Scholarship: Wacky Stipendier Tips

Too Tall eller for kort

Den gennemsnitlige højde i USA for en mandlig er 5'9 "og for en kvindelig det spænder fra 5'3 '' til 5'5 ''. For dem, der ligger langt eller langt overstiger dette gennemsnit er der stipendier til rådighed .

Tall klubber International tilbyder stipendier til kvinder, der er mindst 5'10 '' og mænd, der er mindst 6'2 ''. Den Billy Barty Foundation tilbyder stipendier til "studerende af korte statur", og de små mennesker i Amerika Scholarship giver stipendier til medlemmerne og deres familier (til at deltage, skal en person være 4'10 '' eller kortere).

Kollegium stipendier for vegetariske Studerende

De Vegetarisk Resource Group uddeler to 5000 dollar stipendier hvert år til eksamen high school seniorer, der er vegetarer, og som har fremmet vegetarisme inden for deres skole eller samfund.

For at ansøge om en af ​​disse unikke stipendier, skal de studerende skrive en original essay, der indeholder oplysninger om deres erfaringer som vegetar. Emnerne skal indeholde oplysninger såsom: hvorfor sagsøgeren fik en vegetar, hvordan han eller hun har fremmet vegetarisme, personlig definition af vegetarisme, oplysninger om fødevarer og restauranter, han eller hun vil anbefale til andre og meget mere.

Ud over essay skal legat håbefulde indsende svar på en række spørgsmål om sig selv og deres baggrunde, gymnasium udskrifter, og tre breve af anbefaling. Ansøgningerne skal være poststemplet senest 20 februar.

Venstrehåndede Stipendier

Ca. 10% af befolkningen er venstrehåndet. Der er mange rygter og hvisken stipendier til venstrehåndede mennesker. Dette er en af ​​mange skøre stipendium muligheder for fysiske attributter, der kan findes.

I dette tilfælde dog den eneste verificerede venstrehåndet stipendium er at Juniata College i Huntingdon, PA. Dette legat tilbyder $ 1000 til venstrehåndede studerende.

College Stipendier til Bowlers

Enhver, der skåle ved, at bowling er en sport, der kræver en betydelig mængde af atletiske evner. Studerende, der deltager i USA Bowling Congress (USBC) har mulighed for at vinde deres andel af mere end 6 millioner dollars dollars af penge til skolen fra denne usædvanlige kollegium stipendier ressource. Mange gymnasier og universiteter sponsorerer NCAA bowling hold, og tilbyde atletisk stipendier til talentfulde bowlers.

Den USBC hjemmeside udgiver en liste over gymnasier og universiteter, der tilbyder bowling stipendier, sammen med kontaktoplysninger. Oplysninger om de mange nationale bowling stipendieprogrammer findes også på hjemmesiden.

Nationale USBC stipendium muligheder for inkluderer:

 • Alberta E. Crowe Star of Tomorrow
 • Årlig Zeb Scholarship
 • Chuck Hall Star of Tomorrow Scholarship
 • Earl Anthony Memorial Stipendier
 • Gave til Life Stipendier
 • Kerm Helmer Horizon Award
 • Hvem er hvem blandt amerikanske gymnasieelever All-Academic Bowling Team
 • Unge ambassadør Årets
 • Youth Program Frivillige Årets

Kollegium stipendier til High School Skateboarders

Der er mange forskellige muligheder for studerende at tjene kollegium stipendier, der relaterer til deres atletiske evner og hobbyer. En af de mest usædvanlige stipendier til studerende atletik er Patrick Kerr Skateboard stipendium.

Åben for high school senior skateboardere, de Patrick Kerr Skateboard Scholarship Program awards fire forskellige stipendier hvert år. En ansøger vil modtage en $ 5.000 kollegium stipendium og tre andre vil modtage $ 1,000 priser.

Anvendelseskriterier:

 • Nuværende års high school senior
 • Skateboarder
 • Amerikansk statsborger
 • GPA på 2,5 eller højere (4,0 skala)
 • Tilmeld dig i 2 eller 4 år akkrediteret postsecondary institution i efteråret sigt umiddelbart efter high school eksamen

Ansøgere skal indsende et essay, der omhandler følgende spørgsmål: Hvordan har skateboarding været en positiv indflydelse på dit liv Yderligere nødvendige ansøgningsmateriale omfatter to breve af anbefaling, en officiel udskrift, samt oplysninger om ansøgerens deltagelse i fremme skateboarding i hans eller hendes samfund? .

Glad for at blive hængende med dig!

Et af de mest originale konkurrencer er den årlige "Stuck på Prom" konkurrence, der tilbydes af gaffatape. I denne konkurrence skal et par gøre prom påklædning helt ud af gaffatape. Deltagere derefter sende billeder i og vinderne får en $ 5.000 stipendium.

* Hoved på ned til fars værktøjskasse, grave, at gaffatape, og vær kreativ!

