Schwarzwald Wedding Cupcakes

Schwarzwald Wedding Cupcakes


Sort skov bryllup cupcakes er en virkelig velsmagende, smukke og elegante dessert mulighed. Den søde parring af friske kirsebær og bittersød chokolade sandsynligvis være en favorit af gæster og bryllup partimedlemmer ens, og Schwarzwald kage tendens til at være langt fugtigere end andre sorter, som kan tørre ud og mister smag, når forberedt på forhånd. Plus, med enkelt-tjene bekvemmelighed cupcakes, er der ingen grund til at have ekstra sølvtøj eller en ledsager på hånden til at skære og plade hver stykke kage; Gæster kan simpelthen henvende sig til dessert bordet og tage cupcakes for sig selv. Endnu bonus er, at bryllup cupcakes er næsten altid billigere end en fuld størrelse differentieret kage, som kan gå til hundredvis eller endda tusindvis af dollars.

Schwarzwald Cupcakes for din særlige dag

Schwarzwald bryllup cupcakes kan være en del af en skærm, der ser endnu bedre end en traditionel differentieret kage opsætning. Før man slår sig på et layout, gennemse billeder af bryllup cupcake ordninger for at få en idé om, hvad du bedst kan lide.

Cake Choices

Traditionelle Schwarzwald kage lagkager er almindelig chokolade, men det er muligt at indarbejde en række variationer til at sætte et twist på den sædvanlige opskrift.

  • Bland friske kirsebær stykker i dejen for at gøre det fugtigere og intensivere cupcakes 'Cherry smag.
  • Brug en djævelens mad kage eller dobbelt-chokoladekage opskrift i stedet for almindelig chokolade at fremhæve de kakao noter og den bittersøde smag toner.
  • Prøv en mokka dej for at tilføje et strejf af kaffe smag. Brug forberedt lunken kaffe i dejen af ​​en almindelig eller mørk chokolade kage vil også øge chokolade noter.
  • Fold tynde, faste stykker af mørk chokolade i den endelige dej.
  • Tilføj en hvirvel af Kirschwasser eller chokolade likør til cupcakes før bagning.

Frostings

Schwarzwald Wedding Cupcakes

Schwarzwald kager og cupcakes normalt bruger en flødeskum frosting, som har både fordele og ulemper. I god side, frisk flødeskum er en lys, forfriskende smag, der virkelig kan trække ud varianter af både kirsebær og chokolade i cupcakes, og en god dekoratør kan gøre det ser lige så elegant som buttercream. Men flødeskum ikke holder sig godt i varmt vejr eller på skærmen, når den ikke er nedkølet, og det kan ikke se helt så god som en frosting med nogle farve til den.

Brug af chokolade frosting er et brud med traditionen, men det er også en god måde at gøre chokolade all-around stjerne af cupcakes. De fleste dekoratører er i stand til at skabe chokolade frostings, der spænder en bred vifte af intensiteter, så smager forud for tid til at vælge en, du føler passer bedst med din endelige kage pick.

Frisk kirsebær buttercream er en anden mulighed, der kan tilføje en pop af farve til en skærm og lysere op en cupcake med frugtagtige noter. Hvis du vælger at gå med vanille buttercream i stedet for flødeskum til at øge udholdenhed af din frosting, prøv at spørge dekoratør til at hvirvle i stumper af friske kirsebær eller chokolade.

For at forbedre udseendet af enhver frosting, så prøv topping det med friske kirsebær, chokolade krøller eller chokolade spåner.

Dekorationer

Der er masser af ting du kan gøre gøre din cupcake skærm skiller sig ud.

  • Hvis din dekoratør er topping hver cupcake med en frisk kirsebær, overveje at trække ud den lyse rød til dybe rødbrune toner af frugterne ved at placere friske blomster omkring dessert området. Prøv at bruge bordeaux roser, nelliker, tulipaner eller bellis.
  • Dragéer er spiselige slik der ligner perler eller sølv glober. De er normalt anvendes på cupcakes med farverige frostings, men de kan være en fantastisk tilføjelse til Schwarzwald kager også.
  • Hæld et tyndt lag chokolade ganache over toppen af ​​hver cupcake styrker sin visuelle appel. Den chokolade glasur vil se specielt godt, hvis din dekoratør bruger en rød kirsebær frosting.
  • Læg ekstra friske kirsebær på kanterne af hver række på displayet eller i bunden, så gæsterne kan tage dem som de vælger cupcakes.
  • Vælg en cupcake bevoksning eller cupcake træ, der afspejler farveskema i kage dekorationer.

En Novel valg til en bryllupskage

Tilføjelse særlig kage variationer, en lækker frosting og en liflig skærm er måder at slå simple Schwarzwald cupcakes til en virkelig personlig bryllup cupcake kage. Fordi Schwarzwald cupcakes er ikke en traditionel valg for par, er de sikker på at være en uxepected behandler på dit bryllup reception.