side af kagen, skære en blød kurve, med den bredeste del falder i midten af ​​kagen. Dette danner bagsiden af ​​van.
 6. Dæk hele kagen med turkis glasur. Wilton buttercream fungerer meget.
 7. Ved hjælp af farvet fondant, skabe de grønne Squiggles, blomster og bogstaver.
 8. Skær et rektangel og to trapezoider ud af hvid fondant bruge til forruden og sideruderne.
 9. Brug enhver form for chokolade cookies for hjulene.
 10. Indkøb plast Scooby Doo tegn af passende størrelse på din lokale legetøjsbutik. Læg dem foran Mystery Machine eller tryk dem ind i kagen, så de synes at være skæve ud af vinduerne.
 11. Skriv din fødselsdag besked på toppen af ​​bussen.

Dette er kun en idé til hvordan man laver en Scooby Doo fødselsdagskage. Du er velkommen til at bruge det som udgangspunkt for din egen unikke skabelse. Husk, at hvis du planlægger at sælge denne kage kommercielt, kan du nødt til at købe en karakter licens til at gøre det lovligt.