Baseret Stipendier Navn

Bobby Zolp hadede hans navn, han var altid vare på linje og måtte sidde på bagsiden af ​​klassen. Men det ændrede sig, da han gik til at ansøge om stipendier. Loyola University tilbyder en fuld undervisning stipendium for alle med efternavnet Zolp (navnet Zolp skal fremgå af fødselsattest).

Dette er ikke den eneste navngivne-baserede stipendium. North Carolina State University tilbyder fuld stipendier til studerende navngivne Gatling eller Gatlin. Scholarship kilder kan hjælpe dig med at finde ud af, om der er et stipendium med dit navn på den ... bogstaveligt.

Wacky Stipendier

Der er et stipendium derude for næsten alle ting. Her er en liste over nogle af de skøreste stipendier til rådighed:

• Den Klingon Language Institute tilbyder et stipendium til studerende, der studerer sprog
• Den Chick og Sophie Major Memorial Duck Calling Contest giver legat penge til ænder opkald
• Den internationale ornesæd Scholarship er til rådighed for de interesserede i svin forvaltning
• Joseph Bulova School i Queens tilbyder stipendier til handicappede udenlandske studerende, der ønsker at studere watch making
• The New England kapitel af National Association til Advance Fat Acceptance tilbyder stipendier til overvægtige elever.

At finde disse stipendier kan tage lidt søger dog hvor der er en vilje, er der kan meget vel være en måde.

Tvillinger, trillinger og betale for kollegiet

Få tvillinger (eller trillinger) var sød, når de var lidt. Matchende ferie outfits, der matcher sne jakkesæt, men nu du står matchende privattimer regninger. Følgende skoler tilbyder rabatter og stipendier til tvillinger og trillinger:

• Carl Albert State College i Oklahoma
• George Washington University i Washington DC
• Lake Erie College i Ohio
• Morning Brown College i Atlanta
• Northeastern Oklahoma A & M College
• Randolph-Macon Kvinder College i Virginia
• Sterling College i Kansas
• West Chester University of Pennsylvania

Mindst vi glemme alt om forældrene til disse tvillinger og trillinger, Illinois Organisationen af ​​mødre Twins Club sponsorerer stipendier til fire forældre til multipler, der ønsker at fortsætte deres uddannelse.

Usædvanlige videnskabelige Stipendier

For videnskabsmanden ikke interesseret i rumfart, bio-kemi, eller atomfysik, der stadig kan være legat hjælp til rådighed. Her er nogle muligheder:

• Den amerikanske Society for Enology og vinavl tilbyder stipendier i vinfremstilling.
• For dem ind sporer, forme og svamp, den Mycological Society of America tilbyder stipendier.
• Studerende videnskaben om parapsykologi kunne modtage hjælp fra Eileen J. Garrett stipendium.
• Den LaFontaine Aquatic Entomologi Award er for studerende, der udfører forskningsprojekter akvatisk entomologi.

Evans Scholars Foundation Funds Golf Caddie Stipendier

Har du nogensinde arbejdet som golf caddy? Hvis ja, din erhvervserfaring bare kan kvalificere dig til en af ​​de unikke stipendier tilbydes af Evans Scholars Foundation. Evans Scholars Foundation er en velgørende fond, overvåget af Western Golf Association, der giver kollegium legat finansiering til fortjenstfulde golf caddies.

Ansøgere skal have to års caddie erfaring, et "B" eller højere kvotient, har vist økonomisk nød, og udviser tegn, integritet, og lederpotentiale.

Modtagerne modtager stipendier, der betaler for al undervisning og boligudgifter til at deltage i specifikke colleges i deres hjem stater Colorado, Illinois, Indiana, Michigan, Minnesota, Ohio, Missouri, Oregon, Pennsylvania, Washington, eller Wisconsin. Awards er lavet til en periode på et år, og kan forlænges i op til fire år.

Den Klingon Language Institute Scholarship for Language Study

Selvom Klingon Language Institute (KLI) $ 500 Kor Memorial Scholarship lyder som en af ​​de mere mærkelige stipendier ved første øjekast, det er virkelig ikke så usædvanligt. Formålet med dette legat program er at anerkende og fremme stipendium inden for undervisning. Du behøver ikke engang at tale Klingon at være berettiget!

Kandidater til denne pris skal udpeges af dekanen for hans eller hendes faglige afdeling. Stillere kan kun indgive ét bachelor og en ph.d.-studerende hvert år. Kandidaterne skal være fuldtids studerende i et sprog studie uddannelsen.

Kriterier:

 • Akademisk Achievement
 • Fakultetets Anbefalinger (nominering fra stol og to ekstra henstillinger)
 • Erklæring om kandidatens resultater og mål i sprog undersøgelse
 • Genoptag eller vita
 • Taler Klingon er ikke nødvendigt, men der gives fortrinsstilling til innovative ansøgere

Legatmodtagere er udvalgt af en komité bestående af direktøren for KLI og et panel af gennemført sproglige specialister. Afsluttede ansøgninger skal være modtaget før 1. juni hvert års vinder formelt meddelt på KLI årlige konference